Козметичен комбайн 6 в 1 – M-1897А

Изчерпан Козметичен комбайн 6 в 1 – M-1897А

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001925
 • Код на продукта: M-1897А
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  620.00лв.
 • Без данък: 620.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
60.97 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен комбайн 6 в 1 – M-1897А


Козметичен уред M-1897-А предлага 6 функции, отличаващи със своето ефикасно и ползотворно въздействие върху кожата. Терапиите са едни от най-популярните и търсени процедури, които най-общо казано подобряват структурата на тъканите, спомагат за премахване на белези, бръчки и др. 

Козметичният комбайн е оборудван с всички необходими приставки и накрайници за процедурите. За улеснение е предвиден практичен и функционален работен панел, с който лесно да се регулират настройките за отделните терапии. В долната част са разположени входове за накрайниците на процедурите. 

Функции: 

1. Ултразвук

2. Премахване на петна

3. Вакуум

4. Спрей

5. Дарсонвал

6. Йонофореза


Ултразвук

Процедурите използват ултразвуковите вълни, които достигат до подкожния слой. Там образуват механични вибрации, които нежно масажират тъканите. По този начин се генерира топлинна енергия, която засилва кръвообращението и обмяната на веществата.  Тези процеси спомагат за стимулиране регенерацията на клетките и възстановяване на тонуса на кожата. Следствие от процедурите: изглаждане на бръчките, подмладяване и стягане на тъканите. Ултразвуковата терапия може да се използва и за лечение на различен тип кожни заболявания. 

Премахване на петна с електрическа игла

Терапиите спомагат за отстраняването на белези, татуировки, лунички, изгаряния, старчески петна и  др.

Процедурите използват електрически вибрации, излъчвани от накрайника тип „писалка“. Механичните трептения спомагат за образуването на топлина, която допринася за лесното и отстраняване на нежеланите белези.

Йонофореза

Терапиите са популярни с положителното влияние на тъканите. Използват галваничния ток, който насища клетките с полезни йони. Електрическият импулс спомага на колагена, еластина, витамини от В комплекс и др. да достигнат до вътрешния слой на епидермиса. В следствие на това кожата е тонизирана, подмладена и заздравена. Подобряват се метаболитните процеси и се активират функциите на ендокринната система.

Дарсонвал

Процедурите са подходящи за лечение на различни кожни заболявания, подобряване цялостния вид и състояние на тъканите, почистват и освежават. Терапиите се осъществяват чрез стъклени електроди, които използват електрическия импулс. По този начин проникват в базалния слой, където се ускорява циркулацията на кръвта, засилват се метаболитните процеси и се подсилват тъканите. Терапиите имат антибактериално действие, изглаждат бръчките, повдигат и стягат тъканите. 

Вакуум

Този козметичен метод спомага за почистване и освежаване на кожата. С помощта на вакуум се изсмукват наслоените замърсявания и мастни натрупвания. Процедурите са подходящи за лечение на акне, черни точки, комедони и др. Спомагат за премахване  замърсявания от грим, отпушват и свиват разширените пори. 

Спрей

Процедурите спомагат за освежаване и тонизиране на тъканите след процедури. Спрей терапиите имат противовъзпалителен ефект, успокояват и допринасят за възвръщането на естествения вид на кожата.

Технически параметри:

Напрежение: 50-60 Hz

Мощност: 60 W

Произход: Китай

Техническо ръководство

 

Предпазни мерки

 

Моля, прочетете и запомнете инструкциите и начина на работа, преди да използвате уреда.

 • Ако се чувствате неудобно или откриете нещо необичайно по време на употребата на уреда, изключете захранването и спрете да го използвате.
 • Моля, да не се използва за процедури върху бебета и деца, съхранявайте го на места недостъпни за деца.
 • Освен оторизираният техническия персонал, други не трябва да демонтират и отремонтират продукта.
 • Винаги дръпнете щепсела след употреба.
 • Моля, не го съхранявайте на следните места:
 1. Места, които са на открито, или такива с пряк досег от вятър и дъжд;
 2. Места, където се използва огън и/или места с висока околна температура;
 3. Влажни и прашни места;
 • Не повреждайте захранващия кабел и не го ремонтирайте. Ако захранващият кабел е повреден, сменете го незабавно.
 • Следвайте конфигурираното напрежение на машината, когато използвате. В противен случай това може да предизвика пожар и токов удар.
 • Навлизането на вода в работния панел на продукта, може да причини токов удар и късо съединение. Моля, спрете да го използвате веднага и се свържете с специалист за проверка.
 • Когато не използвате уреда, първо изключете от бутона и след това изключете захранването. Моля, уверете се, че щепсела не е свързан с електропреносната мрежа. След употреба почиствайте своевременно аксесоарите.
 • При начално използване моля не започвайте работа на най-високата интензивност. Увеличавайте интензивността постеенно, като започнете от най-ниската степен.
 • Ако кожата има зачервяване или има поява на сърбеж, спрете процедурата и потърсете причината за тази реакция.
 1. За да избегнете повреда не удрайте или изтървайте уреда.
 2. Когато използвате уреда, аксесоарите не трябва да бъдат в прекалена близост до очите или да преминават през повърхността на клепача. Забранено е провеждането на процедури при бременни и при пациенти със сърдечни заболявания.

 

 1. Въведение: Ултразвук

Цел на процедурата: повишаване на кръвообращението и стимулиране на метаболизма на кожната тъкан; придава на кожата блясък и еластичност.

Представяне на процедурата

Аксесоари

Сонда за лице /1бр./, сонда за очи /1бр./

Метод на работа

След почистване на кожата, намажете с подходящо количество от необходимия продукт; регулирайте интензивността и движете сондата по кожата с помощта на кръгови движения. Времето за работа обикновено е не повече от 15 минути.

Предпазни мерки

1. Преди да използвате инструмента, почистете кожата в желаната зона, за да предотвратите навлизането на мръсотия в кожата.

2. За предпочитане е използваният агент да има определен вискозитет, който е благоприятен за по-доброто проникване на ултразвукови вълни в кожата, увеличаващ абсорбционните качества на кожата и притъпяващ отразителните и способности.

3. Всяка процедура обикновено е с продължителност до 15 минути, твърде дългото време на въздействие или неправилната употреба може да доведат до лоша/понижена абсорбция на кожата.

4. Степента на нагрятост на сондата не е показател за по-мощен ултразвук. Малка концентрация на воден агент или лекарства не трябва да бъде директно инфилтрирана, в противен случай е лесно да се предизвика сухота на кожата. Да се избягва директното просмукване на малки количества воден агент или друг разтвор, защото това би довело до повишена сухота на кожата.

 

 1. Въведение: Вакуум и спрей

Почистване на порите и вкарване на активни вещества в кожата

Представяне на процедурата

Аксесоари

Два спрей контейнера; 1 вакуумна писалка с вендузи в три размера; комплект от черни и червени маркучи

Метод на работа

 1. Вакуум писалката се свързва с червения маркуч и ефектът на засмукване се създава чрез задържане на отвора на писалка. За различните зони се използват приставки с три различни размера.
 2. Свържете спрей бутилката с черния маркуч и натиснете горния отвор с показалец, за да предизвикате дифузионен ефект.

Предпазни мерки

 1. Не задържайте в една зона продължително време, за да избегнете увреждане на кожата.
 2. Използваните аксесоари се измиват непосредствено след процедурата с препарат с неутрално pH, стерилизират се и се държат сухи.
 3. Не използвайте течности с висок вискозитет, за да избегнете запушване на порите.
 4. Не бива да заменяте местата на сондите за вакуум и спрей, в противен случай предизвиквате възможността за повреда на въздушната помпа.
 5. Запомнете цветовете на маркучите, за да избегнете използването на маркуча за засмукване към бутилчиците за спрей, за да не предизвикате пръскване на мръсотия по лицето.

 

 1. Въведение:  Уред за премахване на петна

Премахва и заличава натрупаните меланинови петна

Представяне на процедурата

Аксесоари

Писалка за премахване на петна

Метод на работа

 1. Включете превключвателя, за да настроите копчето за интензивност до умерен режим, проверете дали се получава токов удар с листа или сапун.
 2. Премахване на петна или бенки: направете контакт между електро-акупунктурната игла и мястото за третиране като придвижвате хоризонтално. Може да се види как меланинът изгаря в черно и пада, след като електро-акупунктурната игла се плъзне през мястото. Малките и светли петна могат да бъдат премахнати с ведна процедура; за по-големи или тъмни петна процедурите трябва да са поне 2-3.
 3. Не мокрете зоната след операцията. Нанесете малко противовъзпалително лекарство върху раната.

Подходящ при

Хлоазма, петна от слънчево изгаряне, старчески петна, татуировки и др.

 

         4. Въведение: Електрическа игла/озонотерапия

Засилва заздравяващите свойства на кожата чрез стерилизация с озон и намалява раздразненията и възпаленията по кожата.

Представяне на процедурата

Аксесоари

Електрод за електротерапия, с три стъклени проводника

Метод на работа

 1. Поставете проводника в държача
 2. В зависимост от работната зона, поставете подходящият стъклен проводник в електротерапевтичния електрод.
 3. Включете захранването и настройте копчето за интензивност.
 4. След края на процедуратап ърво върнете копчето за интензивност на нула и издърпайте стъкленния проводник след изключване на захранването.

Предпазни мерки

 1. UV стъклените проводници трябва да се поддържат чисти и сухи през цялото време.
 2. Когато провеждате електротерапия, проводникът не трябва да остава прекалено дълго на едно и също място, за да се избегне образуването на белези.
 3. Не носете метални бижута преди процедурата.

 

          5. Въведение: RF/Галваничен ток

Почиства и отстранява замърсяванията по кожата; спомага за импорта на хранителни вещества и влага в кожата.

Представяне на процедурата

Аксесоари

Накрайник за RF

Принцип на действие

Използвайки физическия принцип за полярност на електродите /привличане на противоположната полярност/, се постига отстраняване на мръсотията натрупана вътре в порите, както и за по-доброто проникване на етерични масла /лосион за тяло/кремове с активни йонни компоненти в кожата през порите, потните жлези и клетъчните пространства (положителен полюс за износ, отрицателен полюс за внос).

Метод на работа

Когато ‚+‘ ключът е включен, уредът е в положителният полюс /състояние на износ;

Когато ‚-‘ ключът е включен, уредът е в отрицателният полюс/ състояние на импортиране;

 

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha