Машинки за подстригване

Покажи :
Сортиране по:

Качествена машинка за подстригване Moser 1400 Edition Black

Качествена машинка за подстригване Moser 1400 Edition BlackПрактична и удобна за употреба машинка за..

90.00лв.

Машинка за подстригване Moser 1400 Edition

Машинка за подстригване Moser 1400 Edition Качествена и функционална машинка за подстригване. П..

89.90лв.

Машинка за подстригване GA.MA GM590

Тази машинка за подстригване от серията MAGNETIC на италианския производител GA.MA PROFESSIONAL e уд..

62.00лв.

Moser Primat Професионална фризьорска машинка

Моser е сред най-предпочитаните марки от фризьорите. Фризьорските машинки с тази марка са известни с..

152.60лв.

Машинка за подстригване GA.MA GC570 CORD-CORDLESS

Тази машинка за подстригване, дело на италианския производител GA.MA PROFESSIONAL, е подходяща както..

84.00лв.

Практичен тример GA.MA GT900A SMALL

GT900A SMALL е тример за подстригване и оформяне на брада, произведен от италианската компания GA.MA..

114.00лв.

MOSER 1400 машинка за подстригване

Професионални Машинки за подстригване MOSER 1400   предлагаме различни цветове и модели на проф..

86.90лв.

Професионална машинка Moser 1400 mini

  Професионална машинка Moser мини - Професионална машинка тример за подстригване MOSER mini -..

61.00лв.

Mашинка за подстригване без кабел Moser 1556

машинки за подстригване на стойка MOSER 1556 БЕЗ КАБЕЛПроизведено в Германия! Продуктът не се предла..

148.00лв.

Фризьорски промо пакет - GA.MA

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Фризьорски промо пакет -  GA.MAПакетът включва:• Професионален сешоар GA.MA..

198.00лв.

Машинка за подстригване GA.MA GM560

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Тази  машинка за подстригване от серията MAGNETIC на италианския производи..

49.00лв.

Moser White Професионална фризьорска машинка.

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Машинка за подстригване с професионална насоченост. Произведена е в Германия. И..

89.90лв.

Качествена машинка за подстригване Moser 1400 бяла

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Качествена машинка за подстригване Moser 1400 бяла Представяме на ваш..

90.90лв.

Качествена машинка за подстригване Moser 1400 черна

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Качествена машинка за подстригване Moser 1400 черна Представяме на ва..

90.90лв.

Машинка за подстригване GA.MA GC555

Този модел  машинка за подстригване на компанията GA.MA PROFESSIONAL се отличава с красив дизай..

69.00лв.

Машинки за подстригване

Машинки за подстригване с незаменим дизайн, функционалност и удобство.

Предлагаме Ви богат асортимент от машинки за подстригване и тримери на марките GA.MA и Moser.

Машинките за подстригване на италианската фирма за фризьорско оборудване GА.MA са с доказано качество. Италия е страната на модата и естетиката, изключително важно е материалите, с които работят професионалистите там да са изпитани до съвършенство. Голяма част от фризьорите в Италия използват продукти на марката (сешоари, преси, маши). Доказателство за класа, в който се намират и мястото, което заемат на пазара, са множеството отличия, спечелени от бранда. Едно от най-престижните признания взимат през 2012 година. Тогава марката печели наградата в Русия за „машинка за подстригване на годината“, призът е получен на електронното изложението в Москва. Компанията придобива още доста сертификати и медали. Ето защо ние представяме това бижу на Вас, нашите клиенти, с него Вие ще сте на световна висота. Машинките за подстригване са уместни и за домашна употреба, те са леки, лесни за ползване. Косата се оформя бързо в разнообразни прически. Може да постигнете феноменални резултати дори в дома си. За професионално приложение Ви препоръчваме машинки за подстригване GA.MA GC900 CERAMIC & GA.MA PRO8 , те са изненадващо мощни, издръжливи, безопасни, оборудвани са с много функции. Тези машинки ще улеснят работата ви, ще осигурят нужната бързина и прецизност.

Другите ни машинки са Moser. Това е следващия изявен лидер в производството на фризьорски принадлежности. Машинките за подстригване на Moser са произведени в Германия, отговарят най-пълно на германските стандарти за качество. Машинките за подстригване са с изключително остри ножове, спомагайки за перфектното изпълнение на ежедневните нужди на стилистите. С високи технологични стандарти, направени и пробвани измежду екип стилисти от целия свят, машинките гарантират това високо качество.

Машинките за подстригване съчетават най-новите технологии с перфектни характеристики и красив дизайн. В допълнение предлагат надеждност и вдъхновение за всеки един стилист.

Всички типове машинки за подстригване се отличават с функционален и ергономичен дизайн, осигуряваш невероятна практичност и комфортен захват при работа. Повечето артикули са снабдени с удобна стойка за зареждане с опция за дейност безжично, благодарение на което имате огромна свобода на придвижване, няма да изпитвате притеснения по-време на работа дали няма да закачите някъде кабела и да направите погрешно движение.

Ножовете на машинките за подстригване са изработени от неръждаема стомана със специфично покритие – титаниево (обезпечава по-добрата им защита) или керамично (помага за по-прецизното плъзгане на ножчетата). 

Машинките за подстригване са с регулируема позиция на режещата глава и различни настройки. По този начин разполагате с няколко на брой дължини на рязане. Запознайте се с моделите, техните функции, изберете най-подходяща за работата ви машинка за подстригване.

Машинките за подстригване са насочени предимно към мъжката аудитория и старанието да имат добър външен вид. Съвременния мъж е поддържан, той ходи често на фризьор, старае се да изглежда добре, той иска да има перфектно оформена коси и брада. Днес няма бръснарници, както преди, мъжете се доверяват все повече на своя фризьор в поддръжката на своята брада или правят това в домашни условия. При мъжете машинките за подстригване се употребяват най-вече за равномерно оформяне, обиране на мъхчетата на врата,оформяне и стилизиране на брадата (това е точния инструмент за целта) и други. Машинките способстват за направата на женска фризура. Методите и техниките които се използват са безброй много, някой от тях са за еднакво подравняване на косата, повдигане края на косата (когато косата е дълга, и предпазва от оплитане), постепенно степенуване и други.

Предоставяме указания как да поддържате машинката си за подстригване. Ако спазвате тези съвети и двамата с клиента ще сте доволни, ще удължите трикратно срока на експлоатация на машинката.

Защо е необходимо почистване на машинката за подстригване:

Навременното почистване и грижи, гарантират, че вашият фризьорски уред ще се радва на дълъг живот, по-специално обърнете внимание на острието. Редовното смазване ще намали триенето, нагряването, износване на резците, а също предпазва от влиянието на околната среда. Пренебрегването на поддръжката увеличава натоварването на машината, което води до изтъркване на диска, зъбните колела, намаляване на живота на батерията и производителността на рязане.

Как да почистите и смажете машинките за подстригване:

• Задължително е наборът от ножове да се чисти с четка непосредствено след подстрижка, когато е възможно и да се смазват.

• Веднъж месечно е препоръчително да развиете острието с помощта на отвертка. Почистете горното и долното острие с четка и смажете режещите повърхности. Завийте отново.

• Машината трябва да бъде включена за приблизително 10 секунди, за да се разнесе маслото навсякъде по остриетата.