Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203

Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203

Практичен козметичен уред  Дарсонвал , отличаващ се с компактен  и удобен за работа дизайн. Уредът е оборудва с накрайник + три стъклени проводника за процедура. Настройките при работа се задават от лесен за употреба работен панел. На него са разположени дисплей за време, светлинен индикатор за интензитет и съответно бутони за регулиране на времето и интензитета. В предната част на уреда е разположен входа за накрайника.

 

Дарсонвалът  е един от основните и най-употребявани козметични уреди. Процедурите с него са изключително ефикасни за лечение на редица кожни заболявания, подобряване вида на кожата и дълбокото и почистване. Дарсонвализацията  се осъществява посредством специални стъклени електроди, през които минава променлив, импулсен, високочестотен  ток. При третиране с електрода, електрическият импулс прониква в кожата, преодолявайки защитните й бариери и достига базални слой. Там оказва силно активизиращо действие, ускорява циркулацията на кръвта и лимфата, стимулира метаболизма и подсилва тъканта. А генерираният при процедурата  озон, със своето антибактериално  действие, унищожава бактериите, предизвикващи различен тип кожни заболявания.

 

Произведено в Китай.


Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203 Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203 Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203 Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203 Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203


  • 185.00лв.
  • Код на продукта : RU-1203
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()