Меню
Количка

Детоксикатор, A01

Детоксикатор, A01
Последна бройка -18%
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Детоксикатор, A01
Продуктов код: 00487
Йонната детоксикация е сред най-популярните процедури в областта на СПА и медицинската терапия. С редица положителни ефекти, детоксикацията се нарежда сред процедурите с изключително благоприятно въздействие върху цялостното здраве на организма. Този модел се характеризира с компактност и опростен дизайн - лесен за пренасяне и използване. Чудесен ..
Цена в брой:
139.00лв
139.00
170.00лв
Без данък: 139.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Йонната детоксикация е сред най-популярните процедури в областта на СПА и медицинската терапия. С редица положителни ефекти, детоксикацията се нарежда сред процедурите с изключително благоприятно въздействие върху цялостното здраве на организма.

  Този модел се характеризира с компактност и опростен дизайн - лесен за пренасяне и използване. Чудесен дори за домашна употреба.

  Уредът е оборудван с електрод (1бр.), посредством който се излъчват йоните.

  В комплекта влизат захранващ кабел и удобно куфарче за съхранение и транспорт.

  Йонната детоксикация е процес, при който уредът генерира поток от положителни и отрицателни йони, които на свой ред се привличат и прикрепят към противоположно заредени токсични частици, извеждайки ги от организма през кожата.

  Приложена върху краката, тази процедура се отразява благоприятно на целия организъм - той бива детоксикиран и пречистен, чрез силата на йоните.

  Действия на детоксикацията:

  *Активира клетките и спомага правилното функциониране на вегетативната нервна система

  *Засилва метаболизма

  *Стимулира оросяването на крайниците

  *Пречиства кръвта

  *Стимулира кръвообращението, подобрява циркулацията на кръвта

  *Облекчава болки от различен характер

  *Бори се с гъбичките и бактериите; облекчава възпаления

  *Стимулира имунната система

  Цветова индикация:

  *Жълт - отделителна и полова система; пречистване на бъбреците, пикочния мехур, пикочните пътища, простата

  *Оранжев - стави

  *Кафяв - черен дроб; прочистване на отровите и клетъчните остатъци

  *Черен - тежки метали

  *Тъмно зелен - жлъчка

  *Бял (бяла пяна) - лимфна система; пречистване

  Технически параметри:

  Напрежение: 220V

  Мощност: 60W

  Тегло: 5,5 kg.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Детоксикатор модел А01

   

  Здравословното състояние на човека се влияе от количеството на заредените йони в тялото. В тялото на здрав човек 80% от йоните трябва да са отрицателно заредени и 20% да са положително заредени. Детоксикацията чрез електрод, потопен във ваничка с вода, дава възможност тялото да се изчисти от токсините, независимо от електрическия заряд, който те може да имат.  Сглобяване и използване

  1. Отворете куфарчето и извадете всички необходими принадлежности от него. Поставете електрода и основния уред на подходящо място.
  2. Свържете уреда към електрическата мрежа.
  3. Свържете електрода към уреда.
  4. Напълнете ваничката с вода.
  5. Поставете електрода във ваничката с вода.
  6. Натиснете бутона „ON/OFF”, за да започнете процеса по детоксикация. На контролното табло на уреда има 6 лампи. Всяка една от тях свети в продължение на 5 минути. Оптималното време за една процедура по детоксикация е 30 минути.
  7. Сложете краката си във ваничката с вода.

   

  Забранено е използването на детоксикатора от хора с:

  • пейсмейкър или други магнитни устройства
  • сърдечно-съдови заболявания и хора с байпас
  • ниско кръвно налягане
  • бременни и кърмещи жени
  • сърдечна трансплантация или предстояща такава
  • психически заболявания

   

  Продължителност на курсовете по детоксикация

  Препоръчителната продължителност на една процедура е 30 минути.

  • При деца над 3-годишна възраст и при хора под 50-годишна възраст уредът може да се използва всеки ден. Периодът за провеждане на процедурите е 14 дни. Нова серия от процедури може да се започне три седмици след приключване на предишната.
  • При хора над 50-годишна възраст уредът може да се използва веднъж на всеки три дни. Периодът за провеждане на процедурите е 14 дни, като нова серия процедури може да се започне след три седмици.

  Съхранение

  Почиствайте електрода след ползване. Когато не го използвате, го съхранявайте на сухо място.

   

  Цветова индикация

  След края на процедурата по детоксикация водата ще бъде оцветена в определен цвят. Оцветяването се определя в зависимост от кой орган за изведени токсините:

  Кафяв цвят: Това е показател, че изхвърлените токсини са от черния дроб.

  Черен цвят: Говори за извличане на тежки метали от организма.

  Бяла пяна: Индикатор за пречистване на лимфната система от токсини.

  Жълто-зелен цвят: Детоксикация на бъбреци, пикочен мехур и простата.

  Тъмно-зелен цвят: Показва, че от жлъчния мехур са отделени токсични вещества.

  Оранжев цвят: Сигнализира, че в ставите и костната система е имало натрупване на вредни вещества.

   

  Характеристики:

  Напрежение

  AC 110-240V

  Мощност

  ≤ 40W

  Вход

  12V ≈3A

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн