Качествена измивна колона в бяло и червено

Качествена измивна колона в бяло и червено

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Качествена измивна колона в бяло и червено


Качествена и луксозна измивна колона, предлагаща се в красиво цветово съчетание - бяло и червено. Столът е изработен от висококачествена еко кожа със специално подбран дунапренен пълнеж. Ъгълът между седалката и облегалката доставя комфорт по време на процедурите. Предлага се в червено и бяло като подлакътниците са със стилни обшивки и червени кантове по краищата. 

Мивката е керамична с достатъчна дълбочина, за да се измият и най-буйните коси. Към нея е приспособена и възглавничка, която допринася за комфорта по време на процедурата. 


Размери:

*Височина: 91см.

*Широчина: 69см.

*Дължина: 123см.


Размери на мивката:

Широчина: 54см.

Дължина: 57см.Произведено в Китай


Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено Качествена измивна колона в бяло и червено


  • 1380.00лв.
  • Код на продукта : измивна колона
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()