Меню
Количка

Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра

Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра
Изчерпан
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра
Продуктов код: 00970
Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литраПрофесионален уред за нагряване на вулканични камъни. Уредът е оборудван с термоизолирани дръжки за лесно пренасяне по време на работа. Нагревателят разполага с терморегулатор.Затоплените масажни камъни се използват като средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени точки по тя..
Цена в брой:
199.00лв
199.00
Без данък: 199.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра

  Професионален уред за нагряване на вулканични камъни. Уредът е оборудван с термоизолирани дръжки за лесно пренасяне по време на работа. Нагревателят разполага с терморегулатор.

  Затоплените масажни камъни се използват като средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени точки по тялото. И в двата варианта те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефектът от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

  Характеристики:

   • Външно тяло изработено от неръждаема стомана.  
   • Терморегулатор. 
   • Здрав стоманен съд за камъни. 
   • Стъклен капак.

  Капацитет на уреда: 4 литра. 
  Мощност:  1200 W
  Гаранция: 24 месеца.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Електрически нагревател за вулканични камъни – 4 литра

   

  Условия за безопасност

  Когато използвате електрическия нагревател за вулканични камъни или друг електрически уред има основни условия за безопасност. Те следват:

  1. Прочете всички инструкции преди употреба.
  2. Да не докосвате нагорещената повърхност по време на употреба. Изполвайте ръкавици.
  3. За да предпазите електрическия кабел или контакт не го поставяте във вода или друга течност.
  4. Винаги включвайте елек. кабел, след което регулирайте температурата до изключено положение и отново премахнете елек. кабел от контакта.
  5. Да не го ползвате по време душ.
  6. Пазете от деца.
  7. Използването на допълнителни аксесоари към нагревателя не е препоръчително. Може да причини пожар или електрически повреди.
  8. Да не се използва открит.
  9. Да не се поставя на нагрят котлон или газ.
  10. Да не се препълва водния резервоар. Само до позволеното количество.
  11. Винаги първо поставяйте камъните и след това добавете водата.
  12. Никога не работете ако имате обриви, изгаряния, порязвания или други наранявания по кожата. Или ако имате силна чувствителност на кожата.
  13. Никога не поставяйте вулканичните камъни във вана или леген.
  14. Винаги проверявайте температурата на всеки камък. Първо с пръстите си и след това с ръка преди, да поставите вулканичния камък на друг човек.
  15. Никога не поставайте вулканичните камъни в съд непредназначен за това.
  16. Никога не използвайте камъните до степен на завиране на водата.

   

  Спазвайте инструкциите:

  1. Масажните вулканични камъни не трябва да се използват при следните условия:
  1. Туберкулоза, туморни отворени рани, кръвоизливи, натъртвания, наранена кожа, тромбоза или флебит, разширени вени или неопределена болка в ставите на прасеца.
  1. Бременни жени, пациенти с диабет или са болни, необходимо е да имат потвърждение от терапевт, че имат право да ползват терапията.
  2. Свържете се с вашия терапевт ако имате други въпроси отнасяща се до терапевтичния ефект от масажа.
  3. Сигнализирайте ако по време на терапията усетите дискомфорт от вулканичните камъни.
  4. Да не използвате уреда когато се чувствате сънливи или готови да заспите.
  5. Нагревателя не е играчка! Изполвайте изключително внимателно, когато използвате този уред моля пазете децата на страни.

   

  Когато използвате нагревателя за първи път:  

  1. Разопаковайте електрическия нагревател за вулканични камънии отстранете водния резервоар. Премахнете всички опаковъчни материали и информационната книжка с инструкции. Поставете го на стабилна повърхност.
  2. Проверете вашия нагревател в електрическата верига дали отговаря на вашето електрическо напрежение в съответната държава. Разгледайте кабела и бутоните.
  3. Включете температурния контрол на „Нагряване“ (Preheat), оставете да работи уреда за близо 60 мин. докато миризмата или пушека изчезне.
  4. Усещане на миризма или дим е напълно нормална част от адаптирането на уреда за употреба.
  5. Когато остановите че, всичко е по показателите, изключете уреда, отстранете водния резервоар и оставете електрическия нагревател да изстине.

   

  Начин на употреба:

  1. Измийте всички камъни преди употреба.
  2. Поставете кърпа за ръце на дъното на нагревателя и поставете върху нея вулканичните камъни.
  3. Преди да включите уреда в контакта, налейте достатъчно вода за да покрийте вулканичните камъните или до пълен капацитет на резервоара, но под 2 см от максимума. Включете температурния контрол на таймера и поставете капака.
  4. Завъртете регулатора на температурата  „подгряваща позиция“ (preheat), за около 20 до 30 мин. Когато водата е на желаната температура, може да я оставите в режим „Работен диапазон“.
  5. Използвайте точен термометър за да измерите температурата във водния резервоар, така ще бъдете сигурни че, вулканичните камъни са в подходяща температура за терапията.
  6. Индикираща лампа е показател за изключено или включено. Нагревателя работи когато лампата е на „включено“.
  7. Внимателно извадете първия камък от водния резервоар. Тествайте температурата на камъка като го докосвате с пръсти и след това хванете камъка в ръката си. Температура трябва да е приятна, но не и некомфортна.
  8. Когато терапията е приключила, върнете температурата от пълен самоконтрол до изключено положение. Винаги оставяйте нагревателя изключен когато не го ползвате.
  9. Да не пускате от високо вулканичните камъни във водния резервоар. Това може да повреди повърхността. Внимателно премахвайте и премествайте вулканичните камъни.
  10. Да не поставяте горещите камъни върху тялото.

   

  Поддръжка и почистване:

  1. Почиствайте след всяка терапия
  2. Върнете температурния контрол до минимум и извадете водния резервоар от нагревателя преди да го почистите.
  3. Оставете в хладна стая нагревателя преди да го почистите.
  4. Внимателно преместете всички камъни, след това премахнете водата.
  5. Почистете водния резервоар и покритие (капак) с лосион от топла сапунена вода. След това изплакнете в чиста вода и подсушете с кърпа.
  6. Почистете нагревателя с влажна кърпа. Специално внимание обърнете кога, почиствате основната част на нагревателя. НИКОГА не потапяйте основната на нагревателя във вода или в мивката за изплакване.
  7. Полейте камъните в топла вода с малко количество препарат. След което почистете камъните с чиста вода и ги оставете да се изсушат преди да ги приберете в кутията.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн