Меню
Количка

Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001

Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Преносим уред за безиглена мезотерапия - 001
Продуктов код: URED-MXN18-560
Този практичен и ефективен уред предоставя възможността за прилагане на една от най-търсените и популярни козметични процедури - мезотерапия. Допълнително предимство на настоящия уред е, че той позволява манипулацията да бъде прилагана безиглено. Това я прави безопасна и щадяща кожата, но в същото време не по-малко ефективна и високорезултатна, сра..
Цена в брой:
138.00лв
138.00
Без данък: 138.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Този практичен и ефективен уред предоставя възможността за прилагане на една от най-търсените и популярни козметични процедури - мезотерапия. Допълнително предимство на настоящия уред е, че той позволява манипулацията да бъде прилагана безиглено. Това я прави безопасна и щадяща кожата, но в същото време не по-малко ефективна и високорезултатна, сравнено с класическите процедури като мезотерапия, електротерапия, йонофореза и ултразвук.

  Какво представлява Мезотерапията?

  Действа на принципа на йонофорезата. Под влияние на електрически импулс в клетъчната мембрана се образуват микроскопични отвори, които позволяват дълбоко проникване в структурата на кожата и инфилтриране на активни вещества. Стимулирайки по този начин абсорбиращите функции на клетките, процедурата спомага за усвояването на редица ценни вещества и по-дългото им задържане в кожата (1200 часа).

  След третиране образуваните отвори се затварят, без да останат никакви трайни наранявания по кожата. Това прави процедурата абсолютно безопасна и безвредна за кожата.

  Действие:

  *Мезотерапията спомага за премахване на бръчки, торбички под очите и стрии - директната инфилтрацията на хранителни електроди и вещества стимулира регенерирането на клетките.

  *Избелва кожата, изравнява тена и стяга кожата

  *Спомага за премахването на целулита и мастните натрупвания - благодарение на антицелулитните дестилати, които проникват в кожата при манипулация се стимулира действието на лимфната система и се ускорява разграждането на мастните залежи.

  *Благоприятства лечението на акне

  *Отстранява лунички и пигментни петна - отваряйки безкръвно и безболезнено клетъчните канали, процедурата позволява абсорбацията на полезни хранителни вещества, които стимулират и регулират обмяната на веществата, с което се подобрява цялостното здраве на кожата, а с това и вида й.

  *Хидратира кожата в дълбочина.

  Начин на употреба:

  *Включете в захранването и пъхнете буксата в отвора на „Бутон“ 1

  *Нанесете козметичен продукт върху кожата

  *Завъртете „Бутон“ 2 по посока на часовниковата стрелка, за да активирате уреда. Отново въртейки „Бутона“, регулирайте интензитета на работа като се съветвате с пациента коя степен е най-подходяща за него.

  *Третирайте

  *Време за процедурата - препоръчва се около 10-15 минути ( времето е вариращо според състоянието на кожата и нейният тип)

  Важно:

  По време на процедура, пациентът не трябва да носи никакъв метал по себе си ( бижута и други).

  След употреба, почистете добре диодната глава и уреда. Препоръчително е да не използвате продукти с алкохол.

  Процедурата не е подходяща за хора, страдащи от епилепсия; сърдечни заболявания (като аритмия и др.); ракови заболявания; бременни жени; пациенти със тежки операции; страдащи от диабет.


  Уредът работи със захранващ кабел!

  Параметри:

  *100-240V,50/60HZ

  *12V,1000mA

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

   

  Прилагането на съвременните радиочестотни технологии в сферата на красотата, доведоха до това че процедурите вече да могат да се извършват безиглено.  Посредством свръх технологиите на проникване и високата енергийна точности може да се достигне директно до дермалния слой на кожата и вътрешността на клетките инвазивно. По този начин хранителните вещества и активните съставки в основата на клетката, се абсорбират по бързо от клетките и клетъчната мембрана. Уреда насърчава обмяната на веществата в кожата и поддържа кожата свежа и еластична.

  Безиглената мезотерапия:

  1. Кожата придобива деликатна текстура, чрез премахване на замърсяванията от порите и тъмните кръгове.
  2. Кожата възвръща своята еластичности и стегнатост. Уреда ще заглади фините бръчици и ще предпази кожата от увисване.
  3. Ще възстанови горния слой на кожата.
  4. Ще изравните тена на кожата си.
  5. Кожата ще се овлажните в дълбочина. Подходящ е за много суха и дехидратирана кожа.

   

  Как се използва: 

  1. Преди да използвате уреда, първо трябва да почистите  лицето си добре.
  2. Свържете уреда към електрическата мрежа.
  3. Пъхнете буксата в отвора на „бутон“ 1
  4. Завъртете „бутон“ 2 по посока на часовниковата стрелка, за да активирате уреда.
  5. Отново въртейки „бутона“, регулирайте интензитета на работа като се съветвате с пациента  коя степен е най-подходяща за него.
  6. Време за процедурата – препоръчва се  около 10-15 минути ( времето е вариращо според състоянието на кожата и нейният тип)
  • Сините лъчи:  Те проникват в кожата до около 0.5 мм, имат успокояващo действия и анти акне ефект. Сините лъчи са подходящи за чувствителна, мазна и склонна към акне кожа. Лъчите регулирате състоянието на мастната секреция в кожата, по този начин ще предотвратите образуването на акне. От друга страна сините лъчи, активират клетките и подобряват кръвообращението.
  • Червени лъчи: Те проникват в кожата до около 8-10 мм. Червените лъчи са подходящи за всички типове кожа, те лесно достигат до дермата и така стимулират фибробластите. Това подпомага кръвообращението и обмяната на веществата в клетката.
  • Зелени лъчи: Зелените лъчи са в спектъра между сините и червените лъчи.  Те са подходяши за комбинирана кожа. Зелените лъчи подобрават наличието на клислород в кожата. По този начин се подобравя микроциркулацията в клетката.

        Внимание:

  1. Преди да поставите уреда върху кожата се уверете, че той е на минимална степен на интензивност. След това регулирайте интензивността до необходимото.
  2. По време на процедура НЕ трябва да носите никакъв метал по себе си (бижута и други).
  3. Избягвайте използването на уреда, ако имате рани по кожата.
  4. Уредът НЕ трябва да се използва върху хора с инфекциозни заболявания и епилепсия.  
  5. Уредът НЕ трябва да се използва от хора със сърдечни заболявания. Особено върху хора с пейсмейкъри.
  6. Уредът НЕ трябва да се използва от хора с онкологични заболявания.
  7. Уредът НЕ трябва да се използва от бременни.
  8. Уредът НЕ трябва да се използва от хора с диабет или такива, които са преживели тежка операция.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн