Меню
Количка

UV Стерилизатор с голям капацитет, 9319

UV Стерилизатор с голям капацитет, 9319
Последна бройка
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
UV Стерилизатор с голям капацитет, 9319
Продуктов код: URED-656
ОБЕМ 28 ЛИТРА Характеристики на уреда: *Алуминиева вътрешна част *Бързо и ефикасно действие. Нужни са около 30 мин. за пълната стерилизация и дезинфекция на вашите принадлежности. *Голям капацитет *Функция за автоматично изключване/включване, при отваряне и затваряне на вратата. - осигурява оптимална сигурност и безопасност при работа. *Удоб..
Цена в брой:
270.00лв
270.00
Без данък: 270.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


  ОБЕМ 28 ЛИТРА

  Характеристики на уреда:

  *Алуминиева вътрешна част

  *Бързо и ефикасно действие. Нужни са около 30 мин. за пълната стерилизация и дезинфекция на вашите принадлежности.

  *Голям капацитет

  *Функция за автоматично изключване/включване, при отваряне и затваряне на вратата. - осигурява оптимална сигурност и безопасност при работа.

  *Удобен за употреба

  *Прозорец с отразяващо стъкло

  Допълнителна информация:

  *Размери: Д42x Ш30.5x В20.9 см

  *Капацитет: 28 литра

  *Мощност: 6W

  *Напрежение: 110v-240V/50-60HZ

  *Тегло: 5кг.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  UV Стерилизатор с голям капацитет 9319

  От всички средства за стерилизация, UV технологията има най-широк спектър на приложение. Тя действа бързо и резултатно, унищожавайки почти всички бактерии и микроорганизми. В допълнение, при нея не се използват химикали или други препарати, криещи рискове за здравето, което я прави безопасна и екологично чиста.

  Употреба:

  *Отворете вратичката и поставете решетката

  *Разположете принадлежностите, които ще стерилизирате върху решетката.  Затворете вратичката.

  *Включете в захранването

  *Натиснете бутонът за включване ON/OFF и уредът ще започне да функционира. Оранжевият светлинен индикатор ще се активира.

  *Заедно с това ще се активира и UV стерилизацията

  *Натиснете  ON/OFF, за да изключите уреда

   

  Забележки:

  Преди всяка употреба уверете се, че захранването е в изрядност.

  *Съхранявайте и използвайте далеч от достъпа на деца.

  *При съхранение и употреба, поставяйте уреда подходящо, стабилно и сигурно място

  *Дръжте далеч от влажни места и пазете от директен контакт с вода.

  *Преди почистване, изключете уреда от захранването

  *При употреба изберете равно и стабилно място. Изберете място  с добро проветрение, за да се избегне прегряване на уреда. Избягвайте места с висока температура и застоял въздух. Съхранявайте и използвайте далеч от леснозапалими или избухливи продукти и предмети. Когато уредът работи, внимавайте вентилационният изход да не бъде покрит или блокиран.

  Уредът не бива да бъде местен или обръщан докато функционира!

  Не използвайте на открито.

  *Съхранявайте уреда чист. Почиствайте с мека кърпа. Не използвайте преди уреда да е изсъхнал идеално след почистване.

  *Уредът не бива да се мокри по време на работа. Бъдете внимателни да не разливате течности върху него.

  *Бъдете внимателни с уплътненията на вратичката при употреба. Тяхната цялост  гарантира, ефикасната и безопасна работа на уреда.

  *Изключете от захранването след като приключите работа с уреда.

  *Използвайте щипка или друг подходящ инструмент, за да извадите кърпите от уред. НЕ изваждайте кърпите директно с ръка, те са нагряти до високата температура и това може да доведе до опарване.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн