Меню
Количка

Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла

Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Изчерпан
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Комбиниран козметичен уред RU-638 - ултразвук и електрическа игла
Продуктов код: URED-RU638-2557
Професионален стационарен козметичен уред 2 в 1 - електрическа игла и ултразвук. Апаратът се настройва лесно, разполага с опростен дизайн. Работният панел има включени бутони за избор на накрайника, с който ще се работи, интензитета на процедурата, времетраенето, видът на излъчваната вълна - непрекъсната или пулсова. Комплектът включва: - Козмет..
Цена в брой:
280.00лв
280.00
Без данък: 280.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Професионален стационарен козметичен уред 2 в 1 - електрическа игла и ултразвук. Апаратът се настройва лесно, разполага с опростен дизайн. Работният панел има включени бутони за избор на накрайника, с който ще се работи, интензитета на процедурата, времетраенето, видът на излъчваната вълна - непрекъсната или пулсова.


  Комплектът включва:

  - Козметичен уред RU-638

  - Накрайник за игла с включени в комплекта една едра и две фини игли

  - Два ултразвукови накрайника - за по-големи зони и за по-малките участъци

  - Захранващ кабел


  Напрежение: 110V/220V

  Материал: ABS пластмаса


  1. Ултразвук -

  Ултразвукът използва високочестотна вибрация, която достига до подкожната тъкан увеличава кислорода в кожата чак до дермата. Подобрява кръвообращението, допринася за стягането и по-добрата еластичност на кожата. Процедурите с ултразвук спомагат за изчистване на кожата от неравности и белези от акне, подобряват тектстурата и правят кожата видимо подмладена.

  Ултразвукът спомага за производството на естествен колаген, повдига контурите на кожата, премахва акнето, регулира мастната секреция и намалява подпухналостта и бръчките. Освен тези функции ултразвукът има и други приложения - използва се за увеличеване на ефективната абсорбция на нанесени козметични серуми върху кожата. Този процес се нарича сонофореза. Лечението със сонофореза използва енергията на пулсовата вълна, за да увеличи пропускливостта на кожата, подпомагайки пълноценното усвояване на серума.

  2. Електрическа игла -

  Електрическата игла използва високочестотната вибрация, която чрез иглата прониква в епидермиса и генерира топлина. Приложенията на електрическата игла включват премахване на черни точки, пигментни петна, лунички, бенки и други доброкачествени кожни образувания, изравняване на тена и премахване на белези от акне.


  Гаранционна карта от 12 месеца.

  Произведено в Китай

  Ръководство за употреба на козметичен уред 2 в 1 RU-638  Кратко ръководство:

  Козметичен уред RU-638 разполага с две функции - ултразвук и електрическа игла за премахване на петна. Има лесен за употреба дизайн.


  Ултразвук:

  1. Високочестотната вибрация от 1MHz-3MHz генерира ултразвук с висока пропускливост. Това е професионален апарат, който генерира ултразвукова вълна, която е по-мощна от обикновената звукова вълна - има висока честота, установява добър контакт и дълбочина, както и обхват на действие.

  2. Високочестотната вибрация има действието да извършва лек микромасаж на кожните клетки, подобрява кръвообращението, забързва метаболизма, активира клетките и спомага за по-доброто усвояване от кожата на нанесените козметични субстанции.

  Употреба:

  1. Преди да използвате уреда почистете зоната, която ще третирате.

  2. След почистване на кожата, изберете подходящ козметичен продукт спрямо конкретния проблем и състоянието на кожата, за да постигнете максимални резултати.

  3. Свържете захранващия кабел и включете Power бутона. Настройте времето на работа от бутоните  , намиращи се под обозначението TIME. Настройте интензитета на работа от бутоните , намиращи се под индикатора за степени на интензитет. Натиснете кръглия син бутон до обозначението MODE , за да изберете режима - непрекъсната или пулсова вълна.

  4. Изберете накрайника, който ще използвате от бутона SELECT. Ултразвуковия накрайник изберете спрямо третираната зона – за по-малките участъци изберете по-малкия накрайник, за по-големите зони – по-големия. След като сте настроили времето на работа, включете уреда от START бутона.

  5. По време на процедури козметикът трябва да държи накрайника стабилно и с бавни кръгови движения плавно да придвижва сондата. 

  6. След приключване на работата с уреда е желателно да се остави поне за около 15 мин. нанесеният козметичен лосион или друг продукт, за да се абсорбира пълноценно от кожата.


  Внимание!

  1. Да се избягва ползването на уреда от пациенти с ангиокардиопатия, хеморагична болест, наранявания или бременни жени.

  2. Пазете сондите чисти и добре подсушени. Не изплаквайте с вода, дезинфекцирайте с памучен материал. Избягвайте изпускането на накрайниците.

  3. Винаги изключвайте уреда когато сте приключили работа.

  4. Избягвайте да третирате зоната около очите.

  5. Пациенти с хипохепатия, цироза и бъбречни проблеми трябва да избягват ползването на уреда.


  Електрическа игла за премахване на петна:

  Високочестотният електрически ток предизвиква термична коагулация, която разбива пигментните петна и отстранява всички видове петна по повърхността на кожата. Ефектът е очевиден, без да се оставят никакви белези.

  Употреба:

  1. Свържете накрайника на електрическата игла със съответния вход. 

  2. Включете уреда в контакта и натиснете Power бутона.

  3. Изберете накрайника на електрическата игла (последния вдясно) от бутона SELECT , настройте работното време от бутоните , намиращи се под обозначението TIME. Настройте интензитета на работа от бутоните , намиращи се под индикатора за степени на интензитет.

  4. След третиране с електрическата писалка, поставете на зоната предпазно антимикробно фолио за около 2-3 дни.


  Внимание!

  1. Докато извършвате процедурата, не поставяйте иглата твърде дълбоко в кожата, за да не се получи изгаряне.

  2. В резултат на естествен заздравителен процес по повърхността на кожата се образува коричка. Ако петното не бъде премахнато от една процедура, повторете процедурата след падане на образувалата се коричка.

  3. След манипулация с електрическата писалка, избягвайте излагането на пряка слънчева светлина или нанасяйте слънцезащитен крем. 

  Комплектът включва:

  1 х Козметичен уред RU-638

  1 х Захранващ кабел

  2 х Накрайници ултразвук

  1 х Накрайник електрическа игла

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн