Козметичен уред 3 в 1 - M-1890

В наличност Козметичен уред 3 в 1 - M-1890

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001927
 • Код на продукта: M-1890
 • Наличност: В наличност
 • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  603.00лв.
 • Без данък: 603.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
59.30 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред M-1890 – Ултразвук, Диамантено микродермабразио, Ултразвукова шпатула


Козметичен уред M-1890 предлага компактни размери и дизайн, удобен работен плот за настройка и едни от най-употребяваните процедури в съвременната козметика. 

Моделът предлага три функции:

 1. Ултразвук
 2. Диамантено микродермабразио
 3. Ултразвукова шпатула

Терапиите са популярни с ефикасното си въздействие върху кожата. Действат тонизиращо, почистващо, стягащо, подмладяващо и заздравяващо.

Ултразвук

Процедурата използва високочестотни ултразвукови вибрации, които успяват да проникнат дълбоко в подкожните слоеве. Там образуват нежни механични вибрации, които действат масажиращо. По този начин се генерира топлина, която засилва движението на кръвта, стимулира образуването на колаген и спомага за регенерацията на клетките. 

Ефекти от ултразвуковите терапии: по-здрава, еластична и стегната кожа.

Диамантено микродермабразио

За терапиите се използват специални диамантени глави, които ексфолират горния слой на кожата. По този начин премахват натрупаните мъртви клетки, като така до клетките достига нужния кислород, тъканите стават меки, почистени, подмладени и дишащи.

Ултразвукова шпатула

Процедурите с уреда спомагат за подобряване здравето и състоянието на кожата. Ултразвуковият пилинг достига до подкожните слоеве и допринася за премахването и отстраняването на натрупаните замърсявания. Терапиите стимулират циркулацията на кръвта, възвръщат еластичността, почистват порите и ги стягат, регулират омазняването и тонизират.


Козметичен уред М-1890 се предлага с всички необходими накрайници и аксесоари за трите процедури. Оборудван е с различни по големина глави за диамантено микродермабразио.

Произход: Китай


Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha