Найлонови чаршафи за СПА процедури – 50 броя

Изчерпан Найлонови чаршафи за СПА процедури – 50 броя

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001257
  • Код на продукта: Найлонови чаршафи за СПА процедури – 50 броя
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    28.60лв.
  • Без данък: 28.60лв.
*Всички цени са с ДДС!

ЦЕНИ НА ЕДРО


За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

Найлонови чаршафи за СПА процедури – 50 броя


Чаршафи за еднократна употреба, изработени изцяло от найлон. Здрави и непромокаеми, найлоновите чаршафи са подходящи за редица СПА процедури. Намират приложение в терапии с лечебна кал, водорасли и други.
Често се използват при апликационните методи за лечение с кал. При тези процедури тялото се намазва с топла кал, след което се увива в найлонови чаршафи за 15 минути. Принципът е същият и при процедурите с водорасли, парафин, мед и др. Чрез увиването и стимулирането на топлинен ефект, тялото ефективно абсорбира ценните вещества.

Найлоновите чаршафи се използват и при различни терапии за отслабване, при които тялото отново се увива за определено време: обикновено 30-50 минути.

Най-често найлоновите чаршафи се поставят върху одеяло, с което се загръща клиентът. Така се стимулира още по-голям топлинен ефект, който подпомага полезните действия на процедурата.

Освен за редица СПА терапии, найлоновите чаршафи намират приложение, когато масажното или козметичното легло трябва да се предпази от силно зацапващи продукти.

Чаршафите се предлагат в опаковка от 50 броя.

Размери: 1.6 х 2.0 метра

Произведено в Европа.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha