Меню
Количка

Ултразвук, MX-128

Ултразвук, MX-128
Ултразвук, MX-128
Ултразвук, MX-128
Ултразвук, MX-128
Ултразвук, MX-128
Ултразвук, MX-128
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Ултразвук, MX-128
Продуктов код: 001630
Практичен козметичен апарат за Ултразвук. Компактен дизайн и стилна визия. Уредът е оборудван с два накрайника за ултразвукова терапия. Настройки за процедурата се задават посредством удобен за употреба работен панел. Процедурите с ултразвук са познати със своето ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата, както и за лечение ..
Цена в брой:
198.00лв
198.00
Без данък: 198.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Практичен козметичен апарат за Ултразвук. Компактен дизайн и стилна визия. Уредът е оборудван с два накрайника за ултразвукова терапия. Настройки за процедурата се задават посредством удобен за употреба работен панел.

  Процедурите с ултразвук са познати със своето ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата, както и за лечение на различен тип кожни заболявания.

  Действие:

  Ултразвуковите накрайници генерират високочестотни ултразвукови вибрации, които проникват дълбоко в подкожния слой. Ултразвуковата вълна, заедно с механичната вибрация, която накрайника произвежда, осигуряват активизиращ микромасаж , който стимулира циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. При този процес се генерира и топлинна енергия, която допринася за по-ускореното движение на кръвта и хранителни вещества до клетките. В резултат се стимулира естествения синтез на колаген, ускорява се регенерацията на клетките и се заздравява тъканта. Кожата става по-здрава, еластична и стегната.

  Действието на ултразвуковите вибрации повишава пропускливостта на клетъчната мембрана, спомагайки инфилтрацията на лечебните и козметични разтвори.


  Технически данни:

  Ултразвукова честота: 1Mhz

  Напрежение: 110V / 220V

  Произведено в Китай.

  Ултразвук МХ-128

   

   

  Този козметичен уред е подходящ за професионална и домашна употреба.
  Благоприятното въздействие на ултразвука върху организма и кожата е отдавна известен и прилаган в сферата на медижината и козметиката.  Той се нарежда сред най-предпочитаните методи за физиотерапия и подмладяване. 
  Ултразвуковата терапия има редица ползи за кожата, както лечебни, така и подмладяващи.

   

  Предимства на уреда:
  -Лесен и безопасен за употреба
  -Компактен дизайн
  -Високо качество

   

  Мерки за безопасност:
  *Изключете от захранването, когато не употребявате уреда. Когато изключвате от захранването, винаги хващайте за щепсела, не издърпвайте от кабела. Евентуална повреда на кабела би могла да доведе до късо съединение.
  *Избягвайте всякакъв вид увреждане на кабела. Да не се дърпа или увива. Не навивайте кабела около уреда.
  *Ако по време на работа установите повреда на кабела или той стане прекалено топъл, предратете процедурата. В противен случай са възможни инциденти като късо съединения, изгаряния, токов удар и др.
  *Съхранявайте уреда далеч от запалими вещества като бензин, спрейове, флакони и др.
  *Не използвайте уреда с мокри ръце, зада избегнете риска от евентуални наранявания, токов удар и др.
  *Не излагайте уреда на влага, пазете от течности. Съхранявайте на сухо място.
  *Съхранявайте далеч от достъпа на деца.

   

  ВНИМАНИЕ:
  *Използвайте уреда само по предназначение!
  *Не използвайте уреда, ако е установена повреда по него. 
  *При почистване, НЕ използвайте разредители, разтворители или други продукти, които биха могли да увредят уреда. 
  *Не използвайте уреда при температура под 0 С или над 40 С. Не излагайте уреда на директна слънчева светлина, висока температура или влага. 
  *Не разглабяйте уреда. Не опитвайте да ремонтирате уреда собственоръчно. 
  *Почиствайте уреда и накрайниците след всяка употреба

   

  Описание на работния панел:


   

  Начин на работа:
  *Свържете ултразвуковия накрайник за тяло към левия вход, а накрайника за деликатни зони към десния вход.
  *Завъртете бутона за включване и изключване по посока часовниковата стрелка, за да вкл1чите уреда
  *Въртейки бутона за включване и изключване настройвате и съответния интензитет. Изберете подходяща степен според типа кожа и толерантността на клиента към импулса. 
  *Изберете типа вълна от съответния бутон 
   
  *Избирайте ултразвуков накрайник за работа, като завъртите бутона за превключване на накрайниците
  *Входовете за свързване на накрайниците към уреда не са фиксирани. Може да свържете по удобен за вас начин. 
  *След приключване на работа, нулирайте интензитета, изключете уреда. Изключете от захранването.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн