Професионална фризьорска количка модел F120

Професионална фризьорска количка модел F120

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Професионална фризьорска количка модел F120

Тази професионална помощна количка е подходяща за всеки фризьорски салон.

Подходяща е също за козметични салони и студиа за татуировки. Количката е мобилна, благодарение на основата с колелца, които са прикрепени посредством метал към рамката на количката. 

Моделът е оборудван с 4 широки чекмеджета - леснo приплъзгващи се за безпроблемно изваждане. В тях може да съхранявате необходимите инструменти за работа, добре организирани и подредени.

Най-горният рафт е пригоден за работа, оборудван със специални разделения за необходимите принадлежности по време на работа. Количката има като допълнение метална стойка за сешоар.

Изработката е от качествена пластмаса - черна на цвят с метална рамка. 


Размери:

• Ширина - 31 см.

• Дължина - 36 см.

• Височина - 87 см.

Тегло:

6 кг.

Ако това не е моделът, който търсите, разгледайте и останалите ни предложения. При нас ще намерите богата гама мултифункционални колички, подходящи за фризьорски или козметичен салон. Моделите са с различен дизайн и брой чекмеджета. Оборудвани с различни екстри и допълнения за улеснение на работата ви.

Изберете най-доброто за вас и вашия салон.

Заповядайте на място в нашия магазин, за да огледате в детайли всички колички, които предлагаме. 

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/


Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120 Професионална фризьорска количка модел F120


Вижте видеото, за да получите допълнителни насоки как да сглобите вашата количка.

*Моля, имайте предвид, че при различните модели има малки разлика, но принципа на сглобяване е подобен.

 

  • 129.00лв.
  • Код на продукта : Професионална фризьорска количка модел F120
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()