Как да постигнем желаната форма с помощта на храната


Храни, които се борят с мазнините

Свалянето на килограми и поддържането на форма, могат да бъдат много по-лесни не с диета, а с правилен прием на храна. Набавянето на протеини, фибри и въглехидрати е от голямо значение за организма, защото те могат да ви поддържат сити през целия ден. 

-    Можете да закусите яйца с извара. Това е порция протеин, която ще ви даде енергия да започнете деня. 

-    Опитайте да замените кафето с чай. 

-    Изпивайте по 2-3 литра вода на ден. 

-    Ако не можете да си набавите здравословен обяд – направете си вкъщи. 

-    Здравословната храна може да бъде разнообразна, в интернет е пълно с рецепти, експериментирайте. 
Спорт

Разбира се, здравословната храна върви в комбинация с тренировки. Не е необходимо да издъхвате във фитнес залите. Започнете да се раздвижвате и постепенно увеличавайте времето за тренировки. Тичането в парка е едно добро начало за всеки. Ако все пак решите, че имате нужда от професионална помощ – намерете си фитнес инструктор, който ще подходи към вас индивидуално и ще ви изготви хранителен режим, по който да се движите.
Борбата с целулита

След няколко седмици леки тренировки и правилна храна, ще усетите, че сте по-енергични, заредени, не преяждате и не мислите постоянно за чипс, шоколад и вредни храни. Ще забележите, че кожата ви е започнала да се стяга, и че имате по-млад и свеж вид. Все пак е препоръчително да посещавате и своя козметик от време на време. С помощта на професионалния уред за пресотерапия и лимфен дренаж, ще ускорите процеса по премахване на целулит, ще спомогнете за възстановяване еластичноста на кожата си, ще забързате кръвообращението си.
За да може организмът ви да е една добре смазана машина, със сигурност имате нужда да се храните здравословно, да спортувате и да помагате на тялото си с различни козметични и медицински процедури.