Ценни съвети при закупуването на оборудване на козметичен салон

Публикувано от Красота и Стил ООД 27/03/2017 0 Коментар(и)

Когато става въпрос за закупуване на оборудване за салон за красота, трябва да се помисли много добре какво ниво на комфорт искате да осигурите на вашите клиенти. По-високото, разбира се, ще вдигне качеството на обслужване. 

Оборудването и обзавеждането трябва да бъдат преценени много добре, преди да се закупят. Вижте няколко полезни съвета: 

Нов облик


Трябва така да организирате салона си, че да не липсва нищо на вашите клиенти. Доброто обслужване, ще ви осигури наплив от повече посетители, а няма нищо по-ефективно от рекламата от уста на уста. 
Салонът трябва да предлага всички стандартни процедури, които могат да бъдат извършени върху качествени козметични легла, с нови модели машини. Поддържайте широк спектър от марки, а с външния вид на помещението трябва ясно да заявите, че не правите компромиси нито с оборудването, нито с уредите, които използвате. 

Съвети при закупуване
Оборудването на салоните за красота обикновено е скъпо, затова не гледайте с ужас цените. Вариант е да отидете в магазини, които предлага стоката си директно от вносителите. Така ще сте сигурни за произхода, а цената ще е видимо по-различна. Ще получите гаранция, както и опция за ремонт, в случай на повреда на вашия уред. 

Предложете нещо различно 


За да привлечете вниманието, имате нужда от иновативен уред. Професионалният Фракционен Лазер C02 е една от най-модерните машини на пазара в момента. Високотехнологичен уред, с чиято помощ, можете да извършвате редица процедури за подобряване вида на кожата, включително и вагинално подмладяване.

Избиране на мебел
Дизайнът е един от най-важните детайли, когато става въпрос за отваряне на салон за красота. Трябва да съчетаете лукс с приятна атмосфера и пространство. Всичко това се постига със съчетание на меки и успокояващи цветове. Мебелите трябва да бъдат елегантни и стилни. Излезте от рамките на черната гама, покажете интересна визия. Освен визуално прекрасни мебели, те трябва да бъдат и изключително удобни. Търсете модели с ергономичен дизайн. 

Бюджет
Разпределете бюджета, който сте планували, за мебелите, от които имате нужда. Така ще имате по-ясна представа какво търсите и на каква цена. 
Оборудването, заедно с продуктите и професионалните грижи – вървят ръка за ръка, така че не правете компромиси.