Професионален фризьорски стол модел 371 Елегантен и много комфортен фризьорски стол. Моделът се..
0.00лв.

Маса за маникюр – Бюро Супер практично бюро за маникюр, отличаващо се със стилна визия и функционал..
0.00лв.

Качествена кола маска на перли Ro.ial за мъже – Синя 800гр.Високо ефикасна кола маска с италианско к..
19.60лв.

Качествена кола маска на перли Ro.ial – Хлорофил  800гр.Кола маска Ro.ial е със специално разра..
19.60лв.

Качествена кола маска на перли Ro.ial – Титаниева  800гр.Кола маска на перли Ro.ial е изключите..
19.60лв.

Качествена кола маска на перли Ro.ial – Натурална 800гр.Епилацията с кола маска сега е още по-лесна ..
19.60лв.

Качествена професионална маша за коса Moser CeraCurl - Rose GoldИзключително удобна професионална ма..
73.90лв.

Качествена професионална преса за коса - Jaguar ST300Преса за коса Jaguar ST300 е предлага професион..
69.00лв.

Промо пакет с 6 броя кола маска кутия 800 мл.Изгодно предложение! Само сега може да вземете 6 броя..
71.94лв. 58.80лв.

Професионален фризьорски пакет LUXE Цена на доставката: 130лв.  *Професионална измивна колона С..
1337.00лв. 1190.00лв.

Професионален фризьорски пакет Предлагаме Ви практично решение за обзавеждане на фризьорски сал..
1578.00лв. 1390.00лв.

Фракционен C02 Лазер - премахване на безели, подмладяванеФракционен C02 Лазер е революция в света на..
36000.00лв. 25200.00лв.

Измивна колона за фризьорски салон 3530ВПрофесионална измивна колона с атрактивен цветен дизайн в ..
990.00лв.

Алуминиева Масажна Кушетка NO.VA Aero Plus NV31 Трисекторна алуминиева кушетка за масаж. Професионал..
369.00лв. 349.00лв.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАКЕТ ЗА ЕПИЛАЦИЯ С КОЛА МАСКА - PRO TrinityPRO Trinity включва необходимото за начале..
167.88лв. 119.99лв.

Сайт номер 1 за козметично и фризьорско оборудване

 

Къде сте попаднали?

Това е онлайн магазинът на фирма "Красота и Стил" ООД. Тук можете да разгледате продуктите, които предлагаме на българския пазар. Можете да поръчате онлайн от сайта, да се обадите по телефон със запитване към нашите служители, по скайп или имейл. 

Какви продукти има в този магазин?

Ние сме вносители на четири основни типа продукти за професионална употреба:

Козметично оборудване

- Уреди за козметичен салон, козметични легла, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи. 
При нас изборът на козметично оборудване е голям, цените ни са ниски и имаме широка гама продукти на склад. 
Предлагаме много и различни комбинирани уреди и козметични комбайни. При нас ще видите разнообразие от козметични кушетки.

Фризьорско оборудване

- Измивни колони, фризьорски колички, столове за подстригване, сешоари и машинки, консумативи и аксесоари. Предлагаме ви най-големият избор от професионално фризьорско оборудване. Изключително ниски цени и възможност за закупуване веднага, без да се налага да изчаквате. Оборудвайте вашия фризьорски салон изцяло и спестете с нашите наистина ниски цени. Възползвайте се и от намалението за комплекти за фризьорски салон.

Масажни кушетки

- Преносими масажни кушетки, масажни легла, масажни столове, козметика, аксесоари и консумативи за масаж. Ние не просто продаваме масажни кушетки, ние сме най-големите вносители на масажно оборудване. При нас ще откриете повече от това, което сте се надявали да намерите. Предлагаме голямо разнообразие от модели: преносими модели с чанта (в сгънато състояние стават на куфар), стационарни масажни кушетки, комбинирани легла за масаж и козметика и др. Ще видите кушетка за масаж с дървена основа, с метална, както и с алуминиева.

Кола маска

- Нагреватели, кола маска в ролони и в кутии, ленти за епилация, консумативи, козметика за след епилация. Разнообразието от кола маска е огромно, При нас ще откриете видове за всеки вкус и тип кожа: топла кола маска, липоразтворима, водоразтворима. Работим с различни фирми от Италия, Унгария, Испания, Франция, Германия, Гърция и Турция, за да можем да ви предложим възможно най-голям избор. Предлагаме редица модели нагреватели както за ролони, така и за кола маска кутия, с различна мощност и екстри. При това, можем да ви дадем отново най-ниски цени, защото ги внасяме директно от производителите. 

Защо да изберете нас?

Поддържаме огромно разнообразие от стоки, които внасяме и се произвеждат по наша поръчка. Политиката ни е да ви предложим най-добрата възможна комбинация от цена и качество. Гаранционното ни обслужване е бързо и коректно. Цените, които ви предлагаме, са много ниски и едни от най-добрите на професионалния пазар. Имаме удобен магазин в центъра на София, където можете да разгледате всичко, но предлагаме и бързи доставки с куриер в цялата страна.

Наистина ли предлагаме най-ниски цени?

Да, ние поддържаме много ниски цени за всички продукти, които внасяме (над 90% от артикулите са наш директен внос) и това може лесно да се види, разгледайте продуктите ни, посетете ни и сравнете цените. Това е така, защото ние внасяме всичко директно от производствените заводи в Европа и Азия.

И имаме всичко на склад?

Да, продуктите, които предлагаме, са на склад и можете да ги получите веднага. Възможно е някой продукт да е свършил неочаквано, но ние винаги имаме по няколко варианта, които да предложим, а и сигурно контейнерът с изчерпаните продукти вече пътува към нашите складове. При нас няма да ви се налага да чакате, за да ви доставим продукта, харесвате го и го получавате.

Ако пазарувате онлайн от нас?

Ще ви предложим бърза доставка с куриер на професионално оборудване, до вашия адрес. Обикновено доставките са от днес за утре (ако поръчката е направена преди 15:00 часа), но в по-малките градове и села е възможно да отнеме и няколко работни дни.

Скъпа ли е доставката?

Това не зависи изцяло от нас, но сме решили проблема със скъпите доставки, като сме сключили договор с куриерска фирма и тя ни предлага допълнителни намаления. Трябва да се знае, че в цената за доставка е включен не само транспортът, а и застраховка на продуктите, както и таксата за наложен платеж. 
При всичко това, ние успяваме да ви предложим много ниски цени на доставка. Изчисляваме цената и се стремим да намалим тази сума за вас. Затова, разбира се, дължим и огромни благодарности на фирмата куриер, с която работим и благодарение на която вие плащате за доставка по-евтино с повече от 1/3.

А защо ние не поемаме цената на доставката?

Много фирми предлагат безплатна доставка. Лесно е да завишим цените и да предложим безплатна доставка, но това няма да е честно спрямо нашите клиенти. Предпочитаме да се знае колко струва реално продуктът, а доставката е допълнителна услуга и сумата за нея е за куриерската фирма, не за нас.

Последно, какви са нашите основни предимства пред останалите? 

Всяка фирма си има своите плюсове и минуси, както и своите клиенти, всички сме различни и няма как да бъдем полезни и предпочитани от всеки, но все пак се стараем да ви дадем възможно най-много. Ето и основните причини да ни посетите и да прецените на място дали искате да сте наши клиенти:

  • Ниски цени!
  • Огромна наличност на склад!
  • Удобен онлайн магазин!
  • Удобен магазин в центъра на София с всички продукти!
  • Бърза доставка с куриер до адреса ви!
  • Промоционални комплекти и допълнителни намаления при пакетна покупка!
  • Изключително бърз гаранционен сервиз, за по-дребни проблеми - от днес за утре, при по сложни технически дефекти, ще се опитаме да успеем за няколко дни.
  • Дълъг и полезен опит в сферата на фризьорството и козметиката.