Меню
Количка

Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200

Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред 2 в 1 - пароозонатор и лампа лупа, 8200
Продуктов код: URED-1012
Козметичен уред 2в1 - Пароозонатор и Лампа Лупа 8200 Функционална комбинация, която предлага изключително удобство за работата на козметика. Уредът съчетава функцията на пароозонатор с прецизна Лампа лупа, гарантираща винаги перфектни резултати. Пароозонаторът е изключително популярно средство за дълбоко и ефикасно почистване на кожата. Уредът ра..
Цена в брой:
440.00лв
440.00
Без данък: 440.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Козметичен уред 2в1 - Пароозонатор и Лампа Лупа 8200

  Функционална комбинация, която предлага изключително удобство за работата на козметика. Уредът съчетава функцията на пароозонатор с прецизна Лампа лупа, гарантираща винаги перфектни резултати.

  Пароозонаторът е изключително популярно средство за дълбоко и ефикасно почистване на кожата. Уредът работи с пара, която нагрявайки кожата, омекотява повърхностният й слой. Благодарение на това лесно се премахват мъртвите клетки и черните точки. Парата позволява идеално почистване на порите, премахване на остатъците от грим, излишният себум. Освен на повърхността, парата действа и в дълбочина. Нейният топлинен ефект ускорява циркулацията на кръвта и подобрява метаболизма.

  Пароозонаторът е оборудван и с функция за озон, която може да бъде активирана от отделен бутон. Озонът има антибактериално, детоксикиращо и успокояващо действие.

  *Уредът предлага удобен за работа, въртящ се накрайник

  *Отделни бутони за пара и озон

  Лампа Лупа - незаменим помощник за вашата работа. С ефикасно осветяване и прецизно 5х увеличение, Лампа Лупа ще ви даде идеална видимост дори на най-малките участъци. Изключително удобна при инспекция на кожата, при оформяне на вежди и при каквато и да е работа с малки детайли.

  *5 диоптъра увеличение

  *опция за настройване на позицията, благодарение на практичната свръзка

  *Характеристики на уред 8200:

  *Метален корпус

  *Удобно за работа разпределение на уредите

  *Стойка за колелца

  *Таймер


  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  F-900E VAPORIZER

  Пароозонатор

  1. Функции:

  Произвежда пара и дезинфекцира кожата. Парата е богата на хидрониеви йони, които стимулират циркулацията на кръвта и снабдяват клетките с вода, подхранва и хидратира кожата. За перфектни резултати, кожата трябва да се масажира, докато работи пароозонаторът.

   

  1. Конструкция

   

  1. Маркираща линия за максимално количество на водата.
  2. Отвор за вода.
  3. Отвор за пара.
  4. Нагревател.
  5. Резервоар за вода.
  6. Подсилен железен винт.

   

  Пара

  Озон

  Време

   

   

   

   

  1. Инструкции за употреба:
  1. Сложете дестилирана вода в резервоара, като я налеете през отвора за вода. Тя не трябва да е над маркиращата линия, която показва максималното количество вода, което може да се налее.
  2. Настройте таймера на желаното време.
  3. Натиснете бутона за пара. Когато лампата светне, уредът е готов за работа.
  4. Натиснете бутона за озон и когато лампата светне, уредът е готов да стартира функцията за озон.
  5. Когато водата в резервоара е под маркиращата линия за минимално количество, уредът ще спре автоматично. Допълнете с вода и след 5 минути, уредът ще е готов за работа.
  6. Поставете уреда на подходящо място, така че парата излизаща от него свободно да достига от брадичката до всяка част на лицето на клиента.
  7. Уредът трябва да е стабилно поставен.

   

  1. Важно:
  1. Уредът ще започне да работи, само когато е готов да произведе пара.
  2. Всяка процедура не трябва да надвишава 25 минути. След приключването й, резервоарът за вода трябва да се почиства.
  3. В случай, че видите отлагания върху нагревателя, той трябва да се потопи в оцетна киселина за 5 минути. След това го почистете внимателно. Така ще избегнете увеличаване на отлаганията и ще увеличите живота на нагревателя.
  4. Регулиране на времето и разстоянието

  Състояние на кожата

  Разстояние

  Време за процедурата

  Мазна, със слабо кръвообращение

  20 см.

  15 минути

  Нормална

  25 см.

  10 минути

  Чувствителна, суха

  30 см.

  5 минути

  Телеангиектазия (трайно разширяване на кръвоносни съдове),

  Дерматит

  30 см.

  5 минути

   

   

  1. Анализиране на кожата:

  За да анализирате състоянието на кожата, използвайте увеличителната лупа. Така можете да видите различни промени по повърхността на лицето навреме. Когато сте запознати със състоянието на кожата, можете да се грижите за нея по най-правилния начин, за да бъде тя гладка, сияйна и еластична.

   

  1. Инструкции:
  1. Клиентът сяда/ляга под увеличителната лупа.
  2. Пуснете уреда и фокусирайте увеличителната лупа над зоната, която ще третирате.
  3. Настройте лампата на подходящо разстояние от кожата.
  4. Внимателно анализирайте кожата и зоните, които ще третирате.
  5. След приключване на процедурата, изключете уреда и го преместете от клиента.

   

  1. Внимание:

  Преди процедурата, почистете добре зоната, която ще третирате.

  Не използвайте уреда за продължително време без да бъде спиран.

  Не покривайте увеличителната лампа.

  1. Характеристики:

  Модел

  Волтаж

  Мощност

  Hz

  Температура

  Размер

  Тегло

  F-900E

  110V/220V-240V

  750 W

  50/60 Hz

  5 – 40 градуса

  92/42/28 см.

  8,5 кг

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн