Качествена кола маска на перли Ro.ial – Титаниева 800гр.

Ново Качествена кола маска на перли Ro.ial – Титаниева  800гр.

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Качествена кола маска на перли Ro.ial – Титаниева  800гр.


Кола маска на перли Ro.ial е изключително практична и удобна за употреба. Тя позволява прецизно разпределяне на необходимото за процедура количество, като по този начин, спестявате време за нагряване, а употребата на кола маската е много по-оптимизирана.

Кола маска Ro.ial е качествена и щадяща. Тя е със специално разработена формула, която предпазва кожата, осигурява щадящ допир за кожата и в същото време е изключително ефикасна при премахване на нежеланото окосмяване. След епилацията кожата остава идеално гладка, здрава и еластична.

В състава на кола маската от тази серия влизат  висококачествени натурални смоли и восъци, благодарение на което риска от раздразнения и възпаления при този продукт, е значително намален. 

Титаниевата кола маска е със силно противовъзпалитено действие, което я прави подходящ избор дори за по-чувствителни кожи. Тя има умерен захват и е подходяща за фин/нормален косъм.  


Важно: 

*Използвайте само на чиста, здрава и невъзпалена или раздразнена кожа. При нанасяне върху кожата не трябва да има остатъци от мазни субстанции, кремове, олиа и др.

*Не използвайте веднага след къпане.

*Не прилагайте върху порязвания, рани, разширени вени или друг вид наранявания.

*Не прегрявайте. При нанасяне следете за температурата на кола маската. Тя не бива да бъде пареща или прекалено топла. Проверете температурата като нанесете малко количество от продукта върху кожата.

*Не изхвърляйте остатъци от кола маската в канала.

*Пазете далеч от достъпа на деца.

*Избягвайте контакт с очите.

*Използвайте само по предназначение.


Произведено в Италия


Качествена кола маска на перли Ro.ial – Титаниева  800гр. Качествена кола маска на перли Ro.ial – Титаниева  800гр. Качествена кола маска на перли Ro.ial – Титаниева  800гр.


  • 19.60лв.
  • Код на продукта : Титаниева 800гр.
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()