Участвай в нашата игра и спечели професионална козметика DermaCode

Публикувано от Красота и Стил ООД 21/06/2016 8 Коментар(и)

Красота и Стил организира игра със страхотни награди. Включи се и може да спечелиш професионална и висококачествена козметика за лице на DermaCode. 
Играта се организира във Facebook страницата на Красота и Стил.
За да участваш има няколко лесни условия:
- Коментирай коя от трите линии ти допада най-много (колаген, хиалурон или цитрусови витамини).
- Харесай страницата на Красота и Стил.
- Сподели поста на играта.
А ето ги и наградите: 
I награда:
- Крем маска с колаген 50 мл + Крем с колаген 50 мл. + Гел с колаген 50 мл.
II награда:
- Крем с хиалуронова киселина 50 мл. + Ампула с хиалуронова киселина 1.5 %
III награда:
- Гел серум с цитрусови витамини 50 мл.

Играта продължа до 25 юли. 
Тогава ще обявим и имената на тримата късметлии. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип от всички участвали в играта и изпълнили условията.
Успех на всички участници!
Всички продукти на DermaCode, които предлага Красота и Стил, може да видите тук.

Официални правила и условия на Играта:

1. Продължителност на играта

Играта се осъществява в периода 21.06.2016 г. – 25.07.2016 г. Организаторът си запазва правото да скъсява и удължава периода на провеждане на играта.

2. Организатор на играта

 „Красота и Стил“ ООД, за кратко по-долу наричана Организатор на играта или Организатор.

3. Официални правила

Играта не е обвързана с покупка. Не се допуска размяна на награда срещу пари и други изгоди. Официалните правила на играта ще бъдат достъпни за целия период на играта. Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите в правилата на играта. Организаторът си запазва правото да променя или допълва правилата през целия период на протичане на играта, както и да удължава или скъсява периода на провеждане.

4. Платформа, в която се реализира играта

Фейсбук страницата на Красота и Стил ООД: https://www.facebook.com/krasotaistil/ Играта се организира и провежда на цялата територия на Република България.

5. Участие:

Всички участници трябва да отговарят на правилата за участие и общите условия на играта. Един човек може да участва по един път.

6. Механизъм:

На датата, на която стартира играта, се публикува пост в официалната страница на krasotaistil.com във Facebook -  https://www.facebook.com/krasotaistil/ За да се участва в играта, трябва да се изпълнят 3 условия. 1 - Участниците трябва да харесат официалната страница на krasotaistil.com във Facebook. 2 - Трябва да споделят поста на играта. 3 – Да отговорят в коментар под поста на играта коя от трите линии за лице, предлагани като награди, (с колаген, с хиалуронова киселина, с цитрусови витамини) им допада най-много.

7. Награди:
Общ брой награди: 3
Първа награда:
- Крем маска с колаген 50 мл + Крем с колаген 50 мл. + Гел с колаген 50 мл.
Втора награда:
- Крем с хиалуронова киселина 50 мл. + Ампула с хиалуронова киселина 1.5 %
Трета награда:
- Гел серум с цитрусови витамини 50 мл.
Ще бъдат избрани трима победители, на които ще бъде дадена по една от трите награди.
Печелившите в играта ще бъдат избрани на случаен принцип.

8. Общи положения

Провеждането и участието в Играта се извършва в съответствие с описаните правила. Всеки участник е длъжен да спазва настоящите правила. Всеки участник може да вземе участие в Играта само, ако е спазил правилата.

9. Процедура по получаване на наградата

Победителите в играта ще бъдат оповестени в официалната страница във Facebook на krasotaistil.com. Фирмата ще се свърже с победителите чрез техните Facebook профили. За да бъдат изпратени наградите на печелившите, те трябва да посочат телефон за връзка, адрес за получаване на наградата и трите имена на получателя. Ако не изпълнят тези условия, наградата няма да бъде изпратена. Победителите ще бъде обявени на 25.07.2016 г. и всяка наградата ще бъде изпратена в тридневен срок, след като участникът, който я е спечелил предостави по-горе посочената информация (телефон, имена, адрес). Печелившите ще бъдат избрани между всички участници, спазили правилата на участие. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип. Победителите имат тридневен срок, в който да посочат данни за доставяне на наградата, след като служител на Красота и Стил ООД се е свързал с тях. Ако не предоставят информацията в този срок, това ще се счита като отказ от наградата и тя ще бъде дадена на друг участник.

10. Прекратяване на играта

Организаторът има неотменимо право да прекрати играта по всяко време в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация. Организаторът има неотменимо право да удължи срока на играта след публикуване на съобщение за това във фен страницата на krasotaistil.com във facebook.

11. Публичност

С участието в тази игра участниците разбират и се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и, както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях, посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника и изпращане на наградата. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените от него данни по време на играта. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на играта и няма да бъде предоставяна на трети лица.