Комплект Вулканични Камъни За Масаж – 45 бр. базалтови камъка

Изчерпан Комплект Вулканични Камъни За Масаж – 45 бр. базалтови камъка

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00588
  • Код на продукта: Комплект Вулканични Камъни За Масаж – 45 бр. базалтови камъка
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 169.00лв.
  • 149.00лв.
  • Без данък: 149.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 


Комплект Вулканични Камъни За Масаж – 45 бр. базалтови камъка


Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват.

Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система.

Комплектът, който предлагаме на вашето внимание съдържа 45 камъка тип: полирани и гладки; добре балансирани; овални, ръчно оформени; плоски.

 

1бр. – 10*7*3 см.

8бр. – 7.5*5.5*2.5 см.

12бр. – 6*4*2 см.

2бр. – 8*3*2 см.

12 бр. – 4.5*3*1.5 см.

10бр. – 3.5*3*0.8 см.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha