Комплект 13 бр. Базалтови Вулканични Камъни За Масаж

Изчерпан Комплект 13 бр. Базалтови Вулканични Камъни За Масаж

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00593
  • Код на продукта: Комплект 13 бр. Базалтови Вулканични Камъни За Масаж
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    49.00лв.
  • Без данък: 49.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

Комплект 13 бр. Базалтови Вулканични Камъни За Масаж

 
Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват.

Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на лечебни елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и задържи максимално дълго. Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система.

Комплектът, който предлагаме на вашето внимание съдържа 13 камъка тип: полирани и гладки; добре балансирани; овални, ръчно оформени; плоски.

 

Комплектът съдържа:

1бр. – 10*7*3 см.

2бр. – 8*3*2 см.

10бр. – 3.5*3*0.8 см.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha