Меню
Количка

Троен нагревател за кола маска WH03

Троен нагревател за кола маска WH03
Троен нагревател за кола маска WH03
-16 % Изчерпан
Троен нагревател за кола маска WH03
Троен нагревател за кола маска WH03
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Троен нагревател за кола маска WH03
Продуктов код: 001120
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Троен нагревател за кола маска WH03   Практичен троен нагревател за кола маска. Чудесен избор за професионална употреба. Позволява лесно и бързо приготвяне на по-голямо количество кола маска, спестявайки ви време. Нагревателите са с ергономичен дизайн, позволяващ удобен захват за още по-лесно нанасяне на кола маската. * Обор..
Цена в брой:
130.00лв
130.00
155.00лв
Без данък: 130.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

   

  Троен нагревател за кола маска WH03

   

  Практичен троен нагревател за кола маска. Чудесен избор за професионална употреба. Позволява лесно и бързо приготвяне на по-голямо количество кола маска, спестявайки ви време.

  Нагревателите са с ергономичен дизайн, позволяващ удобен захват за още по-лесно нанасяне на кола маската.

  * Оборудван със защитен капак.

  * Нагревателят е изработен от термоустойчива пластмаса.

  * Светлинен индикатор.

   

   

  Техническа информация:

  * Волтаж: 220-240V

  * Честота: 50/60Hz

  * Мощност: 30W

  *Нагревателят няма термореле 

   

  12 месеца Гаранция!

   

  Произведено в КНР /Китайска народна Република/

  Троен нагревател за кола маска WH03

   

  Ръководство за употреба

   

  Прочетете внимателно това упътване, преди да започнете работа с уреда. Запазете упътването, в случай че ви потрябва отново. Не носим отговорност за инциденти и повреди, възникнали в резултат на неправилна експлоатация на уреда.

   

  Внимание
   

  • Не се опитвайте да разглобите уреда. Ако това е необходимо, се свържете с техник.
  • Не използвайте уреда в мокри и влажни помещения, като бани и др. Това може да предизвика повреда на електрическите компоненти на уреда.
  • Не използвайте уреда на открито. Това може да предизвика повреда.
  • Не включвайте уреда, когато няма кола маска в него.
  • Ако захранващият кабел е повреден, се свържете със сервиз или с техник. Тази повреда може да предизвика токов удар.

   

  Декларации за съответствие

  Този продукт отговаря на следните изисквания:
   

  1. Условията, изложени в Директива 2006/95EC (за ниско напрежение)
  2. Условията, изложени в Директива 2004/108/EC (за електромагнитна съвместимост)

   

  Рециклиране

   

  Ако върху някой от продуктите или неговата опаковка има този символ, означава, че в случай, че той бива изхвърлян, не трябва да се третира като битов отпадък. Той трябва да бъде изхвърлен в съответствие с местните наредба за електрически отпадъци.

   

  Комплекта включва:
   

  • Компонентите могат да се променят без предизвестие
  • Продуктът може да изглежда различно от този снимката.

   

  Компоненти

  Код

  Количество

  1

  Нагревател

  ---

  3

  2

  База

  ---

  1

   

   

   Употреба:

  • Поставете пълнител кола маска в нагревателя.


   

  • Включете устройството. След 20 минути кола маската вече ще е разтопена и ще може да я използвате.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Внимание:
   

  • Не използвайте разтопената кола маска върху възпалени бенки, рани, екземи и раздразнена кожа. Моля използвайте кола маска за чувствителна кожа, ако кожата ви е чувствителна.
  • Преди да нанесете кола маската върху клиента, проверете дали температурата не е прекалено висока. Ако кола маската е твърде гореща, изчакайте малко, за да се охлади.
  • Не премествайте уреда, докато е включен.
  • Изключвайте уреда от захранващата мрежа, когато не го използвате.

  Технически характеристики:

   

  Тегло и размер

  Размер на опаковката

  16 x 8,5 x 20 см

  Брутно тегло

  0,7 кг

  Размер на продукта

  19 х 4 х 7

  Електрически характеристики

  Напрежение

  220V ~ 240V

  Честота

  50Hz/60Hz

  Мощност

  10 W

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн