Меню
Количка

Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер

Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Изчерпан
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред 6 в 1, Kim 8 - радиочестотен лифтинг, кавитация, вакуум и липолазер
Продуктов код: URED-2568
Професионален комбиниран козметичен уред за отслабване и лифтинг, предназначен за лице и тяло. Уредът има 6 функции, като процедурите, които могат да се прилагат са радиочестотен лифтинг за лице и тяло с различни накрайници, липолазер, кавитация и вакуум. Козметичният комбайн предлага изцяло неинвазивни и безопасни процедури, с кратък период на въ..
Цена в брой:
1,590.00лв
1590.00
Без данък: 1,590.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Професионален комбиниран козметичен уред за отслабване и лифтинг, предназначен за лице и тяло. Уредът има 6 функции, като процедурите, които могат да се прилагат са радиочестотен лифтинг за лице и тяло с различни накрайници, липолазер, кавитация и вакуум.

  Козметичният комбайн предлага изцяло неинвазивни и безопасни процедури, с кратък период на възстановяване. Подходящ е за всички типове кожа.

  Кавитацията е метод за разрушаване на мазнините чрез силни ултразвукови вълни, които въздействат пряко на мастните клетки и предизвикват триене между тях, което води до тяхното отделяне и извеждане от организма по естествен път.

  Вакуум терапията с радиочестотен лифтинг разгражда мазнините, спомага лимфтия дренаж, подобрява кръвообращението, има стягащ ефект и повишава еластичността на кожата. Една от основните козметични терапии за редуцирането на целулита.

  Липолазерът е съвременна неинвазивна процедура за лазерна липосукция чрез диодни падове, които се поставят на зоните с мастни натрупвания. Лазерът използва импулси с дължина на вълната от 635nm~650nm. Процедурата може да се комбинира с тренировки и упражнения за постигане на оптимални резултати.

  Радиочестотният лифтинг излъчва радиочестотна енергия, която повишава темературата на кожата и води до образуването на нов колаген. Повишава кръвообращението и забързва метаболизма. Част от резултатите, които може да даде са отслабване, намаляване на стриите и целулита, изглаждане и стягане на кожата, оформяне на контура на тялото, лифтинг на лицето, редуциране на бръчките. Поради широката си употреба, козметичният комбайн включва различни накрайници за радиочестотен лифтинг - за лице и тяло според зоната на терапия и търсения резултат.


  Технически данни:

  Дължина на вълната на диодния лазер: 635nm~650nm

  Изходяща енергия : 56 х180 mW

  Изходяща мощност: 1OOVA


  Съдържание в кутията:

  • Козметичен уред 6 в 1 Kim 8
  • Накрайник за кавитация
  • Накрайник вакуум и RF
  • Шестполюсен накрайник RF за тяло
  • Четириполюсен накрайник RF за лице
  • Триполюсен накрайник RF за лице
  • Липолазер - 6 големи дискети и 2 малки за по-малките зони
  • Поставка за накрайниците
  • Поставка за лазерните дискети
  • Ръководство за употреба


  Гаранция - 12 месеца.


  Произведен в Китай


  Ръководство за употреба на козметичен уред 6 в 1 KIM 8
                                                                                          

  Принцип на работа

  Система за отслабване

  С помощта на колективна глава, която излъчва силна звукова вълна с честота от 40KHz, се получава микровибрация в мастните клетки с максимална скорост и се създават множество вакуумни въздушни джобове вътре и извън мастните клетки и им въздействат пряко, което води до разграждането на триглицеридите в глицерол и свободни мастни киселини. След това се използват RF вълни с честота от 1MHz за източване на интегрирания глицерол и свободните мастни киселини чрез хепатоентерална циркулация. Накрая се използва вакуумно RF и енергиен електрод за целенасочено намаляване на мастните натрупвания от определени зони и оформяне на контура на тялото. Във физиката този процес е известен като "кавитация". Микропорният взрив вътре и извън клетката може да доведе до подобрено молекулярно движение и повишено ниво на енергия, което в крайна сметка ще причини разграждане на мастните клетки и по този начин ще се постигне ефектът на изграждане на тялото и намаляване на теглото. 


  Ползи от процедурите с липолазер

  Съчетава последните иновации на нехирургичната и неинвазивна лазерна липосукция. Липолазерът излъчва ниски нива на лазерна енергия, която дава химичен сигнал в мастните клетки, разграждайки натрупаните триглицериди до свободни мастни киселини, глицерол и водни молекули, което всъщност е естествена реакция, която се случва с тялото винаги, когато то усети потребност да използва енергийните си резерви. Освободените мастни киселини се транспортират чрез лимфната система, за да снабдят тялото с енергия, точно както когато тялото би реагирало при продължителен калориен недостиг (диета). Извършването на интензивни упражнения и тренировки след процедурите с уреда гарантира пълноценната работа на металболизма да бъдат освободени тези мастни киселини, да се свият мастните клетки и да се постигнат желаните резултати на оформяне на тялото. Целевото намаляване на мазнините и периферното намаляване има много предимства пред други технологии за оформяне.


  Ето част от предимствата:

  1. Безопасна, минимално инвазивна процедура, която използва ниски нива на видима червена лазерна светлина за създаване на безопасна и безболезнена стимулация, при която по естествен път се получава освобождаване на резервните енергийни ресурси, съхранявани в мазнините. Тя е безопасна и ефективна - с доказани видими резултати. 

  2. Лесна работа с уреда, процедурите няма да повлияят на ежедневния начин на живот и работа на пациента, бързо време на възстановяване.

  3. За всички типове кожа, за третиране на всички зони на тялото като например шия, гърди, гръб, колена, бедра, седалище, рамене.

  4. Сгъстява тъканите, за за предотврати отпускането на мускулите след отслабването

  5. Неинвазивна процедура, без болка и странични ефекти 

  6.     Икономична инвестиция


  Снимка на основното меню


  Изберете от опциите в менюто накрайника, с който ще работите.


  Функции на уреда и принцип на работа 


  1.    Накрайник за вакуум с радиочестотен лифтинг
  Разгражда мазнините, лимфен дренаж, стягащ ефект, повишава еластичността на кожата
  Уредът за оформяне на тялото използва най-модерната високоскоростна технология за отрицателно налягане на турбината и иновативна технология за триизмерно преобразуване, комбинирана с ос на патентована ролка, управлявана от микрокомпютърен чип, която има антигеоцентричен привличащ ефект върху кожата. Получава се привличане и разширяване на влакнестата съединителна тъкан чрез ритмичен масаж и ефективно разграждане на подкожната мазнина и намаляване на натрупването на мастни клетки, използвайки патентованата техника за дълбок масаж с ролки в различни части на тялото, повдигане на мастния слой в дермата и подкожната тъкан и освобождаване на микро-васкуларните лимфатични съдове едновременно, стимулиране на метаболизма и превръщането на мастните клетки в мастни киселини, включително и токсините вътре в клетките, които също биват елиминирани от лимфната система, усилва се детоксикацията и функцията с до четири пъти.

  Регулиране на мощността на вакуума и регулиране на интензитета на масажа


  Настройки: Натиснете "RF CHANNEL" за да изберете накрайника вакуум с радиочестотен лифтинг (vacuum bipolar RF), настройте подходящ интензитет (спрямо поносимия за клиента, от 3-6 е препоръчителен), и накрая натиснете бутон"Work". Програмата ще започне да работи.
  Разкрасяване: Използвайте сондата, за да масажирате с кръгови движения, след като сте нанесли подходящ лосион за отслабване и сте оставили да попие около 30-40 мин. Ще се повиши кръвообращението на мястото, което третирате. Ще се получи ефект на разграждане на мазнините.
  Важни препоръки:
  1. Нанесете крем за отслабване или охлаждащ гел върху областта на кожата, която ще се третира, преди да започнете лечението.
  2. Поддържайте плътен контакт между пробата и кожата.
  3. Регулирайте интензивността от ниско ниво към високо.
  4. Моля, не насочвайте излъчваната светлина на уреда директно към очите.
  5. Работете с двукратната вакуумна глава в продължение на 15-20 минути, предимно със спираловидни движения по тялото.

  2.     Шестполюсен накрайник за радиочестотен лифтинг на тялото
  Уредът достага директно до дълбоко разположените мастни депа и има предимството за таргетно прилагане на радиочестотен лифтинг. Процедурата се усеща като масаж - повишава се локалната температура и тялото се загрява. Премахват се излишната мазнина и токсините от тялото чрез потните жлези, хепатоентералната циркулация и лимфата, като в крайна сметка се постига ефект на разтваряне на мазнините. С технологията на контролираната дълбочина, вградените диамантени частици с различни размери могат да взаимодействат с кожата в съответствие със своята структура, да регулират силата на всмукване чрез вакуумно изтегляне и да се постигне ефект на триене със силно негативно налягане, за да разбият плътната мазнина.

  Така постигнатите ефекти са очевидни: Подобряване на кръвообращението, ускоряване на разграждането на мазнините, отстраняване на излишните вещества, повишаване на ефекта при отстраняване на целулита, ефективно подобряване на състоянието на ареоларната тъкан, премахване на упоритите мастни натрупвания и подобряване на абсорбцията при нанасяне на козметични продукти.

  Изберете "TIME SET" за да настроите времето, натиснете "+" за да увеличите интензитета на радиочестотния лифтинг или  "-" за да го намалите, след което натиснете "Work" за стартиране на работата на вакуумна RF глава с отрицателно налягане. Нанесете контактен гел върху накрайника за радиочестотен лифтинг, поставене го върху зоната за отслабване и използвайте техника на изтегляне, като третирате в посока от зоната за отслабване към областта, близо до лимфната жлеза за около 20 минути.

  Забележки:
  1. Нанесете контактен гел или козметичен продукт върху зоната, която ще третирате
  2. В началото на процедурата започнете с по-ниска енергия. Проверете подходящия интензитет на гърба на ръката, преди да започнете процедурата върху друга част на тялото. 
  3. Препоръчително е да не използвате козметични продукти, съдържащи етерични масла 
  4. По време на процедура поддържайте добър контакт между сондата на накрайника и кожата.
  5. Изключете накрайника от уреда когато няма да ползвате.
  6. Препоръчителното ползване на накрайника за тяло е между 15-20 мин.

  3. Накрайник кавитация 40Khz


  Накрайникът за кавитация излъчва силна ултразвукова вълна от 40KHz, която пряко влияе върху мастните клетки и причинява триене между тях. Това води до ефективна консумация на калории и вода от мастните клетки и намаляване на техния размер. Вибрациите от ултразвуковата вълна могат да предизвикат силно въздействие върху мастните клетки, което води до тяхното разрушаване и намаляване на броя им.


  Натиснете "TIME SET" за настройка на времето, натиснете"-" за да го намалите или"+" за да го увеличите. Натиснете "PAUSE" за да започнете процедурата за топене на мазнините
  "A" непрекъснат работен режим за 3 сек. с  прекъсване от 3 сек. 
  "B" непрекъснат работен режим за 2 сек. с  прекъсване от 2 сек.
  "C" непрекъснат работен режим за 1 сек. с  прекъсване от 1 сек.
  "D" непрекъснат работен режим за 0.5 сек. с  прекъсване от 0.5 сек.

  Работете с накрайника за кавитация 40KHz  за около 15-20 минути, главно със спираловидни плавни движения върху зоната на терапия.


  4. Четириполюсен накрайник  за лице - Редуциране на бръчки и фини линии, избелване и лифтинг  Използва се капацитивен свързващ електрод за предаване на енергия от радиовълни и генериране на електрическо поле, което прониква през кожата и влиза в подкожната тъкан. При висока честота от 450kHz, това електрическо поле сменя полярността си 450 000 пъти в секунда. За да се отговори на бързата промяна на електрическите частици, посоките на електрическите частици в кожата също се променят. В това време естественото електрическо съпротивление в подкожната тъкан се движи и генерира топлинна енергия. Колагенът в папиларния слой на дермата може незабавно да се стегне, когато температурата е в диапазон от 60 до 70 градуса по Целзий, след лечение на бръчките, клиентът може незабавно да усети ефектите на стягане и повдигане на кожата. Когато колагенът се произвежда непрекъснато, дебелината и плътността на папиларния слой на дермата могат да се увеличат, за да се премахнат бръчките, изгладят белезите, възстановят еластичността и структурата на кожата и я направят гладка и свежа. При увеличаване производството на колаген, на мястото на манипулацията се генерира нова кожа и бръчките се отстраняват чрез голям брой нови клетки.

  5.   Триполюсен накрайник за лице  Изберете "TIME SET" за да настроите времето, натиснете "+" за да увеличите интензитета на радиочестотния лифтинг или "-" за да го намалите, настройте подходящ (спрямо поносимия за клиента, е 3-6 е препоръчителен), и накрая натиснете бутона "Work". Програмата ще започне да работи. Нанесете гел или лосион за отстраняване на бръчки и третирайте зоната с накрайника за около 15-20 мин. с кръгови движения.

  5.   Липолазер


  Диодният липолазер излъчва ниски нива на лазерна енергия, която дава химичен сигнал в мастните клетки, разгражда съхранените триглицериди до свободни мастни киселини и глицерол и ги освобождава през канали в клетъчните мембрани. След това мастните киселини и глицеролът се транспортират из тялото до тъканите, които ще ги използват от метаболизма за създаване на енергия. Този процес на освобождаване на мастни киселини е естествена реакция на тялото да използва натрупаните енергийни резерви, не засяга или уврежда околните структури като кожа, кръвоносни съдове и периферни нерви. Период на упражнения и тренировки след лечението ще осигури сигурно извеждане на освободените мастни киселини от тялото.


  Липолазерът използва светлина, която прониква дълбоко в кожата, за да стимулира метаболизма и да запази резултата след процедури за отслабване. Прикрепете с ластична лента лазерната дискета на мястото, където искате да отслабнете. Препоръчителното времетраене на процедурата с лазер е 20 минути.

  Внимание!
  1. Козметикът трябва да носи предпазни ръкавици по време на процедурите.
  2. Козметикът и пациентът не трябва да носят никакви метални предмети по тялото си.
  3. Трябва да е осигурен добър контакт между главата на накрайника и кожата.
  4. Избягвайте задържането на накрайника на едно място. Придвижвайте го през цялото време на процедурата.
  5. При третиране на зоната около очите интензитетът трябва да бъде значително намален и процедурата трябва да се извършва с повишено внимание. 

  Технически данни

  Дължина на вълната на диодния лазер: 635nm~650nm
  Изходяща енергия : 56 х180 mW  
  Изходяща мощност: 1OOVA 
  Клас  1, Type B добавени части

  Изисквания за охлаждане: Въздушно охлаждане
  Режим на работа: непрекъснат


  Инструкции за ползване

  1. Схема на зони на терапия с 40Khz накрайник за кавитация. Масажирайте зоните с повече мастни натрупвания на краката с кръгови движения.


  2. Схема на терапия шестполюсен накрайник за радиочестотен лифтинг на тялото
  За талията и корема ( 25 мин.)
  Масажирайте със спираловидни движения от центъра на корема като обхващате все по-голяма площ

  Масажирайте в 4 посоки, започвайки от центъра на корема.
  Масажирайте с кръгови движения от края на таза към интимната зона.   Масажирайте с кръгови движения от вътрешната страна на ребрата - навън. Масажирайте пак отвън-навътре с линейни движения.
  Масажираййте с кръгови или линейни движения от вътрешната страна на бедрата - навън.

  2. Схема на терапия с триполярен накрайник за радиочестотен лифтинг на лице
   Масажирайте от центъра на долната челюст с линейни движения, за да произведете топлина отвътре.

  Масажирайте назолабиалната зона на лицето с кръгови движения.
  Масажирайте от долната челюст около ъгъла на устата и до скулите с линейни движения.  ВНИМАНИЕ! 
  Не е препоръчителна употребата на уреда от:

  1. Бременни жени или жени по време на менструация
  2. Пациенти с епилепсия
  3. Пациенти със злокачествено заболяване
  4. Пациенти с отворена рана
  5.     При остро възпаление
  6. При сърдечни заболявания или поставен пейсмейкър
  7. При бъбречна (жлъчнокаменна) болест
  8. При хора с вградена метална пластина
  9. При хора със свръхчувствителност


  Препоръки

  1. Bинаги използвайте ултразвуков контактен гел, за да се получи добър контакт между уреда и кожата
  2. Избягвайте изпускането на накрайниците
  3. За да се избегне загряването на накрайника, сложете обилно контактен гел
  4. Избягвайте третиране върху костите
  5. Не използвайте дезинфектанти за почистване на главата на накрайника. Използвайте влажна или суха памучна кърпа
  6. Проверете дали захранващият кабел е свързан добре
  7. При приключване на работа с уреда, изключвайте от захранването
  8. Преди процедури, пациента трябва да свали всички метални предмети, които носи по себе си
  9. Ако ще използвате уреда повече от 1 час, го оставете на пауза за поне 10 минути
  10. По време на процедури с уреда не прилагайте лечение с други козметични уреди
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн