Лизинг

Вариант 1

За да улесним своите клиенти, ние от Красота и Стил предоставяме възможността нашите продукти да бъдат закупени на изплащане. Може да вземете на лизинг всички продукти, които предлагаме в сайта. Единственото изискване е минималната сума за покупка на лизинг да е 150 лева.

Чрез лизинговите ни условия, ние вярваме, че улесняваме максимално клиентите си, за да могат да се възползват от промоционалните ни пакети, от най-новите уреди и винаги да са в крак с технологиите и да предлагат на клиентите си процедури на световно ниво.

Предлагаме ви лизингови условия от ТБИ БАНК ЕАД.

Важно!!! Сумата на доставката не влиза в цената на кредита.

Опитали сме се да направим пазаруването на кредит лесно и приятно, без да ви затормозяваме да изчислявате, да се чудите колко ли ще са вноските ми за 12 месеца, а за 6 месеца.  Ето защо сме добавили TBI калкулатор на всички продукти над 150 лева.

При поръчка в количката натиснете бутона:

Когато решите, че може да вземете някой продукт на изплащане или искате просто да видите какви биха били вноските ви за кредит от 12 месеца, е необходимо само да погледнете калкулатора. На него ще видите цената на стоката, срок за кредита ( месеците, които могат да са от 3 месеца до 36 месеца.), общия размер на кредита, месечната вноска и общата дължима сума. По този начин вие лесно ще получите необходимата ви информация.

tbi-calculator-image.jpgtbi-calculator-img2.jpg
 

Когато вече сте решили, че ще закупите продукта на кредит, нужно е да попълните и допълнителната информация, която е задължителна за пазаруване на кредит. Тя включва: име, презиме, фамилия, ЕГН, телефон за връзка, e-mail, адрес по лична карта, адрес за доставка. Тези полета са отбелязани като задължителни с червена звездичка „*“. За да отличите детайли, като например цвят на продукта, който сте избрали, напишете тази информация в полето „Допълнителна информация“. То не е задължително, защото не всички продукти имат различен цвят или някакви подразделения.

capture3.jpg

Проверете дали не сте объркали нещо в личните си данни и натиснете квадратчето срещу „Съгласие за обработка на личните данни“ 

capture4.jpg

След това е необходмо да натиснете  бутона не съм робот / I`m not a robot

capture5.jpg

Моля изчакайте докато се появи зелената отметка „ √“. Ако продължите без да се е появила отметката, поръчката ви няма да бъде обработена и ще трябва да я направите отново.

capture6.jpg

 

За да завършите поръчката си, натиснете бутона „ изпрати данните“

 

След като направите поръчката, наш представител ще се свърже с Вас да уточни наличностите на продуктите. Когато бъдат уточнени наличностите, заявката се изпраща към ТБИ БАНК ЕАД.

В последствие представител на ТБИ БАНК ЕАД, ще се свърже с вас, необходимо е да приготвите личната си карта.

След което идва процеса на одобрение.

Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с Вас за допълнителни уточнения.

За ваше улеснение, можем да ви предложим бързо и лесно ободрение на място в нашия магазин, както и онлайн кандидатстване.

ТБИ БАНК ЕАД  е една от най-големите фирми за стоки на изплащане. Процедурата за клиента е максимално опростена.

За да видите процеса по кандидатстване нагледно, прегледайте клипа по-долу „Инструкции за поръчка на лизинг онлайн“.

 

Инструкции за поръчка на лизинг онлайн

Защита на личните данни :

Личните данни, които предоставяте ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването Ви като клиент, за обработката и доставката на поръчката, осъществяването на връзка с Вас. Красота и Стил Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за други цели.

 

Вариант 2

Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата услуга ‘Плати После’

Скъпи клиенти,

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават броени дни.


От днес, можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга ‘Плати После’ – правите поръчка, не я заплащате на куриера при доставка, а се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече от датата на доставка. Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите магазини, които вече я предлагат.

’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернативаза Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘ПлатиПосле’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв.оскъпяване.

Купете сега с ’ПлатиПосле’!

 

Повече информация за услугата и често задавани въпроси можеда прочете тук: https://platiposle.bg/faq