Меню
Количка
Бърза доставка
Със собствен разнос за София
Стоки на изплащане
С 0% лихва за определени стоки
Гаранция & Качество
Продукти с гаранция от 1 до 3г.
Право на връщане
15 дни за стоки поръчани онлайн

PRIMA

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Сайт №1 за козметично и фризьорско оборудване

Кола Маска

Кола маска за всеки вкус и тип кожа: топла, липоразтворима, водоразтворима. И още - ленти, козметика и консумативи  за епилация. Красота и Стил предлага на своите клиенти разнообразие марки, произведени в Италия, Унгария, Испания, Франция, Германия, Гърция и Турция. Както и редица модели нагреватели за ролони и кутии.

Фризьорско оборудване

Измивни колони, фризьорски колички, столове за подстригване, сешоари и машинки, консумативи и аксесоари. Предлагаме Ви огромен избор от професионално фризьорско оборудване на изключително ниски цени. Оборудвайте своя фризьорски салон изцяло от нас и спестете пари, като се възползвате от нашите фризьорски пакети.

Козметично оборудване

Уреди за козметични салони, козметични легла, комбайни и еднократни консумативи. При Нас, изборът на козметично оборудване е лесно, цените са ниски, а разнообразието - голямо. Предлагаме много и различни комбинирани уреди и козметични комбайни. При нас ще видите разнообразие от козметични кушетки.

Масажни кушетки

Преносими и стационарни масажни кушетки, масажни легла, козметика, аксесоари и консумативи за масаж. Красота и Стил е най-големия вносител на масажно оборудване за България. Предлагаме голямо разнообразие от: преносими модели с чанта; стационарни масажни кушетки; комбинирани легла за масаж;