Меню
Количка

Ултразвук с електрическа игла MX-138

Ултразвук с електрическа игла MX-138
Ултразвук с електрическа игла MX-138
Ултразвук с електрическа игла MX-138
Ултразвук с електрическа игла MX-138
Ултразвук с електрическа игла MX-138
Ултразвук с електрическа игла MX-138
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Ултразвук с електрическа игла MX-138
Продуктов код: URED-MX138-1629
Компактен и удобен за употреба козметичен уред за процедури с Ултразвук + електрическа игла за премахване на петна. Моделът е с функционален работен панел, посредством който лесно може да зададете необходимите настройки за работа. Уредът е оборудван с два накрайника за ултразвукови процедури и електрическа игла с функция за премахване на петна. У..
Цена в брой:
220.00лв
220.00
Без данък: 220.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Компактен и удобен за употреба козметичен уред за процедури с Ултразвук + електрическа игла за премахване на петна. Моделът е с функционален работен панел, посредством който лесно може да зададете необходимите настройки за работа.

  Уредът е оборудван с два накрайника за ултразвукови процедури и електрическа игла с функция за премахване на петна.

  Ултразвук - терапията с ултразвукови вълни има доказано благоприятно действие за кожата. Под тяхно влияние се ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Генерираните при процедура механични вибрации оказват фин микромасаж , който стимулира клетките и тъканта. В допълнение, те произвеждат топлинна енергия, която спомага за по-активния синтез на колаген и ускорява процесите на регенерация на кожата.

  Процедурите с Ултразвук са ефикасни и за повишаване пропускливостта на клетъчната мембрана. Това спомага успешното инфилтриране на различни лечебни и козметични разтвори и ефективното усвояване на активните вещества в тях. Ето защо процедурата дава много добри резултати при лечение на различни кожни заболявания, при третиране на несъвършенства и предотвратяване на преждевременното застаряване на кожата.

  Премахване на петна - посредством електрическата игла успешно се третират различни пигментни образувания и несъвършенства по кожата. Процедурата е ефикасна за премахване на петна, лунички и белези.

  Напрежение: 220~240VAC, 50-60Hz

  Мощност: 10W


  Произведено в Китай

  Козметичен уред – Ултразвук с Електрическа игла MX-138

   
  Този козметичен уред е подходящ за професионална и домашна употреба.
  Благоприятното въздействие на ултразвука върху организма и кожата е отдавна известен и прилаган в сферата на медицината и козметиката.  Той се нарежда сред най-предпочитаните методи за физиотерапия и подмладяване. 
  Ултразвуковата терапия има редица ползи за кожата, както лечебни, така и подмладяващи.

   

  Предимства на уреда:

  • Лесен и безопасен за употреба
  • Компактен дизайн
  • Високо качество

  Мерки за безопасност:

  • Изключете от захранването, когато не употребявате уреда. Когато изключвате от захранването, винаги хващайте за щепсела, не издърпвайте от кабела. Евентуална повреда на кабела би могла да доведе до късо съединение.
  • Избягвайте всякакъв вид увреждане на кабела. Да не се сърпа или увива. Не навивайте кабела около уреда.
  • Ако по време на работа установите повреда на кабела или той стане прекалено топъл, прекратете процедурата. В противен случай са възможни инциденти като късо съединения, изгаряния, токов удар и др.
  • Съхранявайте уреда далеч от запалими вещества като бензин, спрейове, флакони и др.
  • Не използвайте уреда с мокри ръце, за да избегнете риска от евентуални наранявания, токов удар и др.
  • Не излагайте уреда на влага, пазете от течности. Съхранявайте на сухо място.
  • Съхранявайте далеч от достъпа на деца.

  ВНИМАНИЕ:
  *Използвайте уреда само по предназначение!
  *Не използвайте уреда, ако е установена повреда по него. 
  *При почистване, НЕ използвайте разредители, разтворители или други продукти, които биха могли да увредят уреда. 
  *Не използвайте уреда при температура под 0 С или над 40 С. Не излагайте уреда на директна слънчева светлина, висока температура или влага. 
  *Не разглабяйте уреда. Не опитвайте да ремонтирате уреда собственоръчно. 
  *Почиствайте уреда и накрайниците след всяка употреба


  Описание на работния панел:


   
  Употреба:

  1. Свържете ултразвуковият накрайник за лице и тяло към левият вход, а накрайникът за околоочен контур към десният вход. Свържете електрическата игла към средният вход.
  2. Натиснете бутона за включване/изключване.
  3. Изберете режим на вълната.
  4. Изберете накрайник, с който да работите, натискайки бутона съответния брой пъти, докато индикатора не светне под желания накрайник.
  5. Настройте време за процедура: обикновено една процедура е с продължителност 10-15 минути.
  6. След употреба, изключете уреда и изключете от захранването. 
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн