Меню
Количка

UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи16А

UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи16А
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи16А
Продуктов код: 00668
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи16А   *Уредът предлага ефикасна стерилизация и дезинфекция на кърпи и аксесоари *Ефикасно затопляне и съхранение на вашите кърпи *Подходящ за фризьорски и козметични салони, хотели, сауни, ресторанти, масажни студиа, медицински центрове и др. *Безопасност и сигурност при работа     Допълн..
Цена в брой:
224.00лв
224.00
Без данък: 224.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

   

  UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи16А

   

  *Уредът предлага ефикасна стерилизация и дезинфекция на кърпи и аксесоари

  *Ефикасно затопляне и съхранение на вашите кърпи

  *Подходящ за фризьорски и козметични салони, хотели, сауни, ресторанти, масажни студиа, медицински центрове и др.

  *Безопасност и сигурност при работа

   

   

  Допълнителна информация:

  *Мощност:200W

  *Напрежение: 110V-240V/50-60HZ

  *Капацитет:16 литра/ 20-50 кърпи

  *Температура:70?±10?

  *Тегло:6.3 кг.

  *Размери: 45cmx34.5cmx30.5cm

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  UV Озонов Стерилизатор модел 16А

  Този стерилизатор e оборудван с микро-компютър, който контролира всички процеси по стерилизация. Само с едно натискане на бутона за включване/изключване, температурата в стерилизатора автоматично започва да се повишава докато достигне необходимото ниво за стерилизация. Програмата ще поддържа автоматично необходимата температура за стерилизация. След като процеса завърши, уреда автоматично ще премине в режим на съхранение.

  Инструкции за употреба:

  1. Поставете уреда на безопасно и стабилно място.
  2. Включете уреда към електрическата мрежа. Преди да го включите се уверете, че напрежението, което използва уреда, отговаря на вашата електрическа мрежа.
  3. Поставете кърпите в уреда, като ги наредите внимателно. Те трябва да са чисти, влажни и добре сгънати. Затворете добре вратата на стерилизатора.  
  4. Натиснете бутона за включване и уреда ще започне да работи.
  5. Когато уредът достигне определена температура, той ще премине в режим на съхранение, за да поддържа кърпите топли и влажни.
  6. Ако температурата започне да намалява и падне под определено ниво, нагряващата система ще се включи автоматично, за да поддържа необходимата топлина.

   

  Внимание:

  1. Не отваряйте врата на уреда, преди той да е преминал в режим на съхранение. Това би прекъснало процеса на затопляне.
  2. Използвайте щипка или друг подходящ инструмент, за да извадите кърпите от уреда. НЕ изваждайте кърпите директно с ръка, те са нагряти до високата температура и това може да доведе до изгаряне.
  3. Когато чистите уреда, първо се уверете, че той е изключен от захранването!
  4. Проверявайте често резервоара за вода. Когато има нужда, отстранявайте водата.

   

  Технически параметри:

  Обем

  16 литра

  Мощност

  200

  Напрежение

  220

  Честота

  50/60

  Температура

  70°C

  Капацитет

  50-80 кърпи

  Размери

  450х345х305мм

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн