Преносима масажна кушетка с повдигащ механизъм W3041

Ново Преносима масажна кушетка с повдигащ механизъм W3041

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 002006
 • Код на продукта: W3041
 • Наличност: Последни бройки
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  319.00лв.
 • Без данък: 319.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
31.37 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!
Дървена масажна кушетка с повдигащ механизъм модел W3041 в син цвят с бели акценти.
Масажна кушетка, комбинираща здравата основа и мек комфортен пълнеж.
Кушетката е подходяща за различни масажни или козметични процедури, както и за студиа за татуировки. 
Моделът е с функционален дизайн, позволяващ на клиентите да се отпуснат и да се насладят на процедурата.
Масажната кушетка е оборудвана с удължител за глава и повдигащ механизъм за максимален комфорт на клиента.
Тапицерията на кушетката е от подбрана еко кожа с висока издръжливост, лесна поддръжка и почистване.
Модел W3041 е преносим, като за удобство в комплекта е включена удобна текстилна чанта. 

Размери на масажната кушетка:
 • Дължина: 186см
 • Ширина: 70см
 • Регулираща се височина
 • Товаримост: 250кг

Произведено в Китай

Техническо ръководство

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА
ТРИСЕКТОРНА МАСАЖНА КУШЕТКА

 

Инстукции за безопасност


*Редовно обръщайте внимание на състоянието и поддръжката на масажната кушетка. Проверявайте дали всички винтове са добре затегнати. Следете за състоянието на обтегачите; редовно проверявайте за нарушения в целостта им и повреди.


*Не претоварвайте кушетката с тегло над максималната норма (250кг). Това може да доведе до инциденти или наранявания.


*При почистване на кожата, НЕ използвайте почистващи продукти на алкохолна основа, за да избегнете увреждането на материята. Използвайте хладка към топла вада със сапун, след което подсушавайте. 


*При разгъване на кушетката, преди всяка употреба, уверявайте се, че четирите крака са добре изпънати и позиционарирани стабилно на равна повърхност. 

 

 

Настройка на кушетката


-Поставете кушетката на едната й страна; откопчайте закопчалките и частично отворете кушетката; извадете аксесоарите от вътрешната й страна.
 


-Стоейки зад кушетката, хванете дръжките й и внимателно разтворете изцяло двете й страни. При отвааряне краката на кушетката се изпъват автоматично. 
 


-Прихванете кушетката в средата и я изправете на крака. Натиснете средната част, за да се уверите, че е позиционирана напълно стабилно.  Ако продължава да има повдигане в средата, проверете обтегачите и ако се налага ги изпънете.

 

 

Употреба на кушетката и аксесоарите 


Облегалка/Удължител за глава със С-образна основа и възглавничка. Удължителят осигурява комфорт и опора за главата, като е предвиден и отвор за лицето. Ъгълът и дължината на облегалката за глава могат да се регулират лесно и удобно. За да настроите ъгълът, използвайте палчето при основата на тръбите. 

 
Подлакътници – практично допълнение към кушетката. Те добавят към нейната широчина и позволяват удобно облягане на ръцете по време на процерура. Подлакътниците са  тапицирани, а вътрешността им е с дунапрен. Те могат лесно да се монтират и отстраняват при необходимост ; за монтиране просто напаснете тръбите в отворите от двете страни на кушетката и поставете подлакътниците в желаната позиция. 

 
Настройка на височината  - Важен  фактор при определяне на подходящата височина на кушетката е височината на масажиста, а също и вида на процедурата. За да зададете необходимата височина, отстранете дървените винтове, които свързват двете части на крака, повдигнете до нужното ниво, след което отново поставете винтовете.

 
Повдигане на сектор - Освободете закопчалката и повдигнете сектора до желаната позиция. Натиснете, за да се уверите, че е добре закрепен. За да върнете сектора в нормална позиция, повдигнете докрай, след което спуснете.

 

 

Издръжливост на кушетката


Уверявайте се, че тежестта от теглото на клиента е правилно разпределена. За целта, следете дали той заема правилна позиция, а именно в средата на кушетката.


Препоръчва се лягането да започне от средната част на кушетката, като първоначално се седне в частта при ръба, след което внимателно се премине към центъра. В легнало положение, тялото отново трябва да е позиционирано в средата на кушетката.


Посочените килограми като максимална норма на издръжливост на кушетката включват теглото на клиента + натоварването от приложения натиск при масаж. 


Тоест при максимум 250кг издръжливост, минус  теглото на клиента, получавате максималната тежест на натиска, която е безопасно да бъде приложена. Имайте предвид, че ако натискът при масаж се концентрира върху страничните части на кушетката, натоварването значително се увеличава! Поради тази причина, натискът в страничните части на кушетката не бива да превишава 50% от максималната степен на натоварване.


НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ МАКСИМАЛНОТО ТЕГЛО НА ИЗДРЪЖЛИВОСТ! 

 

 

Съхранение
 

При сгъване на кушетката, върнете аксесоарите на съответе им места, като ги закрепите с ластиците.


При съхранение и транспортиране, използвайте приложената чанта, за да предпазите кожата от наранявания. Съхранявайте кушетката на хладно, проветриво и сухо място, без достъп на директна слънчева светлина.Не излагайте кушетката на прекалено високи или ниски температури, както и на влага.

 

 

Грижа за тапицерията


*Почиствайте ежедневно – за да запазите тапицерията в перфектен вид за по-дълго, я почиствайте ежедневно като използвате сапун и хладка към топла вода. Подсушавайте с кърпа от немъхеста материя.


*Дезинфекция – за дезифенктиране на тапицерията, използвайте продукти с изопропанол, специално предназначени за почистване на винил.


*Премахване на петна – малки и не толкова упорити петна могат да бъдат премахнати с нежен неабразивен препарат за почистване. За целта, напръскайте от препарата на влажна кърпа и почистете. Подсушавайте с кърпа от немъхеста материя. По-упорити/големи петна, изискват професионално почистване. 


! Не използвайте абразивни почистващи продукти или такива на химична основа – темогат да увредят тапицерията . Избягвайте употребата на различен тип протектори за кушетката, тъй като те биха могли да наранят повърхността на кожата!

 

 

Грижа за основата


Конструкцията на масажната кушетка е изработена от качествено дърво, покрито с устойчив лак. Благодарение на това, основата не изисква специални грижи при подръжка. По преценка, може да полирате периодично със специализиран препарат за дърво.


Съхранявайте кушетката в сухи помещания. Пазете я от влага. Ако  кушетката бъде намокрена, своевременно подсушете с мека кърпа. 

 

Коментари (4)

Добави ревю

    
 

Captcha