Меню
Количка

Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01

Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01
Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01
Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01
Изчерпан
Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01
Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01
Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Кутия за съхранение на ленти за врат, ML01
Продуктов код: DREBNI-1851
Кутия за съхранение на предпазни ленти за врат при подстригване. Кутията осигурява лесен достъп и хигиенично съхранение на фризьорската лента. Разполага с предпазен капак, конус върху който се поставя, отвор през който лесно се издърпва и гумени крачета, които я фиксират към мястото, върху което е поставена.Инструкции за употреба: Отворете капака ..
Цена в брой:
8.50лв
8.50
Без данък: 8.50лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Кутия за съхранение на предпазни ленти за врат при подстригване. Кутията осигурява лесен достъп и хигиенично съхранение на фризьорската лента. Разполага с предпазен капак, конус върху който се поставя, отвор през който лесно се издърпва и гумени крачета, които я фиксират към мястото, върху което е поставена.

  Инструкции за употреба: 

  1. Отворете капака
  2. Поставете 1 ролка лента за врат върху пластмасовият конус.
  3. Издърпайте единия край на лентата.
  4. Поставете пластмасовият капак и го завъртете в позиция, която не позволява отваряне.
  5. Издърпайте малък участък от лентата през отвора за да е лесно достъпен.


  Произведена в Китай. 


  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн