Включи се в играта на Красота и Стил и спечели една от 15 награди

Публикувано от Красота и Стил ООД 27/05/2016 0 Коментар(и)

Тази пролет Красота и Стил раздава куп награди. За да сме по-точни – цели 15. Включете се в играта ни във facebook и спечелете един от петте пакета за кола маска, ваучер на стойност 10 лв. или ваучер за безплатна доставка.

За да уаствате, трябва да изпълните само две лесни условия. Харесайте страницата на Красота и Стил във facebook и споделете поста на играта.

След като направите тези две бързи стъпки, ще участвате за една от нашите страхотни награди. А ето ги и тях:

Пакет за епилация VACUUM. Комплектът съдържа: нагревател за кола маска с вакуум стойка, 6 ролона с кола маска по избор, 100 броя ленти за кола маска от по 20 см, 100 мл балсам за успокояване на кожата след епилация и за забавяне растежа на косъма, 100 мл козметично олио за почистване след кола маска.

Пакет за епилация LIGHT. В комплекта има нагревател за кола маска, 2 ролона с кола маска по избор, 25 броя ленти от по 20 см.

Пакет за епилация EXTEN. В комплекта се съдържат: 8 ролона кола маска по избор, 100 броя ленти за кола маска, 100 мл козметично олио за след кола маска.

2 броя Комплект с кола маска – Easy. В него има 100 мл ролон с кола маска по избор, 2.4 метра лента и мокра кърпичка за почистване след епилация. 

5 Талона за безплатна доставка при покупка от Красота и Стил.

5 Талона на стойност 10 лв. за пазаруване от Красота и Стил.


1.jpg

Правила и условия на Играта:


1. Продължителност на играта

Играта се осъществява в периода 20.04.2016 г. – 01.06.2016 г. Тя ще бъде проведена съгласно определените в официалните правила дати. Организаторът си запазва правото да скъсява и удължава периода на провеждане на играта.

2. Организатор на играта

 „Красота и Стил“ ООД, за кратко по-долу наричана Организатор на играта или Организатор.

3. Официални правила

Играта не е обвързана с покупка. Не се допуска размяна на награда срещу пари и други изгоди.Официалните правила на играта ще бъдат достъпни за целия период на играта. Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите в правилата на играта. Организаторът на играта си запазва правото да променя или допълва правилата през целия период на протичане на играта, както и да удължава или скъсява периода на провеждане.

4. Платформа, в която се реализира играта

Фейсбук страницата на Красота и Стил ООД: https://www.facebook.com/krasotaistil/ Играта се организира и провежда на цялата територия на Република България.

5. Участие:

В играта имат право да участват само физически лица. Те трябва да отговарят на правилата за участие и общите условия на играта. Един човек може да участва по един път в играта.

6. Механизъм:

На датата, на която стартира играта се публикува пост в официалната страница на krasotaistil.com във Facebook -  https://www.facebook.com/krasotaistil/ За да се участва в играта, трябва да се изпълнят 2 условия. Участниците трябва да харесат официалната страница на krasotaistil.com във Facebook. Трябва да споделят поста на играта.

7. Награди:

Общ брой награди: 15

- ПРОМО ПАКЕТ ЗА ЕПИЛАЦИЯ С КОЛА МАСКА И НАГРЕВАТЕЛ- VACUUM – 1 брой

- ПРОМО ПАКЕТ ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ С КОЛА МАСКА И ЛЕНТИ - PROMO EXTEN – 1 брой

- ПРОМО ПАКЕТ ЗА ЕПИЛАЦИЯ С КОЛА МАСКА LIGHT – 1 брой

- Комплект с кола маска – Easy – 2 броя

- Талони за безплатна доставка при поръчка на продукти от krasotaistil.com или от магазина на Красота и Стил в София, ул. „Цар Самуил“ 76 – 5 броя.

- Талони за пазаруване от Красота и Стил – онлайн и от магазина на стойност по 10 лв. – 5 броя.

Един участник не може да поучава повече от една награда. Печелившите в играта ще бъдат избрани на случаен принцип.

8. Общи положения

Провеждането и участието в Играта се извършва в съответствие с описаните правила.Всеки участник е длъжен да спазва настоящите правила. Всеки участник може да вземе участие в Играта само, ако е спазил правилата.

9. Процедура по получаване на наградата

Победителите в играта ще бъдат оповестени в официалната страница във Facebook на krasotaistil.com. Фирмата ще се свърже с победителите чрез техните Facebook профили. За да бъдат изпратени наградите на печелившите, те трябва да посочат телефон за връзка, адрес за получаване на наградата и трите имена на получателя. Ако не изпълнят тези условия, наградата няма да бъде изпратена.Победителите ще бъде обявени на 01.06.2016 г. и всяка наградата ще бъде изпратена в тридневен срок, след като участникът, който я е спечелил предостави по-горе посочената информация (телефон, имена, адрес).Печелившите ще бъдат избрани между всички участници, спазили правилата на участие. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип.

10. Прекратяване на играта

Организаторът има неотменимо право да прекрати играта по всяко време в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.Организаторът има неотменимо право да удължи срока на играта след публикуване на съобщение за това във фен страницата на krasotaistil.com във facebook.

11. Публичност

С участието в тази игра участниците разбират и се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и, както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях, посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника и изпращане на наградата. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените от него данни по време на играта.Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на играта и няма да бъде предоставяна на трети лица.