Професионален сешоар GA.MA - A21.SC3600TIT

Изчерпан Професионален сешоар GA.MA - A21.SC3600TIT

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00460
 • Код на продукта: Професионален сешоар GA.MA - A21.SC3600TIT
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  94.00лв.
 • Без данък: 94.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Професионален сешоар  GA.MA Super Compact 3.6 Titanium A21.SC3600

 

GA.MA Professional е реномиран производител на фризьорски уреди. С технологична иновативност и непрестанен стремеж към подобрение на качеството, марката е дългогодишен лидер в световен план.  

 

Супер компактният сешоар 3.6 Titanium е качествен и издръжлив професионален сешоар, ултра-лек и лесен за използване.

В своя компактен дизайн, моделът съчетава мощност, функционалност и много екстри.

Оборудван с йонизираща технология, той е щадящ към косата, което го прави предпочитан избор сред професионалистите. Подходящ и за домашна употреба.

 

*18см; изключително компактен. Практичните размери на сешоарът по никой начин не отнемат от неговата функционалност и мощност. Компактният дизайн е специално разработен, за да улесни максимално маневрирането при работа, както и пренасянето и съхраняването.

*2200w чиста мощност

*AC мотор с гарантирано дълъг живот

*Йонизираща технология редуцира влагата и статичното електричество, оставяйки косата здрава и красива, с неповторим блясък.Благоприятния ефект на йонизиращата технология е резултат на специфичния начин на изсушаване. Въздушната струя преминава през йонизираща лампичка, която обогатява въздуха с отрицателни йони. Водните капки, се микронизират, вместо да се изпарят напълно. Така те биват абсорбирани от косъма. С това времето за сушене се намалява значително, а косъмът съхранява своята хидратираност.

*След изсушаване, повърхността на косъма е ревитализирана. В резултат, слабата и увредена коса става отново блестяща и здрава.

*2 скорости

*6 степени на температурна регулация, 3 от които за студен въздух.

*Ергономичен дизайн и балансирано тегло, осигуряващи максимален комфорт при употреба, с което и оптимални резултати в работата.

 

Произведено в Италия.

Техническо ръководство

Важно:

Прочетете внимателно институциите преди да използвате уреда.

Запазете инструкциите.

 1. Не употребявайте уреда с мокри ръце, или във влажна пространства. Не потапяйте уреда във вода или други течности.
 2. Не употребявайте уреда в близост до вани, басейни или в близост до други съдове с вода.
 3. Когато продукта се използва в банята или в близост до вода, след употреба задължително го изключете, тъй като близостта до вода представлява опасност дори когато сешоарът е изключен.
 4. Не използвайте уреда, ако е бил в контакт с някаква течност, ако електрическия кабел е повреден или ако той или тялото на уреда имат ясни признаци на увреждане. Ако уредът не работи както трябва го изключете от захранването веднага и го занесете на ремонт веднага.
 5. Ако захранващия кабел е повреден, той трябва да се смени веднага. Не го подменяйте сами, занесете уреда в оторизиран сервиз или на квалифицирано лице, за да поднови кабелът. По този начин ще избегнете опасност.
 6. Пазете уреда и неговите електрически кабели далеч от топлина и загряващи повърхности.
 7. Малолетни и хора с увреждания, трябва да използват уредът само под надзора на възрастен.
 8. Не вържете уредът за неговия захранващ кабел, не намотавайте захранващия кабел на уредът около него, докато той е още горещ.
 9. Изключете уреда от контакта, когато не го използвате, оставете го да изстине и след това го приберете на сигурно място. За да изключите уредът от електрическата мрежа, изключете електрическия кабел от електрическата система.
 10.  За да почистите уредът, винаги първо трябва да го изключите от захранването. След това го оставете да се охлади. При почистване на уредът не използвате агресивни продукти съдържащи фенилфенол.
 11. Използвайте уредът само по предназначение.
 12.  За допълнителна защити не използвате повече от 30 минути уредът. След това време той трябва да бъде изключен, и да изчакате да се охлади, след това уредът може да бъде използван отново.

Този уред е проектиран с двойно-изолационна система за по-голяма  безопасност.

 

Йон Технология

Технологията от йони с която разполага уредът, позволява освобождаването на отрицателни йони от уредът. Йонизирания процес се прилага върху косата, по време на сушенето и. Отрицателно заредените йонни не позволяват косата да се електризира. Йон технологията възстановява косата, като и придава по-естетичен и лъскав вид.

 

Почистване и поддръжка.

Всички сешоари имат нова иновативна технология, която не позволява попадане на коса при мотора на сешоара. Но хубаво е да почиствате редовно сешоара, защото в него може да попаднат прахови частици. Преди да почистите сешоара трябва да го изключите от захранването, изчакайте той да изстине. При почистване не използвайте агресивни продукти съдържащи фенилфенол.

Винаги след като използвате сешоара го изключете от електрическата мрежа. Изчакайте сешоарът да изстине преди да го приберете.Никога не навивайте кабелът за захранване около сешоара.

Желателно е да съхранявате сешоарът в оригиналната му опаковка и да го приберете на сигурно и сухо място.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha