Меню
Количка

ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C

ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
-30% Изчерпан
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
ELIGHT лазер (IPL+RF) + SHR, фотоепилация и подмладяване, MB600C
Продуктов код: 001611
Професионален козметичен лазер Elight (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C е модерен и ефикасен уред, който съчетава едни от най-резултатните технологии в сферата на подмладяването и обезкосмяването. Комбинацията от IPL + RF + SHR дава ненадминати резултати в премахването на нежеланото окосмяване и регенирирането на кожата. Проф..
Цена в брой:
9,660.00лв
9660.00
13,800.00лв
Без данък: 9,660.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Професионален козметичен лазер Elight (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C

  е модерен и ефикасен уред, който съчетава едни от най-резултатните технологии в сферата на подмладяването и обезкосмяването. Комбинацията от IPL + RF + SHR дава ненадминати резултати в премахването на нежеланото окосмяване и регенирирането на кожата.

  Професионален козметичен уред, използващ едни от най-модерните лазерни технологии Elight (IPL+RF) и SHR, за да предложи многоаспектно и ефикасно действие в следните насоки:

  *Трайно и ефективно премахване на нежеланото окосмяване + функция за „Супер Обезкосмяване“

  *Подмладяване на кожата + функция за „Супер Подмладяване“

  *Премахване на лунички

  * Третиране на акне

  * Третиране на несъвършенства, зачервявания, капилярна кожа

  ELight технологията включва действието на биполярна радиочестотна енергия (RF) и интензивна пулсираща светлина (IPL). Двете терапии могат да се прилагат в комбинация или поотделно, като в общ план и работят за подмладяване на кожата, подобряване на нейното здраве и еластичност и премахване на несъвършенствата.

  SHR е високорезултатна и ефикасна технология за трайно премахване на окосмяването. При нея ключова роля играе меланинът. Посредством него енергията от лазера прониква в космения фоликул, където се трансформира в топлинна. При продължително подлагане на действието на топлинната енергия, космения фоликул се уврежда и косъмът е умъртвен. За разлика от останалите лазерни методи за обезкосмяване, при SHR процесът на нагряване е по-бавен и периодът за действие е по-дълъг, тъй като се използва балансирано количество енергия при третиране. За сметка на това, резултатите със SHR са значително по-трайни, а самата процедура е безболезнена и безопасна. SHR може да се използва при почти всеки тип косъм. Процедурата може да се прилага дори лятото.

  Произведено в Китай


  Гаранция: 24 месеца* при условията посочени за категория Козметични лазери в раздел Гаранция!

  Професионален козметичен лазер Elight (IPL+RF) + SHR

  модел MB600C

   

  Това упътване съдържа важна информация, касаеща употребата на този уред. Моля, изчетете упътването внимателно, за да бъдат избегнати наранявания, повреди на уреда или други нежелани инциденти. Приложената информация ще ви напътства при употреба за правилна експлоатация на апарата и постигане на оптимални резултати при процедура с него.

  Всички промени и модификации, направени по уреда, които не са описани в това ръководство, могат да направят гаранцията невалидна!

   

  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ:

  1.Преди употреба на уреда, напълнете резервоара догоре. За да изпълните целия му капацитет ще са ви нужни 5.5 литра дестилирана вода. Винаги се уверявайте, че уредът е добре зареден с вода.

  2. При работа с уреда, в помещението не трябва да има никакви отразяващи предмети (огледала, бижута, часовници и др.)

  3.Лазерната и IPL технология, могат да причинят наранявания по кожата и тялото, ако не се прилагат правилно. При работа, уредът генерира високо напрежение. Подхождайте с изключително внимание, когато използвате апарата! Следвайте стриктно инструкциите!

  4.Необходима е подготовка за работа с уреда. Той трябва да се използва от обучен специалист. Пациентът, който ще бъде третиран е необходимо също да има теоретична подготовка за процедурата и особеностите на уреда. Задължително е пациентът да носи специални предпазни очила!

  5.Задължително е операторът да носи предпазни очила.

  6. Работното помещение трябва да бъде добре почистено преди всяка процедура. Препоръчително е да се постави обозначение за употреба на IPL лазер.

  7.Да се ограничи достъпа на случайни лица до уреда. Да се ограничи и забрани отварянето, поправянето и разглабянето на уреда или негови части от некомпетентни лица.

  8.Уверете се, че волтажът отговаря на стандарта във вашата държава.

  9.Почистването и поддръжката на уреда да се прави само след като той е изключен. В противен е възможно да възникнат инциденти, наранявания или повреда на оборудването.

  10.Накрайниците на уреда да се почистват добре и редовно. За целта използвайте вода или мека хартиена кърпа. При употреба внимавайте охлаждащия гел да не проникне във вътрешността на накрайниците.

  11.Ако забележите, неизправност в работата на уреда или накрайниците, незабавно спрете третиране и изключете уреда.

  12.Прекомерното излагане на светлинна енергия може да доведе до изгаряне и пигментни петна.

  13.Избягвайте директен очен контакт със светлината( IPL и лазера) при работа! Дори, когато носите предпазните очила!

  14.Когато не използвате накрайниците, винаги ги поставяйте на стойките. Не ги оставяйте да висят.

  15.Когато почиствате уреда, изключете от контакта и покрийте панела. Ако друг почиства уреда, следете процеса, за да се уверите, че инструкциите за безопасност се спазват.

  16.Поради голямото тегло на уреда, бъдете изключително внимателни при преместване.

  17.По време на процедура, температурата на накрайниците се повишава значително. За да избегнете риска от изгаряния и наранявания на кожата, винаги използвайте охлаждащ гел или други охлаждащи продукти, подходящи за този тип процедура.

  18. Не използвайте етанол, ацетон или други запалими вещества върху кожата преди процедура. При нужда, моля използвайте сапун или вода.

  19. Ако използвате етанол при дезинфекция и почистване на накрайниците, изчакайте да изсъхне напълно.

   

  ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПРИЛАГА ПРИ:

  1.Хора с алергии и завишена чувствителност към светлина

  2.Бременни жени; диабетици; хора със сърдечни проблеми и заболявания; хора страдащи от Хипертония, Епилепсия или рак на кожата.

  3.Хора с пейсмейкър или дефибрилатор.

  4.Хора с кожни увреждания или болести

  5.Хора, излагали скоро кожата си на слънце. Чувствителността на кожата се повишава значително при излагане на слънчеви лъчи (особено при плаж), в такива случаи процедурата може да се окаже опасна!

  6.Хора, приемали скоро фоточувствителна храна или лекарства, както и използвали други фоточувствителни козметични или други продукти.

   

  ПОДГОТОВКА НА УРЕДА ЗА РАБОТА:

   

  НАЧИН НА РАБОТА:

  1.Развъртете капачката на резервоара и напълнете с дестилирана вода. Свържете тръбичката към входа на резервоара. Когато водата започне да прелива, резервоарът е пълен. Затворете капачката плътно.

  1.1 Ако използвате уреда много често, сменявайте водата на всеки 2 седмици. При нормална или по-рядка употреба, може да сменяте водата веднъж на месец.

  1.2 Когато сменяте водата, развъртете капачката на изхода на резервоара и поставете съд отдолу.

  1.3 Уредът е оборудван с мощна охладителна система, поради което се налага допълване на водата след около 5 минути работа с уреда (налейте докато започне да прелива. Ако накрайникът загрее прекалено много първите 10 секунди, изключете уреда. Разклатете накрайникът три път над нивото на главата ви, по този начин водата ще се върне в резервоара. Ако накрайникът все още не се е охладил, повторете действието.

  *Никога не включвайте уреда, преди да е напълнен с вода!*

  2.Поставете съответния филтър в E-light накрайника и завъртете ключа. Уверете се, че водата циркулира в уреда, ориентирайки се по наличието на звука от движението на водата. Накрайникът следва да се охлади до 1-2 минути, когато това се случи, натиснете бутона за E-light/RF. Светлинният индикатор ще отбележи готовност за работа.

  3.Когато уредът е включен, екранът ще покаже потребителски интерфейс – виж картинката

  4 .Опция Enter ще ви въведе към панел с опции:  

   

  5.

  5.1 Опция SSR или super skin rejuvenation е процедура за ефикасно подмладяване на кожата. За нея се използва накрайник В заедно с 530 nm филтър. За да изберете опцията натиснете бутон SSR

  5.2 Опция SHR или super hair removal е процедура за премахване на окосмяването. За нея се използва накрайник А. За да активирате тази опция натиснете бутон SHR. За тази процедура накрайникът не се нуждае от филтър.

  5.3 Опции обезкосмяване (hair removal), подмладяване (rejuvenate), лунички (freckle), акне и премахване на зачервявания (спукани капиляри) се прилагат с накрайник В. За да изберете някоя от тях, натиснете съответния бутон. Например, за опция обезкосмяване, натиснете бутон Hair removal, така ще влезете в настройките за процедура

  Тук избирате типа кожа, интензитет на процедурата (лек, среден, висок), цвят на косъма, твърдост на косъма. За да започнете процедурата, избирате една от двете опции: Enter или Professional

  -При опция enter  работите с фабричните настройки на уреда и не може да променяте ръчно за процедурата никой от параметрите, с изключение на интензитета за IPL и RF. Препоръчителни стойности за интензитета: за IPL от 20j за RF: 1j

  При тази опция се използва филтър 640nm. За да започнете процедура, натиснете бутон Ready.

  -При опция Professional може да настройвате ръчно всички параметри на работа за процедурата

  За тази опция се използва филтър 640nm. За да започнете процедура, натиснете бутон Ready. За прекратяване на работа натиснете първо бутон Standby, след това Back, за да се върнете към панела с останалите опции.

  Картинката със снежинки на дисплея показва, че охладителната система работи. При работа поддържайте максималната степен на охлаждане (5 снежинки).

   

  ЕТАПИ ПРИ РАБОТА:

  Всяка процедура има няколко етапа. Например при подмладяване на кожата, етапите са следните:

  Подготовка – Почистване на кожата – Нанасяне на охлаждащ гел

  Поставете накрайникът близо до повърхността на кожата. Внимателно натиснете бутона на накрайника. Тази стъпка може да се извърши и чрез педала приложен към уреда.

   

  ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

  *480nm—васкуларна терапия

  *530nm —подмладяване, премахване на бръчки

  *590nm—третиране на пигментни проблеми, третиране на акне

  *640nm--обезкосмяване

  *690nm—третиране на лунички

   

  Обезкосмяване (640nm):

  *Курсът на терапията включва 4-6 процедури. Обикновено видими резултати могат да се очакват след 2-3 процедури. При по-упорити косми са нужни около 3-4 процедури; по-фините и тънки косми изискват 5-6 процедури.

  Времетраене на процедурата:

  -за двете ръце: 1час и 30 мин

  -за двата крака: 1час и 30 мин

  -за подмишници: 30 мин

  *Прилагайте процедурата веднъж на един месец. Косъмът има период на растеж и неактивен период. За да бъде ефикасна процедурата, тя трябва да бъде приложена в периода на растеж на косъма, а той трае един месец.

  *Усещането при процедурата наподобява леко убождане с игла.

  *Подготовка на кожата: преди процедура обръснете окосмяването на 1-2мм от корена. Почистете и нанесете охлаждащ гел с дебелина на слоя около 3мм. След третиране отново нанесете охлаждащ гел за около 10-20мин, след което почистете. Може да използвате и лед.

  *Употребата на охлаждащ гел е изключително важна. Освен че успокоява, охлажда и тонизира кожата, той спомага и за проникването на светлинната енергия.

   

  Подмладяване/Премахване на бръчки (530nm):

  *Курсът на терапията включва 4-8 процедури.

  *Процедурата се прилага веднъж на 3 седмици. Обикновено видими резултати могат да се очакват след 2-3 процедури.

  *Времетраене на процедурата за лице: 30 мин

  *Усещане при процедура: леко подуване и чувство на подпухналост. Възможно е леко раздразнение на кожата след процедура.

  *Подготовка на кожата: За оптимални резултати, преди процедурата почистете кожата в дълбочина, за да премахнете черните точки и други наслоени замърсявания. След като кожата е добре почистена, нанесете охлаждащ гел. След третиране отново нанесете охлаждащ гел за около 10-20мин, след което почистете. Може да използвате и лед.

  *Употребата на охлаждащ гел е изключително важна. Освен че успокоява, охлажда и тонизира кожата, той спомага и за проникването на светлинната енергия.

   

  Третиране на акне (590nm):

  *Терапията продължава 1-2 курса (като 2 курса се прилагат при много сериозни кожни състояния), състоящи се от общо 4-6 процедури.

  *Процедурата се прилага веднъж на 3 седмици. Обикновено видими резултати могат да се очакват след 2-3 процедури.

  *Усещане при процедура: значително подуване и чувство на подпухналост. Възможно е леко раздразнение на кожата след процедура.

  *Подготовка на кожата: За оптимални резултати, преди процедурата почистете кожата в дълбочина, за да премахнете черните точки и други наслоени замърсявания. След като кожата е добре почистена, нанесете охлаждащ гел. След третиране отново нанесете охлаждащ гел за около 10-20мин, след което почистете. Може да използвате и лед.

  *Употребата на охлаждащ гел е изключително важна. Освен че успокоява, охлажда и тонизира кожата, той спомага и за проникването на светлинната енергия.

   

  Васкуларна терапия (480nm):

  *Курсът на терапията включва 4-6 процедури. Прилагат се 1-2 курса.

  *Процедурата се прилага веднъж на 3 седмици. Обикновено видими резултати могат да се очакват след 2-3 процедури.

  *Усещане при процедура: леко подуване и чувство на подпухналост. Възможно е леко раздразнение на кожата след процедура.

  *Подготовка на кожата: Почистете кожата и нанесете охлаждащ гел. След третиране отново нанесете охлаждащ гел за около 10-20мин, след което почистете. Може да използвате и лед.

  *Употребата на охлаждащ гел е изключително важна. Освен че успокоява, охлажда и тонизира кожата, той спомага и за проникването на светлинната енергия.

   

  Третиране на пигментни проблеми (590nm):

  *Курсът на терапията включва 4-6 процедури. Прилагат се 1-2 курса, като 2 курса са необходими само при много сериозни кожни проблеми.

  *Процедурата се прилага веднъж на 3-4 седмици. Обикновено видими резултати могат да се очакват след 3-4 процедури.

  *След първата процедура се наблюдава потъмняване зоните с проблемна пигментация и зачервяване на кожата. След няколко процедури, пигментацията изсветлява и избледнява.

   

  *Усещане при процедура: леко подуване и чувство на подпухналост. Възможно е леко раздразнение на кожата след процедура.

  *Подготовка на кожата: Почистете кожата и нанесете охлаждащ гел. След третиране отново нанесете охлаждащ гел за около 10-20мин, след което почистете. Може да използвате и лед.

  *Употребата на охлаждащ гел е изключително важна. Освен че успокоява, охлажда и тонизира кожата, той спомага и за проникването на светлинната енергия.

   

  Третиране на лунички (690nm):

  *Курсът на терапията включва 4-8 процедури.

  *Процедурата се прилага веднъж на 3 седмици. Обикновено видими резултати могат да се очакват след 2-3 процедури.

  *Времетраене ан процедурата за лице: 30мин

  *Усещане при процедура: леко подуване и чувство на подпухналост. Възможно е леко раздразнение на кожата след процедура.

  *Подготовка на кожата: За оптимални резултати, преди процедурата почистете кожата в дълбочина, за да премахнете черните точки и други наслоени замърсявания. След като кожата е добре почистена, нанесете охлаждащ гел. След третиране отново нанесете охлаждащ гел за около 10-20мин, след което почистете. Може да използвате и лед.

  *Употребата на охлаждащ гел е изключително важна. Освен че успокоява, охлажда и тонизира кожата, той спомага и за проникването на светлинната енергия.

   

  !При започване на процедура, винаги задавайте нисък интензитет . Консултирайте се периодично с пациента, относно усещането по време на манипулация. Чувство на изтръпналост и леки убождания са в рамките на нормалното. При такава ситуация може да продължите с манипулацията и да увеличите интензитета. Когато задавате по-висок интензитет, увеличавайте с 2 стойности (10/12/14...) и третирайте същата зона, на която е изпробвана по-ниската степен!

   

  !По-тъмните кожи са склонни да абсорбират по-голямо количество светлина, поради което при тях се препоръчва работа с по-нисък интензитет!

   

   

   

  Предимства на уреда:

  1.Този E-light лазер съчетава всички предимства на традиционното IPL лечение. Минимизиран риск от изгаряне и неприятното усещане по време на процедура.

  2. Модулен дизайн

  3. 8.4 инча "TFT" цветен сензорен екран.

  4. Оборудван с педал за стартиране и прекъсване на работа.

   

  ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ СЛЕД ПРОЦЕДУРА:

  1.Най-малко месец след процедура с уреда да се използва слънцезащитен фактор SPF30+ при излизане на открито. Препоръчват се и допълнителни предпазни мерси като шапка, чадър и др. При излагане на слънце след процедура, количеството меланин се увеличава драстично, което може да доведе до нежелани последствия и влошаване на проблемите с пигментацията.

  2.По време и след курса на терапия е изключително важно кожата да бъде добре хидратирана. Препоръчително е честата употреба на хидратиращи маски и продукти, задържащи влагата в кожата.

  3.Да не се нанася грим непосредствено след процедура. Да се използват само натурални подхранващи продукти. Да не се използват продукти, съдържащи химични вещества.

  4.В случай на възпаление, да се прекрати употребата на грим и да се потърси консултация със специалист. Приемайте витамин С и Е.

  5.Имайте предвид, че всяка кожа е различна и има своите индивидуални особености, което може да доведе и до различни реакции спрямо процедурата. Сред тях може да се наблюдава: временен дискомфорт, подуване или мехури, раздразнение на кожата, пигментация и др.

  6.За успокояване на кожата след процедура, препоръчителна е употребата на лед за около 30 минути.

  7.Отложете употребата на грим поне 5 дни след процедурата.

   

   

   

   

   

   

   

  ПОДДРЪЖКА:

  1.Пазете екрана от удари и сътресения.

  2.Поддържайте филтрите и накрайниците чисти. Пазете в тях да не проникне охлаждащ гел. Препоръчва се да се почистват внимателно след всяка употреба посредством хартиена кърпа или салфетка. Ако са прекалено замърсени, може да леко да напоите хартиената кърпа в дехидратиран алкохол и да почистите както следва:

   

  3.Бъдете изключително внимателни при употреба или смяна на накрайниците. Те са чупливи и могат да бъдат лесно повредени.

  4.Сменяйте водата на уреда на всеки 15 дни. При всяка смяна на водата, уверявайте се, че тя циркулира добре в уреда. Ако накрайникът загрее прекалено много при употреба, сменете половината от водата в уреда. Това ще регулира температурата.

  5.За да гарантирате правилното функциониране на уреда, препоръчително е да сменяте водата след 3000 пулса.

  6.Проверявайте редовно повърхността на оперативната част на накрайника за замърсявания. Ако има такива, почиствайте внимателно с микрофибърна кърпа или абсолютен алкохол.

   

  ГРИЖА ЗА КОЖАТА СЛЕД ПРОЦЕДУРА:

  1.Използвайте слънцезащитни продукти.

  2.Грижете се кожата да бъде максимално добре хидратирана.

  3.Избягвайте правенето на прекомерни експресивни изражения и гримаси поне 3 часа след процедура

  4.Да не се посещават топли помещения като сауни, спа и др, след процедура.

   

   

   

   

  Технически данни на уреда:

  *8 инчов сензорен дисплей

  *2 накрайника: Elight накрайник  + SHR накрайник

  *Интензитет: 0-50J/cm2(IPL) 0-50J/cm2(RF)

  *Стойности на пулса: 0.1-9.9ms

  *Брой пулсове: 1-99

  *Интервал на пулса: 1-99ms

  *Честота: 1-5 секунди (с опция за настройване)

  *Живот на лампата: 100,000 пулса(elight); 500,000 пулса(SHR)

  *Охладителна система: вентилация + вода + полупроводник

  *Мощност: 2500W

   

   

   

   

   

   

   

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн