Меню
Количка

Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1

Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Мултифункционална безиглена мезотерапия - MX-M1
Продуктов код: URED-MXM1-1625
Мултифункционален козметичен уред, съчетаващ едни от-най ефикасните функции за подмладяване, стягане и заздравяване на кожата. Уредът е изключително удобен за употреба. Оборудван е с комплект накрайници за всяка отделна процедура и функционален работен панел за задаване на необходимите настройки при работа. Уредът използва едни от най-ефективните..
Цена в брой:
1,410.00лв
1410.00
Без данък: 1,410.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Мултифункционален козметичен уред, съчетаващ едни от-най ефикасните функции за подмладяване, стягане и заздравяване на кожата. Уредът е изключително удобен за употреба. Оборудван е с комплект накрайници за всяка отделна процедура и функционален работен панел за задаване на необходимите настройки при работа.

  Уредът използва едни от най-ефективните технологии в козметиката за постигане на видими и трайни резултати.

  Практичната комбинация от функции, която модела предлага, замества цял набор от козметично оборудване, което би коствало много средства и работна площ. Ето защо, козметичен уред MX-M, със своя компактен и практичен дизайн, е идеалният избор за всеки професионалист, търсещ оптимално решение за своя бизнес.

  Функции:

  *Спрей кислородна и хидро терапия - процедурата осигурява интензивна и дълбока хидратация. Спомага да се повиши пропускливостта на клетките, благоприятствайки достъпа на пресен кислород до клетките.

  *Безиглена Мезотерапия - високо ефикасна процедура за инфилтриране на лечебни и козметични разтвори в дълбоките слоеве на кожата. При тази терапия, кожата се обработва със специални накрайници, чието действие предизвиква процесите Електроосмоза и Електропорация. Те довеждат до многократно увеличение на проводимостта на клетките и пропускливостта на кожата. Благодарение на това, лечебните съставки в козметичните коктейли проникват до нужната дълбочина и биват ефикасно абсорбирани, осигурявайки оптимална грижа за кожата.

  *Терапия за околоочен контур - спамага за изглаждане на фините бръчки и стягане на кожата

  *RF терапия - Процедурите с RF са изключително ефикасни за подобряване на контура, повдигане на кожата и възстановяване на естествената й еластичност. При този тип терапия се използва специален RF накрайник, който при допир с кожата генерира радиочестотна енергия. Прониквайки в подкожния слой, тази енергия бива абсорбирана от клетките и трансформирана в топлинна. Под нейното въздействие се засилват метаболизмът и кръвообращението, стимулира се синтезът на колаген

  *Криотерапия - Успокоява и тонизира кожата зачервяванията, облекчава зачервяванията, спомага за затваряне на порите.

  *Лифтинг - ефикасно стягане и повдигане на кожата. Процедурата спомага да се изгладят фините бръчки и заличава следите от умора в зоната на очите.

  Накрайници:

  *Спрей накрайник за кислородна терапия

  *Накрайник за мезотерапия проводник

  *Накрайник за мезотерапия „пистолет“

  *Накрайник „лъжичка“ терапия на околоочен контур

  *Накрайник за лифтинг

  *RF накрайник

  *Накрайник за криотерапия

  Произведено в Китай

  МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ – МОДЕЛ MX-M1

   

  5D Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1 е уред, предназначен за прилагане на подмладяващи терапии. Процедурите с него са подходящи при възраст 30+, когато кожата започва да изисква по-интензивна и специализирана грижа. Основен фокус на голяма част от процедурите е възвръщане и запазване младежкия вид на кожата, изглаждане на фините бръчки, стягане и повдигане, подобрение на контура.

   

  Комбинацията от функции, която моделът предлага го нарежда сред най-популярните и практични решения за оборудване на козметични салони, които искат да предложат най-добрата подмладяваща грижа.

   

   

  Функции:

   

  *Уредът съчетава ефикасна радиочестотна технология за стягане на кожата (RF), криотерапия (студен чук), микродермабразио, спрей кислородна и хидро терапия, вакуум,  безиглена мезотерапия, терапия за околоочен контур, лифтинг.

   

  *Процедурите с уреда стимулират по-активния синтез на нов колаген, благодарение на което значително се подобряват и повишават еластичността и здравината на кожата. Засилват се нейните регенеративни функции, фините бръчки са изгладени.

   

  *Спрей кислородната и хидро терапия спомага за насищането на клетките с пресен кислород и хидратирането на кожата в дълбочина. Дишането на кожата се подобрява, клетките се активизират, ускорява се обмяната на веществата. Като резултат от терапията, могат да се наблюдават също: подобрение на тена; възвръщане на младежкия вид; заздравена, хидратирана и мека кожа.

   

  *Чрез терапиите, основаващи се на действието на електрически импулс (мезотерапия, лифтинг, терапия за очи с лъжичка), се подобрява естествения синтез на колаген, кожата се стяга, фините бръчки се изглаждат.

   

  *Функция вакуум със стъклени накрайници за лице, е ефикасен метод за почистване на кожата. Действието на вакуума ускорява циркулацията на кръвта, оказва дренажен ефект, подобрява функцията на лимфната система.

   

   

  Накрайници:

   

   

  *Пистолет за спрей кислородна и хидро терапия - посредством него, под високо налягане в кожата се впръскат вода, кислород,  хидратиращи и подхранващи субстанции 


   

  *Стъклени накрайници за вакуум – за дълбоко почистване на пори, наслоени замърсявания и др.

   

  Електродни накрайници

   

   

   

  1.Накрайник електрод – поставя се в ръката на клиента, за да се затвори веригата. Използва се с накрайници 2, 3, 4.

   

  2.Електродна лъжичка за околоочен контур – стимулира и заздравява тъканта в зоната на очите, ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата,  повишава еластичността на кожата, изглажда фините бръчки, елиминира умората, спомага за редуциране на торбичките и подпухналостта. 

   

  3.Накрайник за лифтинг – изглажда бръчките, стяга и повдига кожата, спомага за редуциране на двойната брадичка, стяга кожата и намалява бръчките  в областта на очите, спомага за елиминиране на торбичките под очите.

   

  4.Накрайници за Мезотерапия – процедурата спомага ефикасното и дълбоко инфилтриране на мезококтейли. Те представляват специализирани козметични и лечебни разтвори с различно предназначение, подготвени за специфичните нужди на всеки клиент. Действието на мезококтейлите може да е насочено към лечение на кожни заболявания, подмладяване, хидратиране, подхранване и др.  При процедурата се използва метод на инфилтрация, който позволява активните съставки в тези коктейли да бъдат усвоени максимално пълно. Под действието на електродния накрайник, пропускливостта на кожата  и клетъчната мембрана се увеличава, аквапорините се отварят. Благодарение на това, абсорбцията на активните вещества от клетката  се осъществява  много по-ефикасно и бързо.

   

   

  *RF накрайник – радиочестотният лифтинг е изключително ефикасна процедура, която спомага за подмладяване и заздравяване на кожата. Радиочестотните вълни, генерирани от накрайника, достигат дълбоките слоеве на кожата, където се трансформират в топлинна енергия. Топлинната енергия стимулира регенериращите функции на кожата, подсилва тъканта, ускорява естествения синтез на повече колаген. Ефектът е по-стегната, повдигната и здрава кожа.  Видимо подмладена!

   

   

  *Студен чук/Криотерапия – Успокоява и  тонизира кожата. Има стягащ ефект. Спомага за свиване на порите и успокоява зачервяванията и раздразненията.

   

   

  Терапията с уреда се препоръчва при:

  *Мазна кожа и разширени пори
  -насърчава синтеза на кератин, почиства кожата, активира клетките, стяга кожата и избистря тена

  *Кожа с проблемен или неравномерен тен
  -стимулира кръвообращението, ускорява доставката на хранителни вещества и кислород до клетките

  *Зряла  и/или отпусната кожа; суха кожа; за изглаждане на фини линии и бръчки
  -лифтинг ефект, повдига и стяга кожата, подобрява хидратацията, стимулира регенерацията на клетките, насърчава синтеза на колаген, възвръща сиянието и младостта на кожата.

  *Тъмни кръгове, торбички и бръчки в зоната на околоочния контур

   

   

  Работен панел:

   

   

  1.Настройка на интензитета за RF
  2.Избор на работен режим
  3.Настройка на интензитета за функциите с електрически импулс
  4.Настройка на време за процедура
  5.Бутон за Старт и Пауза на процедурата
  *Настройка за интензитет за накрайник Студен чук.

   

   


   
  1.Вакуум
  2.Спрей
  3.Настройка на интензитета за Спрей
  4.Бутон за включване/изключване на Вакуум и Спрей
  5.Вход за захранващ кабел
  6. Бутон за включване/изключване на уреда
  7.Вход за накрайник – електрод за Мезотерапия
  8.Вход за накрайник – пистолет  за Мезотерапия
  9.Вход за накрайник Електродна лъжичка
  10.Вход за накрайник за лифтинг
  11.Вход за накрайник Студен чук
  12.Вход за RF накрайник

   

   

  Поддръжка на уреда:

  *Съхранявайте на сухо и проветриво място. Пазете от всякакъв допир до вода или влажна повърхност. Не разливайте вода върху уреда.

   

  *Пазете от изпускане или удар.

   

  *Уредът работи с компютърен чип. Моля, съхранявайте и използвайте на достатъчна дистанция от източници на радиочестотна и електромагнитна енергия (като микровълнови фурни, сешоари и др.). Ако уредът се намира в близост до подобни източници, може да възникнат смущения, например: внезапно спиране на уреда по време на работа, премигане на дисплея и др. Ако това се случи, моля при възможност отдалечете уреда и/или рестартирайте като изключите и включите отново. 

   

  *Моля, редовно почиствайте повърхността на уреда с подходящ препарат. Не използвайте препарат на киселинна или алкална основа.

   

  *Редовно почиствайте и поддържайте уреда и аксесоарите. При почистване, не допускайте вода или други течности да попаднат във вътрешността на уреда, тъй като това би могло да го увреди.

   

  *Ако уредът е извън употреба за продължителен период от време, покрийте го с прахо – и водоустойчив материал. Препоръчва се да включвате уреда поне веднъж на 15 дни, оставяйки го да работи за около час, за да избегнете амортизиране на компонентите му.

   

  *Накрайниците на уреда са чупливи и деликатни. Бъдете внимателни при работа с тях. Не дръжте накрайниците за кабела – това може да разхлаби връзките и да предизвика късо съединения.

   

  *След всяка употреба почиствайте накрайниците с подходящ препарат, след което ги подсушавайте. При почистване, не допускайте попадане на вода или други течности във вътрешността на накрайниците. 

   

  *След приключване на всяка процедура, изключвайте накрайниците, като зададете интензитет 0. 

   

  *При изчерпване на козметичният продукт в накрайника за спрей процедури, налейте чиста вода в резервоарчето. Тя ще отмие остатъците от козметичният продукт и ще спомогне изпръскването им. 

   

  *След приключване на работа с Вакуум и Спрей функциите, моля изключете ги, посредством бутона, предназначен за тях.

   

   

  Процедурите с уреда да НЕ СЕ прилагат при:

  -наранявания по кожата
  -хора, страдащи от епилепсия
  -хора със сърдечни заболявания
  -хора с пейстмейкър 
  -хора с ракови заболявания
  -хора, страдащи от заразни кожни или други заболявания
  -бременни
  -хора, преминали сериозни операции
  -хора, страдащи от диабет
  -наличие на метални импланти

   

   

  Техническа информация:

  Волтаж : 110V / 220V
  Мощност: 150W
  Размер с опаковка: 44 x 45 x 29 cm
  Тегло:  8 KG

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн