Ролон кола маска 100 ml

Ролон кола маска 100 ml

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 0059
  • Код на продукта: Ролон кола маска 100 ml
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в четвъртък.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    2.29лв.
  • Без данък: 2.29лв.
*Всички цени са с ДДС!

ЦЕНИ НА ЕДРО


За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

Произведената в Италия кола маска, която ви предлагаме, се отличава с изключително качество и е предпочитана и незаменима за всички, които са я пробвали!

Не се налага да се повтаря и потретва обработеното място. Премахва с изключителна лекота и най-малките косъмчета.


За идеален ефект ви препоръчваме видовете: натурална, хлорофилна и азулен. Те са универсални и са подходящи за всеки тип кожа и косъм, без значение от размера и дебелината на косъма!

Моля, при поръчка на пълнители за кола маска - добавете вашите предпочитания за вид в забележка или ако сте забравили ще уточним това, когато се свържем с вас за потвърждение на поръчката.
Предлагаме също така и кола маска с различен размер на полагащата ролка за по-тънки участъци. Размерите могат да са среден и малък.

 

Видове кола маска:

НАТУРАЛНА - МЕДЕНА

Това е класическата кола маска, която е най-добре позната, тъй като съществува от най-дълго време. Съдържа висококачествени восъци, натурални омекотяващи компоненти, смоли и мед. Универсална. Подходяща е за всякакъв тип кожа и косъм, може да се ползва както от жени, така и от мъже.  

СИН АЗУЛЕН

Това са серия кола маски, подходящи за всякакъв тип кожа, дори и за чувствителна, като същевременно са със силен захват, благодарение на което премахват дори по-твърди и упорити косми.

Синята (с концентрирана лайка) притежава изразено антимикробно, противовъзпалително и успокояващо действие.

 

ТИТАНИЕВИ КОЛА МАСКИ:

 

Този тип кола маски са с високо съдържание на титаниев диоксид, който има антиалергични и обезболяващи свойства и предотвратява зачервяванията. Повечето от тях са с приятен плодов аромат и спомагат за бързото възстановяване на кожата след епилация. С един и същ основен състав и различна добавка, те биват:

 

Розова - изключително подходяща за деликатна и чувствителна кожа, съдържа успокояващи съставки, предотвратяващи раздразненията. Подходяща за цяло тяло.

Карите – за суха и чувствителна кожа, с подхранващи и регенериращи свойства.

Шоколад или бял шоколад – с успокояващ ефект, запазва тена през лятото.

Алое вера – успокояващо и възстановяващо действие.

Ванилия – с приятен аромат, щадяща и лесна за нанасяне.

Боровинка – със свеж аромат на горски плодове, подходяща за епилация на деликатни зони.

Синя с талк – с аромат на ванилия, за много чувствителна кожа и упорити косми.

 

ПЕРЛЕНИ КОЛА МАСКИ:

 

Този тип кола маска е различен от останалите, с мека и пластична консистенция, нежна към кожата и безмилостна към твърдите косми. Четири разновидности:

 

Цинк – с противовъзпалително действие и плътна формула.

Маточина – обезболяващо и успокояващо действие.

Перла – класика - за всички типове кожа и косъм.

Злато – за истински луксозно усещане и сатенена мекота.

 

НОВО!

Представяме на вашето внимание и два нови вида кола маска:

Прозрачна (Aquaria) – напълно пречистена от аромати и оцветители кола маска, подходяща за алергична и чувствителна кожа. Не предизвиква дразнения.

 

Black style (черна) – мъжка кола маска, специално създадена да удовлетвори специфичните мъжки нужди в епилацията. Уникалният ѝ състав, съчетаващ титаниев диоксид и перлен прах, прави действието ѝ нежно и щадящо кожата, като предотвратява зачервяванията и раздразненията, които са често срещани при мъжете и същевременно ефективно отстранява и най-късите и упорити косъмчета.

 

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ, СЕ ПРОДАВАТ В ЦЯЛА ЕВРОПА И ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИТЕ И ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!

Ролоните с кола маска са стандартни и стават за всеки един нагревател за 100 милилитрови ролони, независимо от коя фирма е купен. За да нанесете кола маската, трябва да я загреете предварително в нагревател. За различните видове кола маска, които предлагаме, температурата за работа е различна и варира с няколко градуса. Същественото е, че стандартът е кола маската да е с няколко градуса над телесната температура - НО ДА НЕ ВИ ПАРИ, ДОКАТО Я СЛАГАТЕ, А ДА УСЕЩАТЕ ЛЕКА ТОПЛИНА. Примерна средна температура 42 - 46 градуса по Целзий. Преди да поставите върху тялото, тествайте върху лента за епилация, като минете веднъж с ролона по нея. Кола маската трябва да е с течна консистенция при употреба.  Посредством ролона кола маската се нанася на тънка ивица върху кожата по посока растежа на косъма - без да повтаряте. Слагате отгоре лентата за епилация и разтърквате с ръка, за да прилепне плътно. След това издърпвате рязко в посока ОБРАТНА на растежа на косъма. Това е всичко! Гарантираме ви, че ако спазите тези препоръки, няма да се наложи да повтаряте третирано място и косъмчетата ще бъдат премахнати изцяло.

 

 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha