Практичен нагревател-куфарче за вулканични масажни камъни 5506

Практичен нагревател-куфарче за вулканични масажни камъни 5506

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001063
  • Код на продукта: Практичен нагревател-куфарче за вулканични масажни камъни 5506
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в вторник.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    135.00лв.
  • Без данък: 135.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

Практичен нагревател-куфарче за вулканични масажни камъни 5506

Невероятно удобен за употреба нагревател за масажни камъни. Практичния дизайн на модела позволява едновременно да съхранявате вулканичните камъни и да ги затопляте при процедура.

 

Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват.

Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система.

 

За затоплянето на масажните камъни могат да се използват различни видове нагреватели. Един от най-удобните варианти е нагревателят-куфарче. Именно такъв е модел 5506. Той се отличава с невероятно стилна визия и практичен, компактен дизайн. Външната част на куфарчето е изработена от дърво, а вътрешната част е със специално покритие, което разпределя топлината равномерно, така че камъните да я абсорбират ефикасно и запазят за по-дълго.

*Температура: 60 +/- 10С

*Време за нагряване: 30 мин.

*Мощност: 45W

*Волтаж: 240V

*Капацитет: 16-20 камъка

*Размери на куфарчето: 38/27/9 см

Дължина на кабела: 1.5 м.

 

Произведено в Китай.

 

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha