Електрически стол за СПА и педикюр - G450B-3 SPA

Електрически стол за СПА и педикюр - G450B-3 SPA

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001891
  • Код на продукта: G450B-3 SPA
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в сряда.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    4890.00лв.
  • Без данък: 4890.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
480.85 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Електрически стол за СПА и педикюр, предлагащ редица иновативни екстри и функции, които дават възможност да постигнете желаното отпускане чрез приятен масаж. Модел G450B-3 SPA предлага механична система за разтриване, която цели да отпусне цялото тяло. За тази цел масажният стол има няколко режими на работа, измежду които да изберете най-правилния за вас метод. 

1. Размачкване

2. Пулсиране

3. Размачкване и пулсиране

4. Шиацу или т. нар. „Шведски масаж“

5. Почукване

Столът за СПА и педикюр също така дава възможност за избор на масажиране различните части на тялото – горна част, врат и рамене, кръст и талия, както и предпочитани движения – ръчен режим или в посока нагоре-надолу по протежението на гърба. За още по-интензивни движения възглавничката в горната част има опция за сваляне.

За още по-голям комфорт по време на процедурите е предвидена подвижни седалка и облегалка, които може да се настроят в най-подходящата за целта позиция. 

Модел G450B-3 SPA е с ергономичен дизайн, специално разработен за максимален релакс и отпускане на тялото. За ръцете са предвидени подлакътници, от двете страни на които са разположени сгъващи се поставки за напитки и принадлежности.

СПА столът се предлага с дистанционно, с което лесно и удобно да изберете и настроите предпочитаните опции. Оборудван е с голяма и дълбока ваничка за педикюр с включена към нея стойка за крак.

Електрически стол G450B-3 SPA притежава всички необходими характеристики, с които да направите най-добрата освежаваща и ободряваща терапия.

Технически параметри:

Мощност: 160 W

Волтаж: AC 110-120V / AC 220-240V

Честота: 60-150 Hz

Формално време на работа: 30 мин.

 Накланяща се облегалка – до 30°


Размери:

Дължина: 144 см.

Височина: 140 см.

Ширина с подлакътниците: 72 см.

Дълбочина на седалката: 51 см.


Произведено в Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha