Меню
Количка

Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250

Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250
Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250
Изчерпан
Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250
Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250
Продуктов код: 001235
Нагревател за кола маска на дискове Depilwax 250 Този практичен нагревател за кола маска на дискове ще направи подготовката на кола маска за процедура още по лесна и удобна. Моделът е със специален дизайн, проектиран да бъде максимално функционален и улесняващ вашата работа. С негова помощ ще загреете кола маската до желаната температура бързо и ле..
Цена в брой:
80.10лв
80.10
Без данък: 80.10лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Нагревател за кола маска на дискове Depilwax 250

  Този практичен нагревател за кола маска на дискове ще направи подготовката на кола маска за процедура още по лесна и удобна. Моделът е със специален дизайн, проектиран да бъде максимално функционален и улесняващ вашата работа. С негова помощ ще загреете кола маската до желаната температура бързо и лесно. Нагревателят позволява да разтопите само количеството, което е необходимо за процедура. 

  Моделът е изключително лесен за употреба. Просто поставете желаното количество дискове кола маска в нагревателя и изчакайте около 20 минути, за да се разтопи. Капацитет: до 250мл.

  Нагревателят е изработен от термоустойчива пластмаса и е оборудван с термостат, благодарение на който лесно може да настройвате желаната от вас температура. Уредът има светлинен индикатор и е оборудван със специална дръжка за удобно отстраняване на контейнера с кола маската.

   

  *Нагревателят няма термореле 

   

  Технически характеристики:

  Напрежение: 220V

  Мощност: 50 W

  Нагревателят е с 12 месеца Гаранция!

   

  Произведено в Италия

  Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250
  Инструкции за употреба

   

  Внимание: 
  • Преди да свържете нагревателя към електрическата мрежа, проверете дали напрежението отговаря на това на уреда. 
  • Не използвайте уреда, ако е в контакт с вода. 
  • Не оставайте уреда включен, когато не го използвате. 
  • Не поставяйте уреда във вода.
  • Не докосвайте уреда с мокри ръце.
  • Не използвайте уреда в помещения с висока влажност. 
  • Не дърпайте кабела.
  • Нагревателят не трябва да се излага на пряка слънчева светлина. 
  • Дръжте уреда на място недостъпно за деца. 
  • Използвайте уреда само по предназначение.

   

  Употреба: 
  • Включете нагревателя в захранването и натиснете бутона за включване.
  • Поставете желаното от вас количество кола маска в кошничката. 
  • Нагласете температурата на най-високото ниво и изчакайте около 20 минути кола маската да се разтопи (различните видове кола маска се нуждаят от различно време, за да се разтопят) 
  • Почистете областта, която искате да обезкосмявате. 
  • Уверете се, че температурата на кола маската не е прекалено висока (ако е прекалено топла изчакайте няколко минути, за да се охлади) 
  • Поставете кола маската върху зоната, която искате да обезкосмявате. 
  • След което отстранете кола маската с рязко движение обратно на растежа на косъма.


  Напрежение: 220V
  Мощност: 50W

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн