Меню
Количка

Нагревател за кола маска - SCA01

Нагревател за кола маска - SCA01
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Нагревател за кола маска - SCA01
Продуктов код: NAGREVATEL-1224
Нагревател за кола маска SCA01Уред за загряване на пълнители с кола маска от по 100 мл. Моделът е с удобен и изчистен дизайн, изключително лесен за употреба. Нагревателят разполага със защитен капак и прозорче, през което да се следи количеството на кола маската, както и със светлинен индикатор.Корпусът е изработен от топлоустойчив материал. Нужнот..
Цена в брой:
42.00лв
42.00
Без данък: 42.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Цени на едро

  За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Нагревател за кола маска SCA01


  Уред за загряване на пълнители с кола маска от по 100 мл. Моделът е с удобен и изчистен дизайн, изключително лесен за употреба.
  Нагревателят разполага със защитен капак и прозорче, през което да се следи количеството на кола маската, както и със светлинен индикатор.
  Корпусът е изработен от топлоустойчив материал.
  Нужното време за загряване на кола маската е около 20 минути.
  Оставена в нагревателя, кола маската ще остане разтопена за приблизително 20 минути.

  Технически данни:
  Напрежение: 220V
  Мощност: 20W
  Клас на изолацията: II
  Режим на работа: с кабел.

  *Нагревателят няма термореле

  24 месеца Гаранция!

  Произведено в Италия

  Нагревател за кола маска - SCA01

  Инструкции за употреба

   

   

  Правила за ползване
  Преди да използвате уреда, прочетете внимателно тези инструкции.

  • Уверете се, че кожата ви е напълно суха и чиста, преди да започнете.
  • Поставете патрона кола маска в нагревателя.
  • Включете нагревател към електрическата мрежа.
  • Изчакайте приблизително 20 минути (това е необходимото време кола маската да се разтопи. Някой кола маска изискват по-продължително загряване.)
  • Може да изключите нагревателя от захранващия кабел.
  • След като кола маската е загряна, може да започнете да я нанасяте директно върху кожата.
  • Нагревателя ще запази кола маската разтопена за около 20 минути.

   

  Почистване на нагревателя:
   

  Уреда трябва да е изключен от захранващата мрежа по-време на почистване. За да почистите уреда, използвайте мека навлажнена кърпа за почистване на корпуса от кола маска. Не почиствайте вътрешността на уреда. При почистването не използвайте  продукти с агресивни вещества. Не потапяйте уреда във вода.

   

  Предупреждения:

  • Не използвайте уреда на открито.
  • Не използвайте уреда за различни от предназначението му цели.
  • Уверете се че уреда е съвместим с вашата електрическа мрежа.
  • Когато не използвате уреда  го изключвайте от захранването.
  • Не потапяйте уреда във вода или други течности.
  • Съхранявайте уреда далече от деца.

  Внимание:


  Нагревателя няма ключ за захранването, така че когато сте готови просто го свържете захранващия кабел към устройството и след това го включете към захранващата мрежа. Уреда работи с 220-230 волта. След като включите уреда, светлинния индикатор ще светне.

  Не се опитвайте да разглобите уреда. Ако захранващият кабел е повреден, той трябва да бъде подменен, от легализирано лице, за да избегнете всякакви рискове.

   

   

  Технически характеристики:

  • Външния слой на нагревателя е изработен от пластмасов полипропиленов материал, който е устойчив на зацапвания и позволява лесно почистване.
  • Отоплителна система PTC
  • Прозрачен капак за следене количеството кола маска в нагревателя.

   

  Напрежение

  220V

  Мощност

  20W

  Клас на изолацията

  II

   

   

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн