Фризьорски пакет с качествено оборудване

Фризьорски пакет с качествено оборудване

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Фризьорски пакет с качествено оборудване 


Ако търсите практично и изгодно решение за вашия фризьорски салон, то нашето предложение е перфектният избор. Фризьорски пакет, включващ професионална измивна колона, фризьорски стол и работна количка. Комплектът е идеален за стартиращ бизнес! 

Моделите, които сме подбрали в този комплект са много удобни за работа. Отличават се с качество и функционалност на дизайна. 


*Измивна колона: стабилна и много комфортна измивна колона. Седалката е с удобен дизайн, допълнен с подлакътници. Мивката е дълбока и позволява лесно измиване на всеки тип коса. 

*Фризьорски стол: качествен и удобен стол за подстригване. оборудван с овални подлакътници, допълващи комфорта по време на процедура. Височината се регулира посредством маслен крик. Столът е със стабилна хромирана основа. 

*Фризьорска количка: моделът е оборудван с 5 чекмеджета за вашите принадлежност. Количката е изработена от пластмаса, с хромирани елементи. 


Произведено в Китай

Фризьорски пакет с качествено оборудване


  • 1484.00лв.
  • 1349.00лв.
  • Код на продукта : Фризьорски пакет с качествено оборудване
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()