Кола маска Ro.ial перли 1000гр. - Лавандула

Изчерпан Кола маска Ro.ial перли 1000гр. - Лавандула

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
  • Код на продукта: перли 1000гр. - Лавандула
  • Наличност: Изчерпан
  • Очаквана дата за доставка: Сряда, 17 Октомври 2018
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    21.60лв.
  • Без данък: 21.60лв.
*Всички цени са с включено ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


Кола маска Ro.ial перли 1000гр. - Лавандула

Висококачествена кола маска на перли от реномирания италиански производител  Ro.ial. Изключително нежна и щадяща кожата, но в същото време безкомпромисна към косъма. 

Кола маска Ro.ial е създадена на основата на качествени пчелни восъци и е обогатена с ценни натурални съставки, натурални омекотяващи компоненти, смоли и есенция - лавандула. 

Осигурява оптимална грижа за кожата по време на епилация , както и максимална ефикасност  при отстраняване на нежеланото окосмяване. 

Кола маска перли е лесна и удобна за употреба. Формата й позволява прецизно разпределяне на количеството, обработва се по-лесно, не задължава разтапяне на цялата опаковка, какво е при кутиите и ролоните.


Лавандулата е позната със своето успокояващо, омекотяващо и нежно действие към кожата. Нежна грижа, която ще предпази кожата ви и ще й придаде невероятна гладкост. След употреба кожата остава мека и еластична. 


Подходяща за нормална кожа. Препоръчва се за упорит косъм.


Употреба:

*Разтопете кола маската в нагревател

*Преди да нанесете кола маската, проверете температурата й като нанесете малко количество от нея върху малък участък от кожата.

*Нанесете кола маската по посока растежа на косъма с помощта на шпатула 

*Оставете кола маската да се охлади и добие еластична  консистенция, след което отстранете кола маската по посока обратна на растежа на косъмаВнимание:


*Използвайте  само върху здрава, чиста и суха кожа. Отстранете  всякакви следи от кремове, лосиони или други мазни субстанции. Не прилагайте при наличието на раздразнения.

*Не използвайте след къпане. 

*Не прилагайте при наличие на наранявания, порязвания, разширени вени, изгаряния.

*Не нагрявайте кола маската прекалено много. Преди да нанесете кола маската, проверете температурата й като нанесете малко количество от нея върху кожата.

*Не изсипвайте/изливайте в канализацията.

*Дръжте далеч от достъпа на деца

*Избягвайте контакт с очите

*Използвайте само по предназначение.

*Не поглъщайте


Произведено в Италия


Напишете отзив

    Лош           Отличен

Captcha