Меню
Количка

UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи модел 18

UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи модел 18
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи модел 18
Продуктов код: 00664
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи модел 18   *UV лампа 6W * Вътрешната част на стерилизатора е изработена от качествен алуминий, който осигурява равномерно нагряване *Безопасен и удобен за работа - функция за самоизключване при отваряне на вратичката *Отделни бутони UV и нагряваща функция *Качествена изработка и материал..
Цена в брой:
295.00лв
295.00
Без данък: 295.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

   

  UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи модел 18

   

  *UV лампа 6W

  * Вътрешната част на стерилизатора е изработена от качествен алуминий, който осигурява равномерно нагряване

  *Безопасен и удобен за работа - функция за самоизключване при отваряне на вратичката

  *Отделни бутони UV и нагряваща функция

  *Качествена изработка и материалите

   

  Допълнителна информация:

  *Мощност: 200W

  *Напрежение: 220V/50HZ

  *Капацитет: 18 литра

  *Тегло: 6.6 кг.

  *Размери: 43x30.2x30.5 cм

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  UV Стерилизатор и Нагревател за кърпи модел 18

   

  *Пазете далеч от достъпа на деца

  *Изключвайте уреда от захранването, когато не го използвате

  *Не включвайте и не използвайте уреда, когато по него има неизправност – кабелът е повреден, уредът показва дефекти, уредът е изпуснат или повреден и т.н.

  *При употреба поставете уреда на сигурно и стабилно място, ДАЛЕЧ ОТ ВОДА. Не поставяйте уреда близо до басейни и други.

  *Висока температура! По време и след функциониране, вътрешността на уреда, кърпите и решетката са силно нагорещени! Кърпите и решетката не бива да се вадят с гола ръка! Винаги използвайте предпазни средства – ръкавици и др.

  *След изваждане, оставете кърпите да се охладят преди употреба.

  *Не поставяйте тежки предмети или такива съдържащи вода върху уреда.

  *При употреба винаги затваряйте вратичката на нагревателя.

  *Не поставяйте кабела на уреда под килими и други настилки.

  *Не поставяйте никакви предмети върху кабела. Разположете го на сигурно място, където не се минава.

  *При пренасяне на уреда, не оставяйте кабела да виси.

  *За да изключите уреда, натиснете OFF и изключете от захранването

  *При повреда или съмнение за такава, не се опитвайте да поправите уреда сами. Обърнете се към специалист.

   

  Употреба:

  *Поставете уреда хоризонтално, разполагайки го на сигурно място – изберете гладка повърхност, далеч от топлинни източници и влага.

  *Поставете контейнера за събиране на вода  в предназначения отвор под вратичката на уреда.

  *Поставете решетката в уреда.

  *Разположете кърпите в уреда  и затворете вратичката

  *Включете в захранването

  *Включете уреда чрез бутона (POWER), разположен отстрани на нагревателя – ON. Червеният индикатор ще светне, показвайки, че уредът вече работи.

  *За да включите UV стерилизацията, натиснете бутона (POWER) на  позиция ON. След това натиснете бутон UV на позиция ON. Синият индикатор ще светне, показвайки, че стерилизацията е включена. Стерилизацията ще се активира, след като уредът е достигнал нужната температура на нагряване на кърпите. Изключете UV функцията след около 20 минути.

  *Изключвайки  UV функцията, вие не изключвате функция нагряване – тя продължава да е активна, докато не изключите от бутон  (POWER).

  *При отваряне на вратичката на уреда по време на работа, нагряването и UV стерилизацията се паузират автоматично и преустановяват работата си при затваряне на вратата.

  *За да изключите уреда, натиснете отново страничния бутон (POWER), този път на позиция OFF

   

  Важно:

  *Подреждайте кърпите внимателно като се стремите те да са добре сгънати. Разполагайте ги на достатъчна дистанцията (поне 30мм.) от стените на уреда.

  *Кърпите не бива да бъдат оставяни на съхранение в уреда за по-дълго от ден.

  *Не е препоръчително да се нагряват сухи кърпи.

  *Проверявайте контейнера за събиране на вода често. При нужда го изпразвайте.

  *Почиствайте уреда редовно като използвате суха мека кърпа и нежен препарат за почистване. При почистване, изключвайте уреда от захранването. Не използвайте абразивни, разредители или други продукти, които могат на наранят повърхността.

  *Когато уредът не е бил използван за по-дълго, преди употреба избършете вътрешността му добре и оставете вратичката отворена, за да се проветри от натрупаната прах.

  *При почистване, оставете уреда да изсъхне напълно преди да използвате.

  *Ултравиолетовата светлина може да нарани зрението. Винаги затваряйте вратичката добре.

  *Не оставяйте функцията  UV да функционира за повече от 20 мин.

  *Когато уредът достигне максимална температура на нагряване, той се изключва автоматично. Той ще съхранява кърпите ви топли. Когато температурата падне под средните нива, уредът ще се активира отново, за да поддържа висока температура

   

  Допълнителна информация:

  *Мощност: 200W

  *Напрежение: 220V- 240V, 50HZ/60HZ

  *Термостат

  Температура: 70С-80С

  *Капацитет: 18 литра

  *Тегло: 6.6 кг.

  *Размери: 43x30.2x30.5 cм

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн