Меню
Количка

Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861

Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861
Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861
Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861
Изчерпан
Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861
Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861
Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред, 2 в 1, вакуум и спрей, M-861
Продуктов код: URED-M861-1923
Козметичен уред, включващ 2 функции - Вакуум и спрей. Модел М-861 спомага за изчистването на замърсяванията по кожата, стимулира циркулацията и доставя нужните полезни съставки на тъканите. Апаратът е с компактни и практични размери, които пестят работна площ. Оборудван е с лесен за работа дисплей с пригодени бутони за включване и изключване, за р..
Цена в брой:
308.00лв
308.00
Без данък: 308.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Козметичен уред, включващ 2 функции - Вакуум и спрей. Модел М-861 спомага за изчистването на замърсяванията по кожата, стимулира циркулацията и доставя нужните полезни съставки на тъканите.

  Апаратът е с компактни и практични размери, които пестят работна площ. Оборудван е с лесен за работа дисплей с пригодени бутони за включване и изключване, за регулиране силата на засмукване и входове за двете процедури.

  Вакуум: терапиите допринасят за изсмукване на натрупаните мръсотия и мазнини по кожата. Спомага за премахването на акне и комедони, отпушва порите и отстранява замърсявания от грим. При процедурите се усеща нежен масажиращ ефект, който прониква в кожата и насочва кръвта към повърхността.

  Вакуум терапиите са подходящи и за свиване на разширените пори. Така кожата ще придобие чист, свеж и младежки вид.

  Спрей функцията спомага за вмъкването на различни полезни субстанции в тъканите, както и да успокои и охлади кожата. Препоръчва се да се използва след вакуум процедурата. Действа тонизиращо и противовъзпалително.

  Козметичен уред М-861 е оборудван с всички необходими аксесоари за терапиите.

  • Две спрей бутилки

  • Вакуумна писалка с различни размери накрайници за отделните зони на лицето

  • Комплект маркучи за двете терапии


  Произход: Китай

   

   

  Предпазни мерки

   

  Моля, прочетете и запомнете инструкциите и начина на работа, преди да използвате уреда.

  • Ако се чувствате неудобно или откриете нещо необичайно по време на употребата на уреда, изключете захранването и спрете да го използвате.
  • Моля, да не се използва за процедури върху бебета и деца, съхранявайте го на места недостъпни за деца.
  • Освен оторизираният техническия персонал, други не трябва да демонтират и отремонтират продукта.
  • Винаги дръпнете щепсела след употреба.
  • Моля, не го съхранявайте на следните места:
  1. Места, които са на открито, или такива с пряк досег от вятър и дъжд;
  2. Места, където се използва огън и/или места с висока околна температура;
  3. Влажни и прашни места;
  • Не повреждайте захранващия кабел и не го ремонтирайте. Ако захранващият кабел е повреден, сменете го незабавно.
  • Следвайте конфигурираното напрежение на машината, когато използвате. В противен случай това може да предизвика пожар и токов удар.
  • Навлизането на вода в работния панел на продукта, може да причини токов удар и късо съединение. Моля, спрете да го използвате веднага и се свържете с специалист за проверка.
  • Когато не използвате уреда, първо изключете от бутона и след това изключете захранването. Моля, уверете се, че щепсела не е свързан с електропреносната мрежа. След употреба почиствайте своевременно аксесоарите.
  • При начално използване моля не започвайте работа на най-високата интензивност. Увеличавайте интензивността постенно, като започнете от най-ниската степен.
  • Ако кожата има зачервяване или има поява на сърбеж, спрете процедурата и потърсете причината за тази реакция.
  1. За да избегнете повреда не удряйте или изтървайте уреда.
  2. Когато използвате уреда, аксесоарите не трябва да бъдат в прекалена близост до очите или да преминават през повърхността на клепача. Забранено е провеждането на процедури при бременни и при пациенти със сърдечни заболявания.

   

  Въведение: Вакуум и спрей

  Почистване на порите и вкарване на активни вещества в кожата

  Представяне на процедурата

  Аксесоари

  Два спрей контейнера; 1 вакуумна писалка с вендузи в три размера; комплект от черни и червени маркучи

  Метод на работа

  1. Вакуум писалката се свързва с червения маркуч и ефектът на засмукване се създава чрез задържане на отвора на писалка. За различните зони се използват приставки с три различни размера.
  2. Свържете спрей бутилката с черния маркуч и натиснете горния отвор с показалец, за да предизвикате дифузионен ефект.

  Предпазни мерки

  1. Не задържайте в една зона продължително време, за да избегнете увреждане на кожата.
  2. Използваните аксесоари се измиват непосредствено след процедурата с препарат с неутрално pH, стерилизират се и се държат сухи.
  3. Не използвайте течности с висок вискозитет, за да избегнете запушване на порите.
  4. Не бива да заменяте местата на сондите за вакуум и спрей, в противен случай предизвиквате възможността за повреда на въздушната помпа.
  5. Запомнете цветовете на маркучите, за да избегнете използването на маркуча за засмукване към бутилчиците за спрей, за да не предизвикате пръскване на мръсотия по лицето.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн