Пролетна промяна

Публикувано от Красота и Стил ООД 09/03/2017 0 Коментар(и)

Пролетта вече е тук, затова трябва бързо да забравим за дългата и студена зима и да си придадем по-свеж външен вид. 
Всички онези цъфнали краища трябва да бъдат премахнати, затова е добре да помислите за интересна визия през пролетта. Експериментирате с нещо по-късо, за да съживите косата си. Прическа „Боб“, например. 
Ако все пак искате да запазите дължината си – помислете за съчетание на различни нюанси, които можете да добавите към цвета си. В момента на мода е техниката „Тигрово око“, която съчетава шоколадови и медни нюанси. 
Винаги можете да заложите и на класическото червено. 

Нова визия без подстригване

Новата боя винаги е добра идея да получите бързо нова визия, без да се разделяте с дължината си. 
Опитайте да добавите няколко леки акценти около лицето си, за да освежите цялостния си вид. Можете да използвате и временен цвят.
За да подчертаете промяната, имате нужда и от по-лек и свеж грим. Използвайте продукти, които имат защитен фактор, тъй като отсега нататък слънчевите лъчи ще стават все по-силни. 

Използвайте аксесоари

Направете всичко цветно с големи обици, много гривни, нестандартни колиета. Съчетанието им с дрехите, косата и грима ще дадат очакваните резултати. 

 

Ексфолиране 

Направете терапия не само на косата си, но и на кожата. Ексфолирайте кожата, за да премахнете мъртвите клетки. Така ще върнете естествения вид на кожата и косата си. Препоръчваме ви да посетите и козметичния си салон. Почистването на лицето с помощта на професионален пароозонатор, ще премахне наслоената мръсотия и ще ви даде летящ старт в най-свежия сезон. 


Пазаруване

Вземете подходяща компания и отидете на шопинг. Новите дрехи винаги са добра идея. Купете нова вещ за дома си, пребоядисайте. Започнете наново, защото пролетта вече е тук!