Меню
Количка

Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг

Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг
Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг
Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг
Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг
Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг
Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Санифорт гранулат за дезинфекция на повърхности и вода от 1кг
Продуктов код: KOZMETIKA-2108
Силен дезинфекциращ гранулат за почистване и дезинфекция на различни повърхности и за дезинфекция на питейна вода. Препарат с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. Дезинфекциращо средство предназначено за употреба в различни болнични и медицински заведения, за ветеринарна хигиена, дезинф..
Цена в брой:
27.50лв
27.50
Без данък: 27.50лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Цени на едро

  За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Силен дезинфекциращ гранулат за почистване и дезинфекция на различни повърхности и за дезинфекция на питейна вода. Препарат с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. Дезинфекциращо средство предназначено за употреба в различни болнични и медицински заведения, за ветеринарна хигиена, дезинфекция на питейна вода и за дезинфекция на помещения за съхранение на храни и фуражи.

  Състав в 100 гр. Санифорт гранули:

  99 гр. натриев дихлоризоцианурат дихидрат (активен хлор 53-56 %)


  Внимание:

  Препаратът трябва да се използва с повишено внимание, като се внимава да не бъде вдишан, погълнат или да попадне в очите. Ако това се случи, незабавно да се потърси спешна медицинска помощ. Да се внимава да не попадне в контакт с киселини, защото изпуска токсични газове и да се пази от попадане в околната среда. Препаратът оказва силно токсично действие върху водни организми.


  Мерки за безопасност:

  При употребата на Дезинфектант Санифорт гранулат, задължително да се носят предпазни ръкавици и очила.

  Да се спазва обозначената на схемата точна дозировка и мерителната лъжица в опаковката на продукта.


  Начин на съхранение:

  Да се съхранява в чисти, сухи и проветриви помещения, далеч от деца, влага, киселина и пряка слънчева светлина, в добре затворена оригинална опаковка, при температура до 35 ° С.

  Препаратът се предлага в опаковка от 1 кг.


  Произведен в България.


  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн