Стилна измивна колона за фризьорски салон М900

Стилна измивна  колона за фризьорски салон М900

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Стилна измивна  колона за фризьорски салон М900


Професионална измивна  колона с красив дизайн, решен в класическо черно. По ръбовете на модела минава бяла обшивка, придаваща стил на визията , а върху страничната част на основата е добавен кант с катарама. Цвета и формата на измивната  колона позволяват лесно съчетаване с останалото обзавеждане, правейки я чудесно допълнение към интериора на всеки салон.

Моделът и изработен от качествени и здрави материали. Тапицерията  е от издръжлива еко  кожа, която е лесна за почистване и поддържане. Мивката е керамична, като е достатъчно дълбока да позволи безпроблемно измиване дори на дълги и буйни коси. С регулиращ се ъгъл. Оборудвана е с душ и смесител. Основата на модела е от здрави плоскости, осигуряващи стабилност и здравина.

Измивната  колона е с удобна седалка, оборудвана с подлакътници.


Размери:

*Височина: 109см.

*Широчина: 67см.

*Дължина: 119см.


Размери на мивката:

Широчина: 56см.

Дължина: 54см.


Произведено в Европа

Стилна измивна  колона за фризьорски салон М900 Стилна измивна  колона за фризьорски салон М900 Стилна измивна  колона за фризьорски салон М900 Стилна измивна  колона за фризьорски салон М900 Стилна измивна  колона за фризьорски салон М900


  • 1199.00лв.
  • Код на продукта : М900
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()