Меню
Количка

Нагревател за пълнители за кола маска Depilia DepilWax Roll-On

Нагревател за пълнители за кола маска Depilia DepilWax Roll-On
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Нагревател за пълнители за кола маска Depilia DepilWax Roll-On
Продуктов код: 00297
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Нагревател за пълнители за кола маска от 100 мл.   - светлинен индикатор - прозрачен защитен капак   Depilia DepilWax Roll-On е уред, който е подходящ както за професионална, така и за домашна употреба.  Устройството е изключително лесно и удобно за ползване. Само трябва да поставите пълнителя в отвора и да изчакате, докато кол..
Цена в брой:
28.00лв
28.00
Без данък: 28.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!  Нагревател за пълнители за кола маска от 100 мл.   - светлинен индикатор - прозрачен защитен капак  
  Depilia DepilWax Roll-On е уред, който е подходящ както за професионална, така и за домашна употреба.  Устройството е изключително лесно и удобно за ползване. Само трябва да поставите пълнителя в отвора и да изчакате, докато кола маската се втечни. Корпусът на нагревателя е изработен от топлоустойчива пластмаса. По време на процедурата нагревателят поддържа оптимална температура от 40 С °  

  *Нагревателят няма термореле

  Технически данни: 110-240V, 50W, 50-60Hz

  24 месеца Гаранция!

   

  Произведено в Италия.

  Нагревател за пълнители за кола маска Depilia DepilWax Roll-On
  Инструкции за употреба

   

  Внимание: 
  • Преди да включите уреда към електрическата мрежа, проверете дали напрежението съответства на това на уреда. 
  • Никога не използвайте уреда, когато сте в пряк контакт с вода. 
  • За да избегнете прегряване, не оставяйте уреда включен, когато не го използвате. 
  • Не поставяйте уреда във вода. 
  • Не докосвайте уреда с мокри ръце. 
  • Не използвайте уреда в банята или други влажни помещения. 
  • Не дърпайте кабела. 
  • Не оставяйте уреда на пряка слънчева светлина. 
  • Дръжте уреда далече от деца. 
  • Уредът трябва да се използва само по предназначение.

  Употреба: 
  • Свържете уреда към захранващата мрежа.
  • Поставете кола маската в нагревателя. Изчакайте 20-30 минути, за да се разтопи. 
  • Преди да започнете да нанасяте кола маската, се уверете, че кожата е чиста и суха. 
  • Преди да нанесете кола маската, се уверете, че не е прекалено топла. Ако е твърде топла, изчакайте няколко минути, за да се охлади.

  Напрежение: 240V 50Hz
  Мощност: 50W

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн