Меню
Количка

Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo

Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Електрически дермаролер за лице и тяло, DNS Revo
Продуктов код: 002174
Бръчките, слънчевите изгаряния и изтъняването на кожата, са причинени от загубата на колаген и еластин. Микронидлингът може значително да подобри състоянието на вашата кожа, като „задейства“ естествените процеси на генериране на тези основни за здравата и красива кожа протеини. Резултатите включват редуцирани бръчки, стрии, целулит, белези, по-сте..
Цена в брой:
99.00лв
99.00
Без данък: 99.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Бръчките, слънчевите изгаряния и изтъняването на кожата, са причинени от загубата на колаген и еластин. Микронидлингът може значително да подобри състоянието на вашата кожа, като „задейства“ естествените процеси на генериране на тези основни за здравата и красива кожа протеини. Резултатите включват редуцирани бръчки, стрии, целулит, белези, по-стегната кожа и др.

  Дармаролерът е създаден от bioGenesis DNS London и предлага иновативен подход за терапия на лицето и тялото, съчетаващ различни благоприятни за кожата процедури, включващи използването на галваничен ток, микронидлинг лечение и фотонна терапия с LED светлини. Клиничните тестове показват удивителни резултати, които традиционните козметични средства не могат да постигнат.


  Комплектът включва:

  • Ролер с 540 игли с размер от 1.50 мм
  • Накрайник за фотонна терапия на лице с LED светлини, с опция за производство на лъчи между обхвата 470nm до 640nm
  • Зарядно и кабел към него

  * Батериите за дермаролера не са включени в комплекта. (Препоръчителни са 7V AAA батерии)


  Дермаролерът е подходящ за няколко вида терапия на кожата:

  1. Микронидлинг терапия с помощта на ролер с 540 микроигли с размер от 1.50 мм.

  Нидлинг процедурите помагат за редуциране на бръчките, намаляване на белезите от акне, премахване на стриите и целулита и др.

  2. Галванична терапия - чрез нискочестотни импулси от електрически ток се стимулират клетките в кожата за отделянето на по-високи дози колаген, засилва се клетъчната активност.

  3. Фотонна терапия с 4 вида LED светлини:

  Червеният фотон повишава нивото на кислород в кожа и засилва обмяната на веществата. Лекува видими симптоми, свързани със стареенето.

  Синият фотон е ефективен за успокояване на кожата след микронидлинг процедурата.

  Жълтият фотон засилва движението на лимфната система и подобрява текстурата на кожата.

  Зеленият фотон е особено полезен за детоксикация на кожата и за поддържането на здравословния баланс.

  4. Режимът на терапия SENSE - чрез фина вибрация се засилва абсорбацията на мезо серума и проникването на полезните съставки в по-долния слой на кожата, където е нужно


  Внимание!!!

  Да не се споделя с други хора!

  Да се дезинфекцира винаги преди или след използване!

  Не е препоръчителна употребата за хора, страдащи от екзема, хронични кожни болести, активно акне!


  Гаранция - 12 месеца.


  Произведен в Европа.  Микроиглен дерма ролер – BIO галванизация + LED фотон терапия + вибрации
   

  Технологията , която използва уреда и терапиите който се прилагат, стимулират и отваря голям брой микроканали, за по пълно усвояване на хранителните вещества от кожата. По този начин се подхранва кожата и тя изглежда по-млада и свежа.  Изглажда фините бръчки, спомага за редуциране на целулита. Помага при косопад. Изравнява тена на кожата, помага за подобряване на разширените пори. Ефектите се появяват след минути, уреда предизвиква и освобождаване на голяма доза колаген, чрез процеса на регенерация на кожата.

   

  Микроигления дерма ролер има 4 подхода за употреба:

  1. Галванизация:  максимизира абсорбцията и спомага за по бързото възстановяване на кожата.
  2. Фотон: добавя, различни светлини и задържа за дълго и превръща светлинната енергия в топлина.
  3. Вибрации: стимулират метаболизма и усвояването на хранителни вещества от клетката
  4. Дерма ролер 540 микроигли: стимулира и активизира кожата,  стимулира естествената генерация на колагенови влакна, подсилва и заздравява кожата.

  Забележка: Уреда работи с батерии, те не са включени в пакета. Препоръчително е да закупите 7V AAA батерии.

   

   

  1. LED галваничен индикатор
  2. Бутон за активиране
  3. Бутон за повишаване (+)
  4. Бутон за намаляване (-)
  5. Протектор

   

   

   

   

   

   

   

   

   

                                                            6. Ролева глава

                                                            7. LED емитер

                              8. Пространство за ролева глава

               9. Отделение за батерии

            10. Капаче за затваряне на отделението за батерии.

   

   

  11. Посока (+)

  12. Посока (-)

  (11) и (13) са тясно свързани

  (12) и (14) са тясно свързани

   

   

  1. Поставете две батерии 7V ААА в отделението за батерии.
  2. Поставете ровевата глава(6) в пространството за ролева глава(8) и отстранете предпазителитя на иглата(5).
  3. Има корекция на силата от 1 до 5 . Лабораторните тестове показват, че по леките убождания от ниво(1 до 3) за по подходящи за лицето, а интензивните от ниво(4 и 5) за тяло.
  4. Вибрацията може да се включи и изключи с натискане на бутона за активация (2). Новото на вибрация може да се коригира има 3 нива.
   - 1 ниво, подходящо за масажни процедури.
   - 2 ниво, подходящо за терапия на тяло( където кожата е по-фина)
   - 3 ниво, подходящо за терапия на тяло( където кожата има повече мазнини)
   Забележка: За да включите функцията Галванизация, първо я активирайте.
  5. Фотона се активира когато галванични или вибриращите функции са включени

   

  Фотон действие

   

  Фотона, подобрява пропускливостта на кожата, и работи за изглаждане на фини бръчки, регулиране на пигментацията, свиване на капилярите и възвръщане на еластичността.

  Уреда е оборудван с 4 независими светлинни диоди, произвеждащи светлинни лъчи в диапазона между 470nm и 640nm. Функцията за фотон терапия предоставя повече възможност за лечение, допринася изключително за оптимални резултати резултати от процедурата и осигурява по-голяма дълготрайност на ефекта.

  • Червени фотони – работят за повишаване нивата на кислород в кожата и стимулират функциите на клетката. Ефикасно действие в борбата с признаците на стареене.
  • Сини фотони – действат успокояващо и тонизиращо на кожата след лечение. Ефикасно действие в борбата с признаците на стареене.
  • Жълти фотони - стимулират функцията на лимфната система. Подобряват повърхността на кожата и нейното здраве.
  • Зелени фотони – ефективно детоксикиращо действие
  • Комбинирани фотони – съчетават ефекта от всички светлинни вълни за оптимални резултати от лечението

   

  Внимание:

  1. Не използвайте една и съща глава за няколко човека.
  2. Стерализирайте сменяемите глави преди извършване работа.
  3. Не натискайте, позволен е само лек натиск.
  4. Избягвайте излагане на висока температура на местата, който сте обработвали с уреда.
  5. Избягвайте, ексфолианти, соли и дермабразио след употребата на уреда.
  6. Не използвайте, лосион или крем, след процедура.
  7. Не се използва директно върху открити рани или кожни инфекции. Ако кожата реагира с обрив или раздразнение, се консултирайте с лекар.

  Уреда не е подходящ за хора със сърдечни заболявания, метални импланти, с нарушено кръвосъсирване и бременност.

   

  Вибрираща функция

  Вибриращата функция има фина настройка, за да с оптимално действие. Вибрацията засилва хидратацията и подсилва проникването на хранителни вещества до най-дълбоките слоеве на кожата, точно там където е необходимо.

   

  Галванизация

  Галванизацията е процедура при която малки импулси електрически ток, който стимулират тялото. Чрез този процес се подобрява усвояването на хранителните вещества, както и същевременно стимулира обновяването на клетките. Активира абсорбиращите функции на клетките, позволявайки оптимално усвояване на хранителните и лечебни вещества, съдържащи се в специализираните разтвори, които се използват при процедура. Ефективността на терапията с галваничен ток е резултат на продължителни проучвания, клинични тестове и разработки в областта на дерматологията. Резултатите от процедурата надминават традиционните козметични методи, осигурявайки пълна ревитализация и подмладяване на кожата.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн