Козметичен уред – Йонофореза RU-1209

Козметичен уред – Йонофореза  RU-1209

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
  • Код на продукта: RU-1209
  • Наличност: В наличност
  • Очаквана дата за доставка: Сряда, 17 Октомври 2018
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    188.00лв.
  • Без данък: 188.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
18.49лв./м.
*Всички цени са с включено ДДС!

Козметичен уред – Йонофореза  RU-1209

 

Козметичен  уред Йонофореза , отличаващ се с компактен дизайн и изчистена визия . Уредът е лесен и удобен за работа. Нужно е просто да свържете накрайниците към апарата и да зададете нужните настройки  за време и интензитет от работният панел.

Йонофорезата  е един от най-ефикасните методи за въвеждане на козметични и лечебни разтвори в кожата. Тя осигурява изключително висок  процент на усвояемост  на активните съставки в козметиката, гарантирайки реални и трайни резултати  от различните терапии, при които се прилага. А сред тях могат да бъдат подмладяване на кожата, лечение на различни кожни заболявания, премахване  на несъвършенства и др .

На какво се дължи високата ефикасност  на процедурата?

 При Йонофорезата  се използва галваничен ток в  комбинация със специална козметика, наситена с йони. При проникване в кожата, електрическият импулс  увеличава пропускливостта на клетъчната мембрана,  и придвижва йонизираните частици в козметичния разтвор , инфилтрирайки ги директно в клетките.

 

Произведено в Китай.

Напишете отзив

    Лош           Отличен

Captcha