Меню
Количка

Кола маска без ленти

Кола маска на перли, Bon Amour - Кокос, 500гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - Лайм, 500гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - Манго, 500гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - Маракуя, 500гр
Изчерпан
Кола маска Bon Amour на перли - BLACK, 1000гр
Изчерпан
Кола маска Bon Amour на перли - арган, 1000гр
Изчерпан
Кола маска Bon Amour на перли - ванилия, 1000гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - алое вера, 1000гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - мед, 1000гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - хлорофил, 1000гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - Кокос, 1000гр
Изчерпан
Кола маска на перли, Bon Amour - Лайм, 1000гр
Изчерпан
Показани 1 от 20 | 25 (2 Страници)
Кола маската без ленти под формата на перли или дискове, е ефективен и лесен метод за обезкосмяване.Тази разновидност на кола маска, е предпочитан вариант за епилация, защото с нея се борави лесно и бързо. Ефикасен начин за обезкосмяване с кола маска, който ви спестява средства за допълнителни консумативи като ленти за кола маска. Перлите или дисковете се поставят в специален нагревател за „студена“ кола маска или за парафин, след достигане на определена температура, кола маската без ленти се нанася върху желаният участък от тялото, който ще бъде епилиран и след като леко се втвърди, директно се издърпва от кожата в посока, обратна на растежа на косъма, без да е необходимо върху нея да се поставят ленти. Резултатите са мигновени. Гладка, стегната и сияйна кожа без косми и без раздразнения.

Епилацията с кола маска без ленти предлага дълготрайно решение на проблема с нежеланото окосмяване. Процедурата е високоефективна и има редица предимства пред останалите методи за отстраняване на космите. Кола маската без ленти позволява отстраняване на косъма, заедно с неговият корен, благодарение на което значително се удължава периода за повторното му израстване, а космите, които поникват отново след време, са със значително по-тънка и фина структура. Благодарение на това, процедурите по обезкосмяване се прилагат през все по-голям интервал от време, а отскубването става все по-лесно и бързо, предвид изтънялата структура на косъма. Друго предимство, което предлага кола маската без ленти – с едно движение, може да бъде премахнато голямо количество косми, това от своя страна съкращава времето за манипулацията и спестява на кожата допълнителен стрес и раздразнения. Различните вариации, които предлага този тип кола маска без ленти, успешно отстраняват както много упорит и дебел косъм, така и по-тънък и светъл косъм. Подходяща е за нормална и за по-чувствителна и деликатна кожа.

Кола маската без ленти има щадящо действие, тъй като в състава на нейната формула влизат съставки, които имат подхранващо, облекчаващо и възстановяващо действие. Друго ценно свойство, което притежава кола маската без ленти, е че топлината, която излъчва след като бъде нанесена върху кожата, подпомага за отварянето на порите, а това позволява на косъма да излезе по-лесно. С издърпването на космите, се отстранява и излишният слой мъртва кожа, благодарение на което, кожата диша по-лесно и бързо възвръща своята мекота, гладкост и блясък. 
Предлагаме качество и разнообразие на кола маска без ленти на достъпни цени. Може да се възползвате от изгодните ни предложения като посетите нашият ни шоурум, който се намира на бул. Симеоновско шосе №9 или направити своята поръчка онлайн.