Козметичен уред – Пресотерапия и Лимфен дренаж B-8808

Козметичен уред – Пресотерапия  и Лимфен дренаж B-8808

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Козметичен уред – Пресотерапия  и Лимфен дренаж B-8808


Професионален козметичен апарат за прилагане на една от най-нашумелите процедури за оформяне на тялото, детоксикация  на организма и подобряване на тонуса – Пресотерапия .

Процедурата има многоаспектно  действие, благоприятстващо  организма  в няколко основни насоки. Загряващият ефект при терапията ускорява кръвообращението и засилва метаболизма. В резултат се подобрява преноса на хранителни вещества и кислород до клетките, активизират  се всички системи в организма, ускорява се разграждането на излишната мастна тъкан. Процедурата има и дренажно действие, с което се подобрява функцията на лимфната система. Ускорената  циркулация на лимфата спомага интензивната детоксикация  на организма. Пресотерапията  е позната и със своите физиотерапевтични  функции. Като резултат от нейното прилагане, може да се наблюдава: спадане на отоци, облекчение на напрежението в мускулите, облекчаване на болки и спазми, повишаване на тонуса и др .


На вашето внимание, предлагаме лесен и удобен за употреба козметичен уред, оборудван с костюм за Пресотерапия . Уредът е с дигитален дисплей, от който лесно може да задавате необходимите настройки, което го прави изключително практичен.

Компактен и стилен дизайн.Произведено В Китай

Козметичен уред – Пресотерапия  и Лимфен дренаж B-8808 Козметичен уред – Пресотерапия  и Лимфен дренаж B-8808


  • 1127.00лв.
  • Код на продукта : B-8808
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()